1.Želite brezplačne E-novice Vibracijsko samozdravljenje?

Vsako soboto ob pol devetih prejmete tedenske zanimivosti o preizkušeni samozdravilni praksi, ki ključno dviguje telesno in duševno energijo za ohranitev in povrnitev zdravja. Spodbuja obnovo počutja in vitalnosti ter prinaša aktualne novice za svobodo bivanja.

2.Želite biti obveščeni o novih samozdravilnih člankih?

Vsako soboto je v E-novicah Vibracijsko samozdravljenje na sporedu unikaten samozdravilni utrinek za samopomoč in tekoče informacije o širšem dogajanju. Mozaik znanja in dejanja gradi avtentičen temelj za celostno regeneracijo in napredek iz vsakega stanja.

3.Želite biti obveščeni o samozdravilnih srečanjih?

Ob letnih samozdravilnih srečanjih prejmete v E-novicah Vibracijsko samozdravljenje pravočasno obvestilo z možnostjo prijave. Po srečanju pa kratek povzetek obravnavane vsebine, ki je vedno drugačna in se nadgrajuje v učinkih.

4.Želite informacije o izdelkih Tesla – Zaper – Geo?

Glede uporabe, lastnosti, učinkih in še mnogo drugih aktualnih zanimivostih o izdelkih Tesla – Zaper – Geo prejmete v E-novicah Vibracijsko samozdravljenje vsakič nekaj dodatnih informacij za širitev samozdravilnega obzorja.

5.Naročite se na vibracijske E-zanimivosti spodaj:

Naročnik na brezplačne E-novice Vibracijsko samozdravljenje postanete tako, da:
svoje ime in e-poštni naslov vpišete v OBRAZEC SPODAJ in kliknete na gumb: PRIJAVLJAM SE!

Vibracijske e-novice

Želite prejeti E-novice Vibracijsko samozdravljenje na svoj e-poštni naslov? Vpišite svoj e-mail v okence spodaj:

.

Vse o Alkivita zasebnosti in varstvu podatkov

Vse o Alkivita splošnih pogojih

POZOR! Takoj po prijavi prejmete na svoj e-poštni naslov sporočilo s povezavo za potrditev PRIJAVE. Ga prosim odprite in kliknite povezavo za potrditev. Šele tedaj ste uspešno prijavljeni na E-zanimivosti Vibracijsko samozdravljenje.

Če potrditvenega e-maila niste prejeli, je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da da poglejte tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila, pa ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

Pravno obvestilo (GDPR)

Z vašo potrditvijo privolite, da boste 1x tedensko prejemali E-novice in obvestila o novih objavah, dogodkih, promocijah in izdelkih na ALKIVITA spletnih straneh. Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot obiskovalcem spletne strani in kot kupca. Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete in se od e-novic odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošljete e-sporočilo na zaper@alkivita.si