Zaper uniči parazite

Dr. Clark je izumiteljica ZAPPER terapije za elektronsko uničevanje parazitov vseh obstoječih vrst kot so: virusi, enocelične prokariontske bakterije, eukariontske glive in protozoe (enocelične praživali) ter vsi pravi večcelični paraziti kot so mikroskopski črvički in metljaji (nematodi) ter mikroskopske pršice.

Varna 30kHz frekvenca

ZAPPER terapija na klasični zaper frekvenci dr. Clark 30kHz je varna, učinkovita, enostavna za uporabo in prijazna za telo. Zaželena je tudi za otroke, čim shodijo in spregovorijo in za starejše. Ni za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, nosečnice in dojenčke. Zaper terapija dr. Clark na 30kHz nima nobenih stranskih učinkov.

zaperji-dr-clark-alkivita-tesla-zaper-geo-frekvence

Zaper vedno pod 500kHz

Dr. Clark je vedno delala ZAPPER terapijo za svoje paciente v varnem območju do 500kHz, ki je obenem lastno frekvenčno območje vseh parazitov razen pršic, te pa tudi odmrejo pri 30kHz. Pri 1.500kHz se začne človekova radijska frekvenca, kateri se zaper terapija ne sme niti od daleč približati, da bi bila varna za telesne celice.

Stoletna zaper terapija

Paraziti izločajo v telo toksine in se najraje naselijo na zakisanih in bolnih mestih, povzročajo vnetja in obremenjujejo imunski sistem. ZAPPER terapija je skupaj z zeliščno podporo črni oreh, pelin in klinčki že sto let po vsem svetu pravi elkisir za energijsko – frekvenčno vzdrževanje protimikrobnega ravnovesja v telesu.

Članki Zaperji dr. Clark

paraziti-in-zaper-ucinki-dr-clark

Paraziti in zaper učinki dr. Clark

Bakterije so pracelice Najbolj razširjeni paraziti so BAKTERIJE. To so nižje razvite pracelice in se zaradi svoje zgradbe imenujejo PROKARIONTI. Kromosomi genetskega zapisa z DNK v bakterijah prosto plavajo in niso zapakirani z ovojnico. Prav tako imajo tipično celično membrano, ki jo antibiotiki lahko poškodujejo in je zelo različna od celičnih membran drugih parazitov, razlikuje…
Preberite več -> Paraziti in zaper učinki dr. Clark
zaper-frekvence-dr-clark

Zapper frekvence dr. Clark

Lastne frekvence parazitov Dr. Clark je v svojem raziskovalnem laboratorijskem delu ugotovila lastne frekvence parazitov: Sluzaste plesni 77-215 kHz Plesni, mikotoksini 77-292 kHZ Bakterije, virusi 292-430 kHz Mikrobi zobne gnilobe in oblog 218-401 kHz Protozoe, črvički, metljaji 355-477 kHz Mikrobi v bradavicah 400-460 kHz Trakulje 430-480 kHz Pršice 670-878 kHz Vsi paraziti razen mikroskopskih pršic…
Preberite več -> Zapper frekvence dr. Clark

Izdelki Zaperji dr. Clark

Kategorije Tesla-Zaper-Geo