Teslovi generatorji za Tesla terapijo.

 • teslov-generator-teslov-medaljon-1

  Teslov generator – Teslov medaljon

  44,00 

  Ustvarja osebno polje Teslovih skalarnih valov. TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator, ki ustvarja skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či).

 • teslov-generator-profesionalna-teslova-fontana-1

  Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana

  1.318,00 

  Za 10-20 minutne krepčilne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v povezavi z mnogimi funkcijami za različne namene profesionalne in domače uporabe. Profesionalna TESLOVA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco.

 • teslov-generator-baterijska-teslova-fontana-1

  Teslov generator – baterijska Teslova fontana

  549,00 

  Ustvarja Teslove skalarne valove za vibracijsko samozdravljenje v domačem okolju in kot podpora terapevtom pri terapijah vseh vrst. Teslovi skalarni valovi revitalizirajo življenjske procese na predvzročnem nivoju in so matrica za delovanje našega telesa in duha. Uravnavajo celično zgradbo in energijsko stanje telesa.

 • teslov-generator-teslov-sferni-harmonizator-1

  Teslov generator – Teslov Sferni Harmonizator

  220,00 

  Teslov generator skalarnih impulzov za vibracijsko samozdravljenje. TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Na informacijski ravni vrača ravnovesje ajurvedskih naravnih elementov in pospešuje obnovo organizma. Odpravlja motnje in blokade v pretoku energije in zavesti. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave, ki bogati naš dom z novo dimenzijo harmonije. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode. Odziva se na namen in molitev. Uresničenje namena in molitve podpre organizem na energijski, telesni in informacijski celični ravni.