3000 let zgodovine

Električni skat je bil prva oblika naravne elektroterapije, ki je pomagala ljudem premostiti težave z bolečinami v nogah, rokah in glavoboli že tisočletje pred našim štetjem. Prva prava tehnična elekroterapija induktorijum ali induktor se je razvila v 18.stoletju. Stoletje prej pa so že uporabljali elektrostatične kondenzatorje ali električni kolovrat.

Življenjska sila

Bioelektrika je sestavni del življenjske sile v telesu. Pomaga poganjati živčne, mišične in možganske impulze za krmiljenje življenjskih funkcij. Elektroterapija spodbuja naravne procese v telesu in polni rezervoarje življenjske energije. Naravni električni tokovi v telesu vzdržujejo duševne in organske procese in obnavljajo formo.

elektroterapija-zaper-vitastas

Sodobna elektroterapija

V klinični uporabi pomaga za oživljanje omrtvelih tkiv po kapeh, pri rehabilitacijo po operacijah, za spodbudo cirkulacije, olajšanje bolečin brez stranskih učinkov in kot dodatna terapija pri vnetjih in oteklinah. V ta namen obstaja veliko vrst elektroterapije za fizioterapevsko uporabo in tudi za domačo samopomoč.

Elektroterapija Zaper Vitastas

Deluje skozi akupresurne točke v dlaneh in prehaja skozi celoten prsni koš, notranje organe in vse do stopal. Skonstruirana je tako, da se za razliko mnogih ostalih elektroterapij lahko uporablja na področju srca, ker ne ustvarja mišične kontrakcije. Blagodejno spodbuja telesno bioelektrično energijo za celostno revitalizacijo.

Članki Elektroterapija Zaper Vitastas

uporaba-elektroterapije-zaper-vitastas

Uporaba Elektroterapije Zaper Vitastas

Nastavitev jakosti elektroterapije Elektroterapija Zaper Vitastas ni za otroke, nosečnice, epileptike in ljudi s srčnim spodbujevalnikom ali drugimi vgrajenimi elektronskimi napravami. Ima močnostne bioelektrične impulze z regulacijo jakosti, ki jih oddaja skozi dve karbonski sondi z oprijemom v dlaneh. Moč elektroterapije nastavimo na prijeten občutek, tako da so udobni, ne pretiravamo z jakostjo. Morajo pa…
Preberite več -> Uporaba Elektroterapije Zaper Vitastas
zgodovina-elektroterapije-francoski-nevrolog-dr-Duchenne

Zgodovina elektroterapije

Elektrostatični generator Okoli 600 let pred našim štetjem je grški filozof Tales iz Mileta ugotovil, da jantar, drgnjen z lisičjim repom, privlači drobne predmete. Od prve elektroterapije z električnim skatom pred našim štetjem je šele leta 1600 angleški zdravnik William Gilbert opisal električno silo kot statično elektriko ob drgnjenju dveh predmetov. Prvi elektrostatični generator pa…
Preberite več -> Zgodovina elektroterapije

Izdelek Elektroterapija Zaper Vitastas

Kategorije Tesla-Zaper-Geo