uporaba-theta-alfa-beta-delta-frekvence-geonizator-samozdravljenje

Uporaba theta, beta, alfa in delta frekvence

4 frekvenčna področja

Človeška zavest uporablja skozi možgane 4 glavna frekvenčna stanja glede na situacijo, v kateri se nahajamo, spimo, bedimo, sanjamo in meditiramo. To so alfa, beta, theta in delta področja možganske aktivnosti, pri katerih možgani ustvarjajo različne frekvenčne valove. Merljivi so z EEG (elektroencefalogram), podobno kot EKG (elektrokardiogram) meri aktivnost srca. Z dovajanjem ustreznih frekvenčnih geo impulzov od zunaj z Geonizatorjem lahko ta 4 stanja telesa in počutja še poglobimo in jih uporabimo za samozdravljenje na različne načine.

Theta valovi 3-7Hz

Kadar se počutimo spočito in fokusirano v notranji viziji življenja, v kateri od daleč in proč od vsakodnevnih misli in občutkov načrtujemo, sanjarimo, usmerjamo, spreminjamo in raziskujemo možne preboje v novo orbito bivanja, je priložnost poglobitve tega stanja s theta frekvenco 3Hz. Nastavimo jo na Geonizatorju z zasukom frekvenčnega gumba. Theta valovi 3Hz pomagajo pri podzavestnem preprogramiranju v bolj zdravo in s starimi navadami in vzorci manj obremenjeno stanje življenja. Istočasno se novim temeljem prilagaja tudi celična energijsko-informacijska struktura, kar vpliva na boljše telesno počutje v spoznanju in odpravi vzrokov bolezni.

Theta preprogramiranje

Vsak ima v določenih pogojih polje ‘šuma’, v katerem življenjske stvari in poti ne vidi jasno in mora pošteno raziskovati na unikatne načine, da se odstirajo prave rešitve, tako da se osvobajamo zablod, bolezni in težav. V spočitem, umirjenem in zbranem počutju je čas za theta preprogramiranje duha in telesa za uresničitev življenjskih ciljev in vizije. Osredotočimo se na življenjsko namero in potrebo. Dovolimo svoji pozornosti, da brez našega vpletanja vsakdanjih misli in občutkov prečesava vse možnosti skozi slike, ki podzavestno prihajajo v naše doživljanje. Frekvenčno polje 3Hz, nastavljeno na Geonizatorju, je blagodejna podpora v doseganju želenih sprememb na podzavestni ravni.

Samozdravljenje v počitku

Ob Geonizatorju sproščeno počivamo z ustvarjalnim fokusom na blagor v življenjskem področju, kjer želimo narediti korak naprej. Držimo se pozitivnega toka v raziskovanju tega kar želimo. Ne odjadrajmo po podzavestnih poteh tega, kar nočemo. Usmerjeni v polje, ki ga želimo, razvijamo v njem vse večji delež zavestne udeležbe, ki jo potrebujemo za realizacijo ciljev in izpolnitev življenjskih potreb. Kar je podzavestno in skrito postaja v tej sproščeni theta terapiji vse bolj zavestno in spoznano. To vedno spreminja življenje in tudi celični utrip. Poteka blago in nedolžno s sproščenem počitku, vendar se sčasoma sešteje v novo življenjsko moč. Vse lažje vzamemo usodo v svoje roke.

Dobra celična biokemija

Celice pa se osvobajajo energijsko-informacijskih omejitev, v katere so vpete zaradi naših čustev in misli v tesni navezi s stanjem hormonov in živčevja. Vrsta pretežno aktivnega živčevja in hormonsko stanje je celicam nadrejeno in določa njihovo delovanje, biokemijo, energijo in na daljši rok odloča o zdravju in bolezni. V sproščenem počitku v theta terapiji 3Hz ob Geonizatorju doživlja telo globok preporod, v katerem se rahlo odklaplja od motenj in šumov, ki ga sicer obvladujejo in omejujejo. Naravnamo se na podoživljanje občutka varnosti, ki smo ga nekoč že izkusili in nam je znan. Naselimo se v občutku varnosti kot v ‘inkubatorju’ in ga še nadalje spodbujamo z zavedanjem: ‘Vem, kako je biti popolnoma varen, ljubljen in sprejet.’

theta-frekvence-za-theta-terapijo

Utrjevanje občutka varnosti

Podoživljanje občutka varnosti je zdravilni proces, ki podzavestno spreminja telo in duha v bolj sproščeno, pomirjeno in ustvarjalno stanje z boljšo uskladitvijo logike in intuicije v vsakodnevnem odzivanju na okoliščine. Občutek varnosti ponovno zgradimo korak po korak skozi theta samozdravljenje z nastavitvijo Geonizatorja na theta frekvenco 3Hz. To je trajen življenjski proces, ki potrebuje naše sodelovanje in udeležbo. Usmerjanje fokusa na občutek varnosti v globokem theta nivoju osvobaja speče potenciale, da so nam na voljo pri vsakodnevnem bolj uspešnem, pravilnem in usklajenem procesiranju življenjskih okoliščin.

Vzvod 20% zavestnega

V glavnem nas podzavest žene v vsakodnevnih aktivnostih, le 20% je zavestnega. Zato nimamo polnega vpliva na svoje življenje kot bi želeli in to teče tako kot smo podzavestno naravnani glede na dobre in slabe pretekle izkušnje. V dobrih smo lahko naivni, v slabih pa prestrašeni, oboje pa je ovira v sedanjem uresničevanju zastavljenih ciljev, želja in potreb. Zato se v theta samozdravljenju z nastavitvijo Geonizatorja na 3Hz potrudimo preseči lastne omejitve in pogledati v širše in globlje dimenzije življenja, da bi lažje razumeli svet okoli sebe in se naj ustvarjalno odzivali v najvišje dobro mnogih situacij.

Zvestoba svetlim izidom

Kadar v življenju akutno rešujemo konkretne in zelo delikatne izzive, jih v duhu zgoraj napisanega sproščeno premlevamo v theta terapiji v stanju rahle zamaknjenosti, kot da rešujemo uganko in se gre za nekoga drugega. Potujemo skozi vse možne poti, njihove vzgibe in posledice in si kritično ogledamo, kaj od tega ima smisel in vodi v svetle izide, kaj pa je pristanek v temi in nesmiselnem trpljenju. Na vsak način moramo v življenju tudi modro potrpeti in če nas to dviguje v novo orbito življenja, ima smisel in se dobronamerno priključimo. Držimo se tega tira s polno pozornostjo.

Sanje in hipnoza

Theta stanje je naravno stanje sanjanja in hipnoze. Pa tudi dnevnega sanjarjenja, ki se nehoteno odvija nekje globoko v nas. Takrat smo neposredno priključeni na svojo podzavest. V njej je zbirka dobrih vzgibov, ki nas nagonski ali instinktivno vodijo v življenju, pa tudi tovor, ki smo ga pridelali v preteklih izkušnjah ali pa že prirojeno prinesli na ta svet. Kot se metulj rodi iz ličinke, se v notranjem preporodu theta samozdravljenja odpirajo bolj svobodne in zavestne poti. Vsak drobec bolj zavestnega doživljanje je blagor za življenje, zdravje, odnose in počutje.

Mojstrske vrednote

Pri tem spoznavamo lastnosti življenja skozi mojstrske vrednote, ki so filtri za usmerjanje življenja po svetlih poteh:

  • resnicoljubnost v raziskovanju dejstev,
  • krotkost v mislih, besedah in dejanji,
  • ljubezen za vse vključno do samega sebe brez poveličevanja in omalovaževanje,
  • telesna in mentalna higiena z zmernostjo v hrani, pijači in dejanjih brez pretiravanj,
  • zdrava nesebičnost z vlaganjem drobca časa, pozornosti ali financ v dvig zavesti v okolju.

Mojstrskim vrednotam se priključimo v theta procesiranju, pa tudi v budnem stanju beta možganskih valov in alfa stanju sproščene budnosti v meditaciji.

theta-valovi-za-theta-samozdravljenje

Beta frekvence Geonizatorja

Kadar smo budni, otopeli, brezvoljni in melanholični, dan pa zahteva od nas aktivno udeležbo, je pravi čas za nastavitev beta frekvence na Geonizatorju. Za samozdravljenje se začne območje beta frekvenc nad alfa valovi 12Hz in se dviguje vse do bioenergijske frekvence 24Hz. Višje kot nastavimo frekvenco v območju 12-24Hz, večja je spodbuda beta valov, ki naravno nastajajo v možganih v budnem stanju, to je v vsakodnevnih aktivnostih. Beta frekvence poživljajo, zato jih ne uporabljamo zvečer pred spanjem. Njihovo uporabo pa omejimo na pol ure dnevno kot spodbujevalno beta terapijo za premik energije v telesu, kadar jo potrebujemo za opravljanje vsakodnevnih nalog.

Bionizator 24Hz beta terapija

Beta terapija spodbuja budno stanje aktivnosti. Uporabimo pa jo lahko kot občasno dodatno protibolečinsko terapijo in kot dodatno spodbudo piezoelektričnega učinka za izboljšanje ionskega pretoka kostnih celic. Nastavitev na beta frekvenco 24Hz omogoča tudi Bionizator. Beta frekvence dovajajo telesu akutno energijo, ki jo potrebujemo za premagovanje vsakodnevnih aktivnosti. Da je delovni del dneva lažje opravljen in se bolj sproščeno lahko potopimo v doživljanje prostega časa. V tem smislu prejema telo z beta terapijo bioenergijo, ki pomaga premostiti dneve, ko smo bolj težki, zaspani in otrpli.

Alfa terapija 8-12Hz

Frekvenčna nastavitev Geonizatorja v območju alfa valov 8-12Hz spodbuja naravne alfa valove, ki jih možgani proizvajajo v sproščeni budnosti, ustvarjalnem poglabljanju, intuitivnem raziskovanju in meditaciji. Jedro alfa valov je 8-10Hz. Zelo blagodejna alfa frekvenca je tudi 10Hz, ki ugodno vpliva na prostorsko razporeditev beljakovin v telesu. Beljakovine so dolge nabite molekule, ki se odzivajo na elektromagnetno okolje, lahko se skrčijo ali pa raztegnejo. Najbolj optimalno konfiguracijo za encimsko aktivnost v telesu imajo pri 10Hz. Zato občasno nastavimo Geonizator tudi na 10 Hz in udobno počivamo v njegovi bližini. 10Hz je frekvenca ali SRČNI UTRIP Zemlje, podobno kot je 8Hz Schumannova frekvenca Zemljine atmosfere ali GLAS PLANETA.

geonizator-theta-alfa-delta-za-vibracijsko-theta-samozdravljenje

Schumannova 8Hz vibracija

Schumannova frekvenca 8Hz je opisana v kategoriji prispevkov Schumannova frekvenca alfa s povezavo tukaj: https://www.alkivita.si/schumannova-frekvenca/ Kadar možgani ustvarjajo alfa valove smo v blagoslovljenem samozdravilnem stanju maksimalne usklajenosti vseh življenjskih funkcij duha in telesa. Alfa valovi 8Hz predstavljajo sozvočje, ki privlači Teslove skalarne valove informacijske narave in obenem odpira vrata theta terapiji. Gre za sproščeno budnost med budnim stanjem in spanjem, v kateri se lahko maksimalno ustvarjalno udeležimo konkretnega soočanja z življenjskimi izzivi. Telo potrebuje zadovoljiv dnevni odmerek alfa valov za vzdrževanje zdravja in počutja.

Delta terapija do 2Hz

Na Geonizatorju lahko nastavimo frekvenco tudi na delta terapijo 2Hz. To možnost uporabimo za ponoči. Tik preden gremo spat je čas za delta terapijo, v kateri prejema telo nujno spodbudo za izboljšan odmerek delta valov v nočni regeneraciji med spanjem. Lahko pa tudi med dnevnim počitkom, kadar se počutimo tako, da lahko vse odklopimo v krepčilen popoldanski spanec. Delta valove proizvajajo možgani v globokem spanju brez sanj. Takrat so izklopljene vse podzavestne in zavestne vsebine. To je čas intenzivne regeneracije med spanjem. Ko telo in duh nista aktivna, se lažje obnavljata, osvežujeta in resetirata. Žal starejši ljudje zaradi stresov, ki so jih utrpeli skozi življenje, v spanju skoraj nimajo več delta valov, zato je nočna terapija z delta valovi Geonizatorja še toliko bolj dragocena.

Profesionalna Teslova fontana

Vse frekvenčna območja theta, beta, alfa in delta lahko nastavimo za modulacijo tudi na Profesionalni Teslovi fontani na levem gumbu in z vklopom drugega stikala. Vse zgoraj opisano se lahko v Profesionalni Teslovi fontani uporabi v mnogih izbirah terapevtske uporabe. Glede na svoje počutje ali potrebe lahko po želji izbiramo med modulacijo Teslovih skalarnih valov s theta, beta, alfa in delta frekvenčnim območjem za dodatno terapevtsko sozvočje. Splošna uporaba Teslovega generatorja je opisana tukaj: https://www.alkivita.si/teslov-generator-in-skalarni-val/

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Theta objave