Vseobsegajoča 8Hz

Schumannova frekvenca je najbolj vseobsegajoča naravna frekvenca, brez katere ni življenja. Predstavlja subtilno atmosfersko vibracijo, ki že od nekdaj napaja življenje na Zemlji. V naravi njena moč niha in včasih lokalno pade skoraj na nulo. Zato je zelo dragocena podpora z geo pripomočki z oddajanjem Schumannove frekvence 8Hz v domačem okolju.

Samozdravilna 8Hz

Schumannova frekvenca 8Hz vzbuja samozdravilne alfa valove v človeških možganih. Vsi zdravilci po vsem svetu, ki delajo terapije, v alfa stanju kanalizirajo samozdravilno moč na sočloveka, da občuti olajšanje v svojih težavah. Kdor se zmore odpreti alfa valovom, pa je sam sebi zdravilec in se lahko sistematično regenerira v tem blagodejnem stanju.

schumannova-frekvenca-8Hz-izboljsa-samozdravilne-alfa-valove-v-telesu

Spodbujevalna 8Hz

Schumannova frekvenca je vseprisotna v naravi, kot subtilna vibracija se giblje v Zemljinem atmosferskem plašču. Predstavlja starodavni zvok AUM, ki ga v svetih spisih opevajo kot zvok stvarjenja. Na njegovi valovni dolžini smo optimalno zdravi, v ravnovesju, ustvarjalni, iznajdljivi, prilagodljivi z vedno novimi odzivi, ki so bolj usklajeni z okoljem in nami samimi.

Energetizirajoča 8Hz

Schumannova frekvenca prinaša številne koristi za počutje in energijsko stanje telesa. Polni akumulatorje življenjske energije in ravno prav vzbuja biofotonsko mrežo svetlobnih vlaken za optimalno sprožanje organskih reakcij. Vzdržuje svetlobno telo, ki predstavlja življenjsko vitalnost in notranjo in telesno moč v vsakodnevnih izzivih življenja.

Članki 8Hz Schumann

geo-impulzi-bionis

Geo impulzi Bionis in Bionizator

Kapilarna prekrvavitev Geo impulzi Schumannove frekvence 8Hz so frekvenčna energija, ki jo oddajata Bionis in Bionizator. Imajo številne ugodne učinke na stabilizacijo počutja in telesno energijo, ta pa na biokemijo. Naravni impulzi Zemlje ugodno vplivajo na elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu, da postane bolj dovzeten za vezavo več kisika in boljšo razvezavo, ko ta…
Preberite več -> Geo impulzi Bionis in Bionizator
schumannova-resonanca

Schumannova resonanca

Soustvarja življenje Schumannova frekvenca je energija atmosferskega plašča, ki obdaja Zemljo med njenim površjem in 40 km oddaljeno ionosfero. Za živa bitja in biološke strukture je blagodejna za pravilen potek organskih reakcij in usklajenost tkiv in organov. Vgrajena je v življenje na zemlji, ki se je pred milijoni let porodilo z energijsko podporo osemherčnega energijskega…
Preberite več -> Schumannova resonanca

Izdelki 8Hz Schumann

Kategorije Tesla-Zaper-Geo