Delta spanje resetira

Možgani mladih ljudi v najbolj krepčilnem globokem spanju brez sanj proizvajajo delta valove. Pri starejših ljudeh delta valov skoraj ni več, ker jih je izpodrinil nemir živčnega sistema zaradi preteklih življenjskih stresov. Zato je delta terapija v nočnem počitku zelo blagodejna za obnovo telesnih in duševnih funkcij.

Odklop vseh vsebin

V delta spanju smo ‘pri Bogu’ in se napajamo neposredno iz vira. Telo popravlja napake, ki so se v telesu zgodile čez dan. Možgani procesirajo počasneje, a močneje. Misli in občutki so preseženi, v popolnem miru počivamo v nektarju življenja. V vsaki uri in pol spanja se naravno aktivirajo delta valovi za okoli 10 minut.

oceanska-delta-terapija-regeneracija-v-spanju

Obnova v spanju

Delta oceansko terapijo lahko uporabimo tudi pri popoldanskem počitku, kadar se želimo v čim krajšem času čim bolj osvežiti. Še posebej je to pomembno kadar se slabo počutimo, smo bolni in želimo pospešiti delta obnovo telesa in duha. Spodbujanje sozvočja srčnega in možganskega utripa z delta frekvenco prebuja dnevno in nočno delta regeneracijo.

Oceanska delta terapija

Največje učinke prinaša kadar imamo na nočni omarici trajno postavljen vključen Delta Ocean, ki noč in dan skrbi za delta vibracije v spalnici. Spanje v takšnem energijskem ambijentu je bolj blagodejno. Vpliva na večje psihofizične zmogljivosti in izboljša sposobnost reševanja življenjskih nalog, krepi spomin in stabilizira imunski sistem, hormone in živčevje.

Članki delta frekvence

oceanska-terapija-delta-ocean-alkivita-regeneracija

Oceanska terapija Delta Ocean

Specialna delta frekvenca 1Hz Oceanska terapija je vibracijska mineralizacija, hidracija in razkisanje telesa na osnovi energijsko pospešenega pretoka tekočin v telesu in elektrolitov. Spodbuja jo delta frekvenca Delta Ocean 1Hz v sozvočju z 1 bioelektričnim utripom srca in možganov v umirjenem delta stanju. Ta omogoča regeneracijo v nočnem počitku v kratkih intervalih delta valov, ki…
Preberite več -> Oceanska terapija Delta Ocean

Izdelek delta frekvence

Kategorije Tesla-Zaper-Geo