Schumannova 8Hz za GEO terapijo.

 • bionis-1

  Bionis

  66,00 

  Oddajnik geo impulzov v osem herčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um. Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne Zemljine energije geo impulzov 8Hz najbolj aktivira prostor 20 kvadratnih metrov. V svojem delovanju ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator, ki energijsko pokrivata celotno stanovanje.

 • bionizator-1

  Bionizator

  121,00 

  Oddajnik geo impulzov z dvema nastavitvama – osemherčni Schumannovi impulzi 8Hz in BIOENERGIJSKI impulzi 24 Hz za energijsko poživitev cirkulacije KOSTNIH celic in proti bolečinam. Spodbujajo PIEZOELEKTRIČNI naboj v KOSTNIH CELICAH za napajanje kostnega pretoka energije, hranil in mineralov pri osteoporozi ter za pospešeno obnovo kosti pri poškodbah. Vplivajo na elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu in s tem zboljšajo kapilarni krvni obtok, vezavo kisika in umsko zbranost. BIOENERGIJSKA nastavitev 24 Hz poživlja in je namenjena za občasno dnevno uporabo omejen čas, deluje izrazito stimulativno.

 • biovitonik-1

  Biovitonik

  131,00 

  Oddajnik magnetnih impulzov (0,1Hz-20kHz) za zaščito pred elektrosmogom pri delu z računalnikom in pametnim telefonom in za krepitev zdravja. BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3…). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico. Njegova prednost je ta, da lahko s pomočjo programa tonski generator po želji nastavimo vse frekvence do 20kHz do stotinke natančno.

 • geo-as-1

  Geo – As

  66,00 

  Oddajnik osemherčnih GEO impulzov Schumannove resonance za povrnitev usklajenega delovanja organizma. GEO-AS je ličen in prenosen GEO pripomoček velikosti 7,5×4,5×2,5cm, ki oddaja GEO impulze Zemljine in Schumannove resonance za zdravo počutje, večjo umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih ter manjšo tremo pred izpiti, nastopi, razgovori…

 • geo-life-1

  Geo – Life

  66,00 

  Feng-shui harmonisator, alpha stimulator and Schumann resonance activator. GEO impulses with Schumann 8Hz biorithm act as: – feng-shui harmonisator, – alpha stimulator and – Schumann resonance activator Geo-Life provides good helath and better mental concentracition. Increases blood circulation and reduces body pains.