Vibracijske e-novice

VPIŠITE svoj e-mail in POŠLJITE!

Ob sobotah ob pol devetih prejmete vsakič nov samozdravilni članek preizkušene samozdravilne prakse z učinkovitim in naravnim delovanjem na različne dele telesa, počutje in življenjska področja.

Dobrodošli na samozdravilno valovno dolžino v vzajemni povezanosti z e-zanimivostmi, da življenje lažje zasije, neželeno pa zbledi in se skrije!

Vibracijske e-novice

.

Vse o Alkivita zasebnosti in varstvu podatkov

Vse o Alkivita splošnih pogojih

Takoj zatem dobite na svoj e-mail povezavo za potrditev PRIJAVE. Ga odprite in kliknite to povezavo. Šele sedaj ste uspešno prijavljeni!

Če e-maila za potrditev PRIJAVE niste prejeli, ga je morda odneslo v vsiljeno pošto ali promocije, kjer ga lahko najdete in kliknete na povezavo za potrditev PRIJAVE. Če ga tudi tam ni, ste morda napisali napako v e-mailu, v tem primeru svoj e-mail ponovno vpišite v okence zgoraj.

Pravno obvestilo (GDPR)

Z vašo potrditvijo privolite v sobotne E-novice Vibracijsko samozdravljenje in obvestila o novih objavah, dogodkih, promocijah in izdelkih na ALKIVITA spletnih straneh. Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot obiskovalcem spletne strani in kot kupca. Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete s klikom na ‘ODJAVA >>’ na dnu vsakih e-novic ali pa na e-mail zaper@alkivita.si