Večvalovna energija

Dr. Lakhovsky je izumitelj večvalovnega oscilatorja za spodbudo celične energije. Celice oskrbi s celim spektrom frekvenc na njihovih lastnih valovnih dolžinah, tako da se okrepijo in zaživijo. Bolne celice prejmejo dodatno energijo, ki jim pomaga, da se lažje povrnejo v svoje naravno energijsko izmenjavo z okoljem.

Spodbuda celične moči

Celice so zdrave, dokler so v polnem pretoku sprejemanja in oddajanje energije, snovi in informacij. Dr. Lakhovsky je ugotovil energijske pogoje, ki obnavljajo celično moč, kadar začne ta popuščati pod bremenom bolezni in preobremenitev vseh vrst. V svojem izumu je uporabil frekvenčni spekter kratkega vala celične radiobiologije.

vecvalovni-oscilator-dr-lakhovsky-alkivita

Tudi v bolnišnicah

Takšna večvalovna mreža oscilacij resonira s celicami in okrepi njihovo naravno moč za opravljanje vloge, ki jo imajo v telesu. Večvalovni oscilator je že na samem začetku požel odlične uspehe in so ga leta 1925 začele uporabljati mnoge bolnišnice za zdravljenje bolezni, pri katerih nič drugega ni več pomagalo.

Frekvenčni orkester

Danes večvalovne oscilacije dr. Lahkovskega pomagajo milijonom ljudi po vsem svetu pri vzdrževanju in obnavljanju telesne vitalne moči. Večvalovni oscilator Lakites je namenjen za domačo uporabo za vso družino. Ima prvih sedem originalnih obročev in deluje z aktivnim napajanjem trajno skozi vse leto.

Članki večvalovni oscilator

bioloske-frekvence-za-zdravje-zlati-rez

Biološke frekvence za zdravje

Biološke oscilacije Izumitelj dr. Lakhovsky je imel unikatno kombinacijo medicinske in inženirske stroke. Vse življenje je proučeval vpliv vibracij na biološke strukture. V svojih raziskavah je spoznal biološke oscilacije živih celic rastlin, živali in človeka. Njihov frekvenčni spekter se nahaja v varnem območju radiobiologije. Večvalovne frekvence v razmerju zlatega reza so najbolj učinkovite v sočasnem…
Preberite več -> Biološke frekvence za zdravje

Izdelek večvalovni oscilator

Kategorije Tesla-Zaper-Geo