schumannova-resonanca

Schumannova resonanca

Soustvarja življenje

Schumannova frekvenca je energija atmosferskega plašča, ki obdaja Zemljo med njenim površjem in 40 km oddaljeno ionosfero. Za živa bitja in biološke strukture je blagodejna za pravilen potek organskih reakcij in usklajenost tkiv in organov. Vgrajena je v življenje na zemlji, ki se je pred milijoni let porodilo z energijsko podporo osemherčnega energijskega bioritma Schumannove resonance, ki je napajala atmosfersko ozračje med nebom in zemljo.

Sinhronizira možgane

Schumannova frekvenca 8Hz pa je še posebej pri človeku pomembna za boljšo usklajenost obeh možganskih polovic in njuno bolj sinhrono krmiljenje vseh življenjskih procesov, vodenih iz možganov. Na telo in duha je deluje celostno ali holistično, tako da sistem živčevje-hormoni-zavest lažje vzdržuje svoje ravnovesno stanje, v katerem ni bolezni ali pa se poslavljajo. Neravnovesje pomeni, da nekateri organi pregorevajo, medtem ko drugi slabijo, kar ruši telesno biokemijo vse do nastopa občutnih organskih motenj v obliki bolezni.

Napajanje s strelami

V Schumannovem energijskem zračnem pasu prihaja do stoječega vala, ki je značilen za Teslove skalarne valove. Električne vibracije se odbijajo med zemljo in ionosfero kot ping-pong žogica. Vir njihovega napajanja so razelektritve strel pri nevihtah. Vsak trenutek divja nekje na Zemlji okoli 1000-2000 neviht, ki lokalno polnijo Schumannov pas z energijo geo impulzov Schumannove frekvence 8Hz. Sproščen električni naboj potuje z odbojem med ionosfero in površjem Zemlje okoli celotnega planeta.

energija-schummanova-resonanca

Nežna, a odločilna

Schumannova resonanca energijsko napaja BIOSFERO, to je naš življenjski prostor. Je zelo nežna energija, jakost ima samo 10 -12 PikoTesla, to je decimalno število z res veliko nulami. Vendar brez nje ni življenja. To še posebej občutimo v času nihanja Schumannove resonance, ko LOKALNO lahko pade njena jakost skoraj na nulo. Ker je tako vitalnega pomena za življenje, jo ves čas meri šest satelitov na različnih kontinentih in trajno beleži njeno moč in frekvenco. Na mestih, kjer Schumannova resonanca lokalno in začasno upade skoraj na nulo, je več kapi, nesreč, ločitev, kriminalnih dejanj.

Brez nje so težave

Podobno so že pred več desetletji ugotovili med prvimi poleti v vesolje. V kovinsko izoliranih vesoljskih kapsulah ni dostopa Schumannove resonance kot naravne energije. Zato so vrhunsko pripravljeni zdravi ljudje imeli v nekaj dneh bivanja v vesoljskih kapsulah hude težave z zdravjem, vse do nezmožnosti telesnega in duševnega funkcioniranja. Telo potrebuje minimum zračne elektrike v obliki Schumannovih geo impulzov, ki nas brezžično napaja, da lahko živimo. Zračne elektrike je naravno največ po dežju, ker je vlažen zrak bolj prevoden.

Omogoča življenje

V suhih dneh pred dežjem pa smo bolj nervozni, napeti, krvni pritisk raste, več je bolečin v sklepih, težav s srcem, živci, nemirom in depresijo. Manj smo zbrani za študijsko delo, v telesu pa je slabša cirkulacija in s tem manj kisika v kapilarah tudi v možganih in povsod po telesu. Nihanja jakosti Schumannove resonance so v naravi vedno prisotna. V težkih trenutkih njenega lokalnega upada si lahko v domačem okolju pomagamo z geo pripomočkoma Bionis in Bionizator.

Bionis 8Hz Schumann

Bionis je prenosen in ga lahko imamo povsod s seboj v torbici, avtomobilu ali žepu. Spremlja nas lahko na sestankih, izpitih, nastopih, zmenkih, vsepovsod kjer potrebujemo podporo ali pa imamo tremo. Bionis ima trajno delujočo frekvenco Schumannove resonance 8Hz. Ima samo 70 gramov, po dolžini pa ima 7 cm, tako da ga lahko primemo dlan. Vsake 3 mesece, to je vsak letni čas, zamenjamo pravokotno 9V baterijo. V težkih trenutkih ga lahko z naravnanostjo na zdravje položimo na grodnico za nekaj minut in kmalu lahko začutimo neko olajšanje.

Bionizator 8Hz in 24Hz

Bionizator je večji geo pripomoček z dvema nastavitvama, od katerih je ena Schumannova frekvenca 8Hz za trajno uporabo. Druga pa je bioenergijska frekvenca 24Hz, ki deluje na telo poživljajoče. Tkiva in organe energijsko stimulira, zato je primerna kot dodatna lokalna protibolečinska terapija v dnevnem času. Zaradi poživljajočega učinka ni primerna za zvečer. Bioenergijska terapija 24Hz traja pol ure, lahko pa tudi več. S spodbujevalnim učinkom še dodatno vzdržuje energijski pretok kostnih celic, ki pod vplivom Schumannovih geo impulzov aktivira piezoelektrični pojav izboljšane presnove za zdrave kosti.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Schumann objave