Izdelki za Vibracijsko samozdravljenje.

 • zaper-zaperino-1

  Zaper Zaperino

  186,00 

  Protimikrobna osebna bioresonanca za pospešeno okrevanje, revitalizacijo in vzdrževanje vrhunske forme.

  • osebna bioresonanca
  • zmanjša infekcije in vnetja
  • odpravlja mikrobe (viruse, bakterije…)
 • zapper-zapper-1

  Zapper – Zapper

  131,00 

  Originalni klasični protimikrobni zaper po dr. Hulda Clark z izrazito klasično protimikrobno zaper frekvenco 30kHz original po dr. Hulda Clark. Zapper-Zapper je originalna protimikrobna terapija, ki odpravlja vse tipe zajedavcev človeškega telesa v treh zaporednih 7-minutnih terapijah z dvema vmesnima 20-minutnima pavzama. Deluje na klasični zaper frekvenci 30kHz, ki se je v zgodovini pokazala kot najbolj učinkovita v boju z mikrobi.

 • zapper-3-1

  Zapper – 3

  230,00 

  Protimikrobna terapija z bioresonančnimi impulzi in tremi nastavitvami. Oddaja enosmerne nizkonapetostne bioelektrične impulze, ki potujejo skozi telo v obliki nežnih tresljajev, ki zatirajo v telesu naseljene zajedavce (parazite). Deluje protivnetno in protimikrobno, daje energijo in varuje pred boleznimi.

 • zapper-geo-1

  Zapper – Geo

  131,00 

  Osemherčni protimikrobni zaper deluje na ugodni Schumannovi geo frekvenci Zemlje, ki krepi delovanje biofotonske mreže za aktiviranje milijonov celičnih reakcij v človekovem organizmu vsako sekundo. Učinkovito zatira mikrobe in vnetja in deluje proti okužbam. Vrača homeostazo (ravnovesje živčevje-hormoni-zavest), je odlična preventiva in idealen za otroke.

 • bionis-1

  Bionis

  66,00 

  Oddajnik geo impulzov v osem herčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um. Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne Zemljine energije geo impulzov 8Hz najbolj aktivira prostor 20 kvadratnih metrov. V svojem delovanju ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator, ki energijsko pokrivata celotno stanovanje.

 • bionizator-1

  Bionizator

  121,00 

  Oddajnik geo impulzov z dvema nastavitvama – osemherčni Schumannovi impulzi 8Hz in BIOENERGIJSKI impulzi 24 Hz za energijsko poživitev cirkulacije KOSTNIH celic in proti bolečinam. Spodbujajo PIEZOELEKTRIČNI naboj v KOSTNIH CELICAH za napajanje kostnega pretoka energije, hranil in mineralov pri osteoporozi ter za pospešeno obnovo kosti pri poškodbah. Vplivajo na elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu in s tem zboljšajo kapilarni krvni obtok, vezavo kisika in umsko zbranost. BIOENERGIJSKA nastavitev 24 Hz poživlja in je namenjena za občasno dnevno uporabo omejen čas, deluje izrazito stimulativno.

 • geonizator-1

  Geonizator

  131,00 

  Uporablja se za znameniti theta-healing. Geonizator oddaja magnetno energijsko polje za boljšo prekrvavitev, za večjo umsko zbranost, izgradnjo kostne mase pri osteoporozi in celjenje kosti po poškodbah, lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače, izboljšanje celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geopatogenim sevanjem. Z zasukom gumba lahko z zvezno nastavitvijo 2-24Hz po želji izberemo frekvence v območju delta, theta, alfa in beta valov.

 • lakites-vecvalovni-oscilator-lakhovsky

  LAKITES aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

  220,00 

  S trajnim ustvarjanjem krepčilnih VEČVALOVNIH impulzov skozi vse leto vzpostavlja energijski pretok v organih in tkivih in izboljša življenjsko moč in prekrvavitev. Neposredno deluje na vitalne celične procese in okrevanje v bolezni. Z VEČVALOVNIMI impulzi krepi naravno celično vibracijo in vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih.

 • teslov-generator-teslov-medaljon-1

  Teslov generator – Teslov medaljon

  44,00 

  Ustvarja osebno polje Teslovih skalarnih valov. TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator, ki ustvarja skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či).

 • teslov-generator-profesionalna-teslova-fontana-1

  Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana

  1.318,00 

  Za 10-20 minutne krepčilne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v povezavi z mnogimi funkcijami za različne namene profesionalne in domače uporabe. Profesionalna TESLOVA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco.

 • teslov-generator-baterijska-teslova-fontana-1

  Teslov generator – baterijska Teslova fontana

  549,00 

  Ustvarja Teslove skalarne valove za vibracijsko samozdravljenje v domačem okolju in kot podpora terapevtom pri terapijah vseh vrst. Teslovi skalarni valovi revitalizirajo življenjske procese na predvzročnem nivoju in so matrica za delovanje našega telesa in duha. Uravnavajo celično zgradbo in energijsko stanje telesa.

 • teslov-generator-teslov-sferni-harmonizator-1

  Teslov generator – Teslov Sferni Harmonizator

  220,00 

  Teslov generator skalarnih impulzov za vibracijsko samozdravljenje. TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Na informacijski ravni vrača ravnovesje ajurvedskih naravnih elementov in pospešuje obnovo organizma. Odpravlja motnje in blokade v pretoku energije in zavesti. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave, ki bogati naš dom z novo dimenzijo harmonije. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode. Odziva se na namen in molitev. Uresničenje namena in molitve podpre organizem na energijski, telesni in informacijski celični ravni.

 • delta-ocean-1

  Delta Ocean

  131,00 

  Delta Ocean je pripomoček za ustvarjanje DELTA valov za globinsko rehabilitacijo, boljše spanje, uravnava kislinsko-bazno ravnovesje in absorpcijo mineralov. Delta Ocean oddaja regenerativne DELTA valove, obnavlja psihofizično zmogljivost v bolezni in stresu in uravnava kislinsko-bazno ravnovesje. Na osnovi energijske vibracije izboljša hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju. Deluje trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo baterijo. Postavimo ga na nočno omarico, tako da smo vso noč v njegovi bližini, odlično mesto je tudi dnevna soba ali delovna miza.

 • biovitonik-1

  Biovitonik

  131,00 

  Oddajnik magnetnih impulzov (0,1Hz-20kHz) za zaščito pred elektrosmogom pri delu z računalnikom in pametnim telefonom in za krepitev zdravja. BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3…). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico. Njegova prednost je ta, da lahko s pomočjo programa tonski generator po želji nastavimo vse frekvence do 20kHz do stotinke natančno.

 • geo-as-1

  Geo – As

  66,00 

  Oddajnik osemherčnih GEO impulzov Schumannove resonance za povrnitev usklajenega delovanja organizma. GEO-AS je ličen in prenosen GEO pripomoček velikosti 7,5×4,5×2,5cm, ki oddaja GEO impulze Zemljine in Schumannove resonance za zdravo počutje, večjo umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih ter manjšo tremo pred izpiti, nastopi, razgovori…

 • geo-life-1

  Geo – Life

  66,00 

  Feng-shui harmonisator, alpha stimulator and Schumann resonance activator. GEO impulses with Schumann 8Hz biorithm act as: – feng-shui harmonisator, – alpha stimulator and – Schumann resonance activator Geo-Life provides good helath and better mental concentracition. Increases blood circulation and reduces body pains.

 • zapy-rife-1

  Zapy – Rife

  406,00 

  ZAPY-RIFE je osebna bioresonanca za uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV v telesu z elektronskim krmiljenjem nastavitev frekvenc in časov terapije na vsaki izbrani frekvenci. Obenem ima tudi klasično možnost ročne nastavitev na 30kHz original po dr. Clark in na 8Hz Schumannovo frekvenco, ki se nastavita direktno z levim stikalom na isti način kot pri Zaper Zaperino.

 • elektroterapija-zaper-vitastas-1

  Elektroterapija Zaper Vitastas

  352,00 

  Elektroterapija Zaper Vitastas z regulacijo frekvence in jakosti služi za spodbudo in poživitev telesne energije. Učinkovita je za dopolnilno podporo z vibracijskim samozdravljenjem tudi v trdovratnih primerih, ko klasične metode odpovedo. Pomaga resetirati energijski sistem in odpraviti šume, ki se naberejo kot motnja iz vsakodnevnih obremenitev vseh vrst in porušenega biokemijskega ravnovesja telesa. Učinek Elektroterapije Zaper Vitastas temelji na spodbudi zastalih energij v telesu, ki jih močnostni bioelektrični impulzi spravijo v obtok.