Delta Ocean

131,00 

Delta Ocean je pripomoček za ustvarjanje DELTA valov za globinsko rehabilitacijo, boljše spanje, uravnava kislinsko-bazno ravnovesje in absorpcijo mineralov. Delta Ocean oddaja regenerativne DELTA valove, obnavlja psihofizično zmogljivost v bolezni in stresu in uravnava kislinsko-bazno ravnovesje. Na osnovi energijske vibracije izboljša hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju. Deluje trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo baterijo. Postavimo ga na nočno omarico, tako da smo vso noč v njegovi bližini, odlično mesto je tudi dnevna soba ali delovna miza.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Delta Ocean

  Delta Ocean je terapevtski bioenergijski pripomoček v DELTA območju možganskih valov, ki odpravlja napake, ki so se v telesu zgodile pri psihofizičnih preobremenitvah in duševnih travmah. Delta valovi zboljšajo pretok telesnih tekočin in absorbcijo elektrolitov, vplivajo na celično hidracijo in vibracijsko mineralizirajo telo z energijo življenjsko pomembnih mineralov. Delta območje krepi delovanje živčnega sistema in obnavlja živčne celice. Vpliva na globlje spanje in boljšo regeneracijo med nočnim počitkom. Pomaga pri vzpostavljanju kislinsko-baznega pH ravnovesja, ki je osnova življenja in dobrega počutja.

  Delta Ocean poustvarja energijo morja in njegovih sestavin. Vzpostavlja pogoje za popolno obnovo psihofizičnih vitalnih življenjskih funkcij. Spodbuja celično aktivnost in prenos informacijskih impulzov po živčevju. Krepi povezave med posameznimi organi in življenjskimi procesi, da se lažje povrnejo v nemoteno delovanje. Je edinstven in unikaten za podporo organizmu tudi v najtežjem času okrevanja pri še tako hudih izzivih.

  Delta Ocean deluje trajno vključen skozi vse leto brez da ga izklapljamo. Nosimo ga lahko s seboj in ga imamo v svoji bližini. Odličen je tudi na nočni omarici, tako da smo vso noč v njegovi neposredni bližini ali pa v dnevni ali delovni sobi. Njegov ožji domet delovanja je okoli 70 cm. Dve 1,5 V okrogli bateriji (velikosti AA) zamenjamo vsake 3-4 mesece, čeprav še nista prazni, tako se ohranja natančen spekter njegovega delovanja. Ob strani je drsno stikalo za vklop in rdeča lučka, ki z utripanjem okoli vsako sekundo kaže, da je Delta Ocean vklopljen.

  Delta Ocean z oddajanjem delta energije obnavlja usklajevanje med živčevjem, organi, tkivi, ožiljem, srcem, sklepi, kostmi ter imunskim in hormonskim sistemom. Vrača ‘homeostazo’, to je urejeno delovanje organizma pred nastopom motnje. Dobrodošel je v primerih akutnih in kroničnih težav vseh vrst.

  Delta Ocean pomaga premostiti težke trenutke še tako hudega neravnovesja na telesni in čustveni ravni. Je prijatelj in zaščitnik, nepogrešljiv za vzdrževanje zdravega počutja in globlje spanje. Čustveno neugodne življenjske preizkušnje vsakodnevno izčrpavajo iz telesa kisik in energijo, ga siromašijo mineralov, dehidrirajo ter rušijo kislinsko-bazno ravnovesje. Telo se lokalno zakisa na mestih največjega pritiska, po nekem času lahko določeni deli telesa v odgovor temu zbolijo, na njih se naselijo mikrobi, ki nadlegujejo telo z izločanjem toksinov. Delta Ocean izboljša nočno regeneracijo telesa z ustvarjanjem delta bioritma in pomaga telesu, da se čim hitreje povrne zdravju. Pri vsakodnevnih nelagodjih skrbi za sprotno nočno obnovo, da se motnje ne ukoreninijo.

  Delta Ocean deluje blagodejno tudi pri otrocih in starejših ljudeh. Pomaga pri pomirjanju notranjih napetosti, življenju pa vrača dinamiko in zdrav bioritem. Dobrodošel je za vsakodnevno krepitev forme in odpravljanje telesnih bolečin.

  Delta Ocean ustvarja zdrave življenjske pogoje in je čudovito darilo sebi, za obletnice in praznike ter vsem, ki jih imamo radi.

  Delta Ocean nam zagotavlja, da je morje kot vir življenja ves čas z nami z vsem svojim bogastvom mineralov, kisika, vode in energije, ki krepi živčni sistem in celotno telo.

  Vsake 3 mesece zamenjamo dve 1,5 V okrogli bateriji (velikosti AA) Dimenzije so 13x7x3cm (garancijska doba je 1 leto).

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Delta Ocean”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja