Biovitonik

131,00 

Oddajnik magnetnih impulzov (0,1Hz-20kHz) za zaščito pred elektrosmogom pri delu z računalnikom in pametnim telefonom in za krepitev zdravja. BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3…). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico. Njegova prednost je ta, da lahko s pomočjo programa tonski generator po želji nastavimo vse frekvence do 20kHz do stotinke natančno.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Biovitonik

  BIOVITONIK deluje na osnovi PC-AUDIO priključka, ki omogoča frekvenčno območje magnetnih impulzov do 20 kHz. Možna je nastavitev celotnega razpona izbire frekvenc od 0,1 Hz do 20 kHz po želji. Priporoča se nastavitev na GEO impulze na frekvenci 8 Hz. Oziroma natančneje 7,83 Hz kot je znamenita Schumannova frekvenca in obenem srčika alfa impulzov, ki jo oddajajo možgani v spočiti budnosti, ko smo v ustvarjalnem poletu in dobrem počutju brez stresa (merljivo z EEG).

  BIOVITONIK oddaja magnetne impulze in ustvarja energijsko-informacijsko polje izbrane frekvence. Vključen je lahko trajno ali pa v času, ko uporabljamo računalnik, pametni telefon, tablico ali poljubno PC/AUDIO enoto. Napaja se iz računalnika, tablice ali pametnega telefona, na katerega je priključen, zato brez priključitve na računalnik, tablico ali pametni telefon ne deluje. Zelena lučka kaže impulze in je povezana z baterijo, ni pa povezana z delovanjem BIOVITONIKA, ki deluje in oddaja izbrane impulze in energijsko polje povsem brez baterije in brez utripanja lučke.

  BIOVITONIK se lahko priključi v PC enoto, to je računalnik, pametni telefon, računalniško tablico ali kakšno AUDIO enoto kot je mp3. Napaja se izključno iz PC ali AUDIO vira, kamor je priključen (na primer v računalnik) in ne potrebuje napajanja od zunaj. Deluje povsem brez baterije in brez lučke. Okrogla baterija z oznako CR20-32 služi samo za napajanje zelene lučke, ki lahko signalizira impulze. Ko pa se baterija sprazni in zelena lučka preneha goreti, BIOVITONIK pa je priključen na poljubno PC/AUDIO enoto, BIOVITONIK še naprej nemoteno deluje in oddaja impulze tudi ko zelena lučka več ne sveti. Zelena lučka kaže impulze, zato pri nizkih frekvencah vidimo njeno utripanje, pri visokih pa ne in je videti kot da samo trajno gori. Zelena lučka je samo pokazatelj impulzov, ko pa se baterija sprazni in zelena lučka več ne gori, BIOVITONIK še naprej deluje, ker se za oddajanje impulzov napaja iz poljubne PC/AUDIO enote in ne iz baterije. Baterija služi samo za napajanje zelene signalne lučke kot indikator impulzov.

  BIOVITONIK ima na notranji strani SRI JANTRO kot tisočletni simbol dobre energije. SRI JANTRA privlači življenje podpirajočo energijo v prostor in vzdržuje njen nivo.

  BIOVITONIK pa ima vgrajen tudi kristal kamene strele za energijsko skladiščenje ugodne energije in impulzov, ki jih oddaja. S pomočjo tako informiranega kristala deluje BIOVITONIK življenje podpirajoče na nas, odnose in okolje tudi v času, ko je izklopljen in kjerkoli ga imamo s seboj, širi svoj ugoden vpliv.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Biovitonik”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja