Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana

(1 mnenje stranke)

1.318,00 

Za 10-20 minutne krepčilne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v povezavi z mnogimi funkcijami za različne namene profesionalne in domače uporabe. Profesionalna TESLOVA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana

  Profesionalna TESLOVA FONTANA se uporablja v terapevtske namene kot podpora bioenergetskim in drugim profesionalnim oblikam terapevtske obdelave človeka na vseh ravneh delovanja duha in telesa. Za pospešeno obnovo in preporod ob raznih motnjah v delovanju organizma na informacijski, energijski in telesni ravni je namenjena tudi za vsakdanjo 10-20 minutno domačo uporabo. Čas uporabe se lahko postopoma poveča tudi na 1-2 uri (ali več) dnevno.

  Profesionalna TESLOVA FONTANA ima 12V akumulatorsko napajanje (akumulator polnimo vsake 3 mesece pri uporabi 20 minut na dan oziroma po vsaki daljši uporabi več ur skupaj ali pa ves dan). V času 20 minutne ali daljše terapije, ko je vklopljena, ustvarja trajen signal brez presledka, ne le na vsakih nekaj sekund kot Baterijska Teslova fontana. Zato je trenutna akutna prodorna moč profesionalne TESLOVE FONTANE v času terapije veliko večja kot pri vse leto (non-stop in brez prekinitve) delujoči Baterijski Teslovi fontani za trajno domačo in terapevtsko uporabo.

  V osnovi sta obe TESLOVI FONTANI, baterijska in akumulatorska, zgrajeni po enakih Teslovih principih ustvarjanja skalarnih (informacijskih, torzijskih) valov in polj, vključno z upoštevanjem faktorjev za multi-dimenzionalne prehode in uskladitev s prvobitnimi življenjskimi pogoji na informacijski, energijski in telesni ravni v smislu izboljšanja celičnega zapisa, počutja in odpravljanja motenj z dvigom ustvarjalne, osvežilne in pomlajevalne življenjske energije.

  Profesionalna TESLOVA FONTANA ima še dodatno možnost Schumannove modulacije z znamenitim Zemljinim in z njim resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem na cca 8 Hz. To pomeni, da se z vklopom tipke za modulacijo celotno delovanje profesionalne TESLINE FONTANE uglasi oziroma modulira na Schumannovo frekvenco cca 8 Hz, ki jo nastavimo z levim gumbom. Frekvenco modulacije pa lahko z levim gumbom izberemo tudi po želji celo izven meja Schumannovega območja (1,5-18 Hz) in tako poleg alfa valov zajamemo tudi theta, delta ali beta valove.

  Profesionalna TESLOVA FONTANA ima tudi možnost vključitve funkcije SCAN, kar pomeni, da HF signal potuje po celotnem frekvenčnem področju za celotno telo 150 kHz (noge) do 1 MHz (glava) in nazaj s ponavljanjem tega ciklusa v intervalih po 20 sekund. V tem intervalu prečeše in zajame tudi vse individualne potrebe in dodatna resonančna stičišča, v katerih prodorna energija učinkuje maksimalno. Kadar ni vključena s tipko funkcija SCAN, pa lahko z desnim gumbom poljubno izberemo in nastavimo katerokoli terapevtsko frekvenco med 150 kHz do 1 MHz za različne dele telesa.

  Profesionalna TESLOVA FONTANA pa ima z vgrajenim časovnikom tudi možnost avtomatskega izklopa izhodnega generatorja po 10 minutah. S pritiskom tipke START se časovnik vedno znova vključi za 10 minut. Časovnik je lahko tudi izključen, v tem primeru deluje profesionalna TESLINA FONTANA neprekinjeno, vse dokler je sami ne izklopimo.

  Profesionalna TESLOVA FONTANA ne proizvaja visoke napetosti ali iskre. Ustvarja zelo blagodejno okolje za vse biostrukture in življenski ambijent. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave.

  Deluje na akumulator in omrežno napajanje. Dimenzije so 20x20x45 cm (garancijska doba je 1 leto)

  Kadar me kaj ‘žgečka’ pri zdravju, se vedno usedem k Profesionalni Teslovi fontani. Nastavim si različne theta frekvence, me umirijo in pripomorejo k temu, da preprečim obolenja in aktiviram samozdravljenje. V službi pa imam na mizi Bionis, včasih ga zaznam in z njegovo pomočjo spremenim energijo na višjo oktavo. Oba otroka pa imata zelo rada Zaper Zaperino, čim je kdo bolj šibek, mu ga drugi takoj prinese z besedami: ‘To ti bo pomagalo,’ in res težave minejo.
  Boštjan Germek

  1 mnenje za Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana

  1. Klara Bajec, Diplomirana ekonomistka in certificirana trenerka za zavestno in pozitivno starševstvo.

   Profesionalna Teslova fontana mi pomaga pri vsakodnevnem ohranjanju pozitivne energije in življenjske naravnanosti naše družine k dobremu počutju. Vedno sem veliko raziskovala in se poglabljala v vzgojo in zdravje. Odkar imamo Profesionalno Teslovo fontano, so bolezni od naše hiše odšle. Vsi lažje opravimo svoje šolske in delovne naloge. Imamo tudi Zaper Zaperino, Lakites in Bionizator, naš dom pa izžareva mir, čeprav smo vsi zelo aktivni in ustvarjalni.

  Podaj mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja