uporaba-elektroterapije-zaper-vitastas

Uporaba Elektroterapije Zaper Vitastas

Nastavitev jakosti elektroterapije

Elektroterapija Zaper Vitastas ni za otroke, nosečnice, epileptike in ljudi s srčnim spodbujevalnikom ali drugimi vgrajenimi elektronskimi napravami. Ima močnostne bioelektrične impulze z regulacijo jakosti, ki jih oddaja skozi dve karbonski sondi z oprijemom v dlaneh. Moč elektroterapije nastavimo na prijeten občutek, tako da so udobni, ne pretiravamo z jakostjo. Morajo pa biti nekoliko občutni v dlaneh, na ta način se z jakostjo približamo elektroterapiji z električnim skatom.

Nastavitev frekvence – levi gumb

Ko začnemo nastavljati jakost elektroterapije z desnim gumbom, imamo levi gumb nastavljen najprej na najnižjo, to je Schumannovo frekvenco 8Hz. Čez minutko rahlo povišamo frekvenco z levim gumbom in opazujemo občutke. Če čutimo elektroterapijo močneje in bi radi preklopili na višjo frekvenco, malo zmanjšamo jakost z desnim gumbom in nato povišujemo frekvenco. Med samo terapijo lahko poljubno spreminjamo moč in frekvenco. Oboje nastavimo tako, da nam je pri frekvenci 300 Hz terapija udobna.

Preizkusimo vse možnosti

Uporaba frekvence 300 Hz je zelo pomembna, ker je to frekvenčno območje zdravilnega električnega skata. Preden pridemo do tja, nastavimo z levim gumbom nekaj vmesnih vrednosti za frekvenco, začnemo lahko s Schumannovo frekvenco 8 Hz, tako da vsakič izkoristimo poljuben in drugačen izbor iz celega spektra frekvenčnih možnosti. Po 5-10 minutah se Elektroterapija Zaper Vitastas avtomatično izključi. Takrat ročno ugasnemo glavno stikalo 0/1 na čelni plošči, tako da ugasne rdeča lučka, ki se prižge po končani terapiji.

uporaba-elektroterapije-zaper-vitastas-1

Pol ure zaporedne terapije

Po avtomatično zaključeni elektroterapiji počakamo nekaj sekund in jo znova vklopimo na glavnem stikalu 0/1. Cikluse lahko ponavljamo pol ure zapored, to zadostuje za terapijo v enem kosu in ni potrebno pretiravati. Lahko pa kasneje tekom dneva po želji še enkrat ponovimo pol ure Elektroterapije Zaper Vitastas. Enkrat dnevno polurna elektroterapija zadostuje, vendar lahko v primeru trdovratnih težav ponovimo polurno terapijo večkrat na dan.

Namestitev karbonskih elektrod

Karbonske elektrode držimo v rokah, lahko pa jih namestimo tudi kam drugam, na primer na stegna, za pas, v nogavico ob meča in pod stopala ali pa v rokav na podlaket ali nadlaket do ramen. V vsakem primeru, ne glede namestitev elektrod, potuje elektroterapija po celem telesu in to vse do stopal. Razlika je edino v izhodišči točki, ki jo lahko poljubno izberemo glede na vrsto težav. Drugače pa je Elektroterapija Zaper Vitastas v dlaneh najbolj univerzalna, ker obdela z bioelektričnimi tokovi tudi celoten prsni koš in notranje organe.

Akupresurne točke v dlaneh

Večja prevodnost akupresurnih točk v dlaneh pomeni tudi večje vpijanje bioelektričnih tokov elektroterapije in razporejanje po vsem telesu. Zato se redno dela elektroterapija na ta univerzalen način skozi dlani. Druge nastavitve elektrod na druge dele telesa pa uporabljamo samo kot dodatno možnost za specifični poudarek glede na težave, ni pa nujno. Elektroterapija skozi dlani več kot zadostuje za celo telo, ker ima domet v vsak kotiček telesa.

uporaba-elektroterapije-zaper-vitastas-2

Frekvenca električnega skata 300Hz

V pol ure elektroterapije se zvrsti več ciklusov. Prvega lahko uporabimo frekvenco 8 Hz, preostale pa še kakšno poljubno vmesno nastavitev ali pa kar na 300 Hz. Važno je, da vsak dan delamo elektroterapijo tudi na 300 Hz, ker je to optimalna frekvenca električnega skata in je vredno izkoristiti njene blagodejne in krepčilne učinke. Elektroterapijo Zaper Vitastas lahko po želji delamo vsak dan skozi vse leto. Če kdaj pozabimo, nič zato. Priporočljivo jo je redno uporabljati za energijsko vzdrževanje telesa in pretoka vitalne sile skozi tkiva in organe.

Učinki Elektroterapije Zaper Vitastas

Spodbudno deluje na telesni energijski sistem, ki je osnova regeneracije. Bioelektrični tokovi udobno nastavljene jakosti potujejo skozi vsa tkiva in jih poživljajo in energetizirajo. Energija je vedno potrebna za vsak korak naprej za izboljšanje. Bolezen pomeni energijska oslabitev, zdravje pa energijska okrepitev. Telo se podreja energiji in zavesti. Začetna nastavitev Elektroterapije Zaper Vitastas na Schumannovo frekvenco 8 Hz pa blagodejno deluje na medsebojno energijsko uskladitev različnih delov telesa za boljše vzajemno sodelovanje v poganjanju raznovrstnih življenjskih procesov.

Kako deluje elektroterapija

Energijsko napolni sinapse, to je povezave med živčnimi celicami, tako da dvigne bolečinski prag in olajša bolečine. Bioelektrika potuje tudi skozi mišice brez kontrakcije, kar je zelo ugodno za telo in pomeni, da se lahko dela elektroterapija z oprijemom v rokah in s tem preko prsnega koša. Nima nobenih stranskih učinkov, izvajamo jo po opisanih navodilih in v ničemer ne pretiravamo. Učinki se s časom akumulirajo in lahko pripeljejo do dragocenih sprememb. Elektroterapija Zaper Vitastas je primerna kot dodatna možnost, ko vse drugo odpove.

Polni energijske akumulatorje

Potrebna je vztrajnost kot življenjska navada. Tako z elektroterapijo polnimo energijske akumulatorje in vzbujamo spremembe. Tudi pri omrtvelosti obraza ali drugih delov telesa po kapeh je potrebna vztrajnost. Ta kliče napredek in izboljšanje, ki se zgodi, ko je napolnjena kritična masa elektroterapije na dnevni ravni. Pri nagnjenju k določenim težavam kljub temu da lahko odidejo, še naprej skrbimo za telo in delamo Elektroterapijo Zaper Vitastas za vzdrževanje.

Vztrajni v šibkih točkah

Še posebej je to pomembno v šibkih točkah organizma, da nikoli ne pozabimo na dodatno podporo vseh vrst, med drugim tudi z elektroterapijo. Ta izboljša delovanje drugih terapij, ker energijsko odpira telo vitalnemu pretoku, da lahko tudi drug stvari bolj pomagajo. Elektroterapija Zaper Vitastas je prijetna za uporabo, nenaporna in vedno pri roki. Polepša dan in ga energijsko napolni. Je zaveznik, ki je z nami vsak dan za podporo v izzivih zdravja in bolezni.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Elektroterapija objave