Elektroterapija Zaper Vitastas

352,00 

Elektroterapija Zaper Vitastas z regulacijo frekvence in jakosti služi za spodbudo in poživitev telesne energije. Učinkovita je za dopolnilno podporo z vibracijskim samozdravljenjem tudi v trdovratnih primerih, ko klasične metode odpovedo. Pomaga resetirati energijski sistem in odpraviti šume, ki se naberejo kot motnja iz vsakodnevnih obremenitev vseh vrst in porušenega biokemijskega ravnovesja telesa. Učinek Elektroterapije Zaper Vitastas temelji na spodbudi zastalih energij v telesu, ki jih močnostni bioelektrični impulzi spravijo v obtok.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Elektroterapija Zaper Vitastas

  Elektroterapija Zaper Vitastas je močnostna elektroterapija za spodbudo in krepitev telesne energije. Posnema naravne samozdravilne parametre, kot so jih že stoletja pred našim štetjem uporabljali v zdravljenju z električnim skatom v uradno zabeleženi medicini, ko so klasični pristopi premalo.

  Elektroterapija Zaper Vitastas resetira telesno biopolje v smeri samozdravilnega ravnovesja. Pomaga pri energijskih zastojih v tkivih in poživlja njihovo vitalno moč za pospešeno obnovo. S spodbudo biolelektričnih impulzov odpira energijsko cirkulacijo in izboljša možnost telesnega in duševnega preporoda.

  Elektroterapija Zaper Vitastas je še posebej učinkovita pri zastojih in prekinitvah telesne energije, ki se kaže v OMRTVIČENOSTI kakšnega dela telesa kot je to primer po kapeh. Dragocena pomoč je pri OSLABLJENI FUNKCIONALNOSTI kot je to primer pri multipli sklerozi ali sladkorni bolezni. Za lokalno spodbudo nog lahko položimo karbonski sondi vsako na svojo stegno, za meča pa ju lahko zataknemo za nogavico.

  Položaj karbonskih sond pri redni vsakodnevni elektroterapiji za NOGE stalno za malenkost spreminjamo, tako da sondi nista ves čas na istem mestu. Z lokalno spodbudo elektroterapije polagoma zaobjamemo vse dele nog, tako da so vključeni tudi v neposredne občutke bioelektričnih impulzov, nastavljenih na prijetno jakost in izbrano frekvenco.

  Tudi nastavitev frekvence menjujemo po občutku, da koristimo celoten frekvenčni spekter od Schumannovih 8Hz do maksimalne samozdravilne frekvence električnega skata 300Hz. Elektroterapija Zaper Vitastas je močnostna in ima tudi izhodno napetost v v območju zdravilnega električnega skata. Deluje z 18 volti preko dveh 9 voltnih baterij sočasno.

  Zato je Elektroterapija Zaper Vitastas dvakrat močnejša od vsake druge zaper terapije, v tkiva pa prodira globlje zaradi bifaznih bioelektričnih impulzov. Zaradi podvojene jakosti je učinkovita tudi v uničevanju parazitov vseh vrst. Zaradi bifaznih impulzov pa ima večji spekter delovanja na telesno biopolje. V kombinaciji s Schumannovo frekvenco je temelj ravnovesja v organizmu za obnovo moči in počutja v bolezni, izgorelosti in pri vzdrževanju forme.

  V okrevanju po bolezni pomaga organizmu pri rehabilitaciji, da čimprej in čimbolj temeljito povrne svojo polno moč, tako da se osvežuje z vsakodnevnim obnavljanjem vitalnosti. Skozi akupresurne točke v DLANEH prodirajo bioelektrični impulzi globoko v tkiva celega telesa vključno do STOPAL, ker je telo vedno ozemljeno. Elektroterapija v dlaneh zadošča za celostno stimulacijo.

  Elektroterapija Zaper Vitastas je koristna pri težavah vseh vrst.   

  Izboljša počutje in energijsko resetira telo z ugodnim biopoljem pri:

  • multipli sklerozi in demenci vseh vrst
  • revmi, artritisu in bolečinah v sklepih
  • oslabljenem krvnem in limfnem obtoku
  • sladkorni bolezni z moteno cirkulacijo
  • nagnjenosti h gripi in prehladu
  • za krepitev in zaščito pred pljučnico
  • uničevanju parazitov in njihovih toksinov
  • zatiranju kandide in drugih plesni
  • pri težavah s križem, vratom in hrbtenico
  • za manj bolečin in pospešeno regeneracijo
  • motnjah zaradi povečane prostate
  • hormonski stabilizaciji menstrualnega cikla
  • izboljša energijski obtok notranjih organov
  • vzpostavlja ravnovesje v organizmu
  • pospešuje okrevanje pri vseh težavah
  • pri astmi, bronhitisu in bolečem grlu
  • energijsko pomaga obtočilom in črevesju
  • protibolečinska podpora pri ženskih težavah
  • mrtvenju obraza ali dela telesa
  • povrnitvi občutka v rokah in nogah
  • kot podporna energijska terapija po kapeh

  Z nastavljivo jakostjo in frekvenco v območju naravnega delovanja samozdravilnega električnega skata do 300Hz lahko vsak dan izberemo drugo nianso elektroterapije, ki nam ugaja glede na trenutno počutje. Vedno nastavimo moč, ki daje prijeten občutek v rokah in ne pretiravamo. Raje naredimo terapijo večkrat ob različnih nastavitvah. 

  Način uporabe:

  Dve karbonski sondi celostne elektroterapije oprimemo vsako v svojo dlan. Elektroterapijo Zaper Vitastas lahko delamo pol ure skupaj neprekinjeno kot dnevno terapijo. Vsakih 5-10 minut se avtomatično izključi, za primer da bi vmes zaspali, tako da smo lahko sproščeni. Takrat zasveti rdeča lučka in občutek v rokah preneha. Ko to opazimo, ugasnemo glavno stikalo 0/1 na nulo, počakamo za trenutek in ga v primeru da želimo nadaljevati terapijo, vklopimo nazaj na 1.

  Po končani dnevni terapiji pa tudi vedno ugasnemo glavno stikalo na 0, tako da ne sveti nobena lučka. Ugašanje na glavnem stikalu takoj po končani terapiji varčuje baterijo, da se predčasno ne izprazni. Polurno terapijo lahko delamo po želji tudi večkrat na dan. 

  Čisto na začetku naj traja terapija samo en ciklus 5-10 minut. Ko  avtomatično preneha in zasveti rdeča lučka, premaknemo še glavno stikalo na 0. Takšen ciklus 5-10 minut pa lahko naredimo po želji kadarkoli in kjerkoli, tudi na kavču in me dpočitkom, ne le pri sedenju za mizo. Po nekaj dneh preidemo na dva zaporedna ciklusa, nato pa na tri in več, tako da traja terapija okoli pol ure.

  Na levem gumbu nastavimo varno frekvenco v naravnem spektru samozdravljenja. Začnemo lahko pri Schumannovi frekvenci 8Hz. Nato na desnem gumbu nastavimo prijetno jakost biolektričnih impulzov v rokah. Karbonski sondi držimo vsako v svoji roki, vseeno je katera je v levi ali pa v desni roki. 

  Kmalu se tkiva energijsko odprejo in frekvenco lahko na levem gumbu nekoliko povišamo, pri čemer se okrepi bioelektrični občutek v rokah. Nikoli ne prekoračimo cone udobja. Elektroterapija mora biti prijetna, takrat jo telo najbolj sprejema in jo blagodejno vključi v telesno energijsko presnovo.  

  Na naravno samozdravilno Elektroterapijo Zaper Vitastas se navadimo in jo vzljubimo. Občutek bioelektrike v rokah je zelo spodbuden in organizem se zelo ugodno odziva na njeno aktivacijo telesne energije. Včasih lahko čutimo kakšne občutke v telesu ali pa zaznamo posamezne energijske preboje v obliki trzajev ali mravljinčenja ob sproženi cirkulaciji. 

  Elektroterapija Zaper Vitastas je zelo dragocena pri regeneraciji in varnem in naravnem energijskem samozdravljenju. Namenjena je odraslim nad 18 let. Ni za nosečnice niti za primer kovinskih vsadkov v telesu ali pa v primeru srčnega ali kakšnih drugih vgrajenih elektronskih spodbujevalnikov. V svojem varnem in naravnem frekvenčnem delovanju nobenih stranskih učinkov. Blagodejno nas spremlja pri obnovi in vzdrževanju forme. 

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Elektroterapija Zaper Vitastas”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja