Bionizator

121,00 

Oddajnik geo impulzov z dvema nastavitvama – osemherčni Schumannovi impulzi 8Hz in BIOENERGIJSKI impulzi 24 Hz za energijsko poživitev cirkulacije KOSTNIH celic in proti bolečinam. Spodbujajo PIEZOELEKTRIČNI naboj v KOSTNIH CELICAH za napajanje kostnega pretoka energije, hranil in mineralov pri osteoporozi ter za pospešeno obnovo kosti pri poškodbah. Vplivajo na elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu in s tem zboljšajo kapilarni krvni obtok, vezavo kisika in umsko zbranost. BIOENERGIJSKA nastavitev 24 Hz poživlja in je namenjena za občasno dnevno uporabo omejen čas, deluje izrazito stimulativno.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Bionizator

  BIONIZATOR pomaga organizmu z oddajanjem GEO impulzov, ki:

  • izčistijo mrtvo organsko snov in zakisanost (ki je hrana vsem škodljivim zajedavcem),
  • aktivirajo PIEZOELEKTRIČNI učinek izboljšane presnove KOSTNIH celic za zdravo kostno gostoto
  • varujejo pred posledicami električnega smoga in geopatogenega sevanja (Hartmann, Curry itd),
  • spodbujajo imunsko odpornost (krvni in limfni obtok),
  • vračajo psihofizično ravnovesje (homeostazo),
  • spodbujajo alkalno presnovo v celicah in tkivih (brez procesov gnitja in zakisanosti),
  • preprečujejo zastajanje odpadnih organskih kislin, ki povzročajo zakisanost,
  • usklajujejo levo in desno možgansko polovico za zbrano umsko delo in učenje (alfa stanje 8 Hz),
  • aktivirajo vagus (deseti in obenem najdaljši možganski živec, ki izhaja iz možganov in zaobjema srce, sapnik, žrelo in želodec) kot parasimpatično živčevje, ki deluje proti stresu,
  • zmanjšajo telesne bolečine vseh vrst (okrepijo sinapse, to so povezave med živčnimi celicami),
  • odpravljajo energijske zastoje in depresijo.

  UPORABA BIONIZATORJA:

  • Redno in trajno uporabljamo nastavitev na GEO frekvenco 8 Hz, to je pretežni del uporabe.
  • Nastavitev na 8Hz uporabljamo trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo 9V baterijo.
  • Občasno pa na trojnem stikalu uporabimo tudi nastavitev na BIO frekvenco 24 Hz: na primer za energijsko spodbudo kostne mase in pri bolečinah v križu položimo BIONIZATOR na sončni pletež (pleksus solaris), to je mesto pod popkom in ga pustimo delovati 30-60 minut.
  • Frekvenca 24 Hz organizem tudi spodbuja, kadar potrebuje trenutno poživitev, zato jo uporabljamo TEKOM DNEVA (24 Hz je frekvenca beta možganskega valovanja budnega stanja).
  • Frekvenco 8 Hz pa lahko neomejeno uporabljamo kadarkoli, tudi ZVEČER in PONOČI, trajno in brez izklapljanja.
  • BIONIZATOR se uporablja 30-60 minut vsakodnevno kot terapija, takrat ga položimo ga tik ob telo oziroma na telo.
  • BIONIZATOR postavimo tudi v prostor (pokriva 20 kvadratnih metrov): na delovno mizo, pult, nočno omarico, ob vzglavniku ali čimbolj blizu mesta, kjer se največ zadržujemo ali pa v predsobi, kjer stalno hodimo mimo. Najboljše je, da BIONIZATOR pustimo vključen non-stop (trajno, enkrat mesečno zamenjamo 9V pravokotno baterijo za 0,5 eur).
  • BIONIZATOR služi kot podpora pri izgradnji kostne mase pri osteoporozi. Oddaja GEO-impulze, to je magnetno energijsko polje Zemljine in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko valovanje 8Hz, ki v kostnih celicah ustvarja tako imenovani ‘piezoelektrični’ učinek. To pomeni, da se v kolagenskih, keratinskih in dentinskih vlaknih KOSTNIH CELIC aktivira njihov naravni in lastni električni naboj, ki sproža spodbudo za pospešen ionski bioelektrični pretok, ki v otrple kostne celice vsrka hranila, kisik in minerale, izčrpa pa odpadne snovi. Kostne celice se dobesedno ‘zbudijo’ in ‘zaživijo’. Poškodovane ali zlomljene kosti se tudi hitreje in bolj trdno zacelijo. V uradni medici je za pospešitev celjenja zlomljenih kosti ter pri kompliciranih zlomih magnetna energijska terapija med najbolj priznanimi in raziskanimi. Zlomljene kosti se hitreje in bolj trdno zarastejo.

  Na podoben način deluje BIONIZATOR tudi na vse druge celice, organe in tkiva v duhu obnove in poživitve. Znano je, da ugodno deluje tudi na umsko zbranost pri napornem mentalnem delu, učenju ali študiju. Izboljša se spomin in kapaciteta procesiranja možganov pri reševanju učnih, delovnih in življenjskih nalog in izzivov. (Kot vse mišice, tkiva, srce in živčevje tudi možgani delujejo z ustvarjanjem bioelektričnih impulzov. Delovanje srca se meri z EKG aparaturami, delovanje možganov pa z EEG.) Kadar smo izpostavljeni stresu in vplivom okolja kot je električni smog, umetna hrana in svetloba ter nezdravim navadam, se bioelektrični celični potencial v telesu zmanjša. Takrat smo bolj dovzetni za fizične in psihične bolečine, za depresijo in živčno napestost, težje si opomoremo od raznovrstnih pritiskov. Organizmu primanjkuje energije za učinkovito procesiranje vsakdanjih življenjskih izzivov.

  BIONIZATOR dovaja telesu energijo in ugodno deluje na zmanjšanje kroničnih bolečin v sklepih, vratu, hrbtenici, kolenu, kolku ter pri glavobolu. Celice živčevja so manj dovzetne za bolečino, kadar oddajajo močnejše bioelektrične impulze kot jih ima bolečinski dražjaj. Pod vplivom BIONIZATORJA se dvigne celični bolečinski prag in zmanjša občutljivost za kronične bolečine. BIONIZATOR ugodno deluje tudi na pospešeno kapilarno prekrvavitev, zato dobijo tkiva in organi več kisika in hranil. Še posebej je to pomembno pri venoznih kapilarah, kjer najbolj primanjkuje kisika, hranil, obtoka in svežine. Ponavadi postanejo to boleča in/ali otekla mesta, kjer zastajajo odpadne kisline zaradi zakisanosti organizma. Pospešena kapilarna prekrvavitev in prekrvavitev možganov ključno prispevata k dobremu počutju v svoji koži ter k boljši psihofizični udeležbi na vseh področjih življenja.

  BIONIZATOR pustimo vključen noč in dan kot podpora počitku, ustvarjalnemu in študijskemu delu ter za krepitev kostne mase pri osteoporozi ter za lajšanje bolečin. Njegove uporabe ni možno predozirati. Najboljša je trajna, non-stop uporaba. Postavimo ga poleg sebe ali pa na mesto, kjer se družina najbolj zadržuje, na primer na mizo v dnevni sobi ali pa pult v kuhinji. BIONIZATOR v 3-5 minutah deluje tudi na ugodno energijsko informiranje vode, hrane in pijače. V prostoru 20 kvadratnih metrov ustvarja zaščitno mikroklimo pred rušilnimi tehničnimi, vodnimi in geopatogenimi sevanji (Hartmann, Curry). Na trojnem stikalu, kjer je vklop in nastavitev 8Hz, pa ima BIONIZATOR tudi možnost nastavitve na 24Hz, ki se uporablja zgolj kot občasna bioenergijska dnevna poživitev ali pa pri hudih bolečinah v vratu ali hrbtenici, ne pa zvečer pred spanjem. BIONIZATOR pustimo vklopljen na 8Hz trajno skozi vse leto.

  Vsake 3 mesece pa zamenjamo 9V baterijo, letni strošek za menjavo baterije je 2 eur. Dimenzije so 13,5x7x3cm (garancijska doba je 1 leto).

  Živim z naravo, vrtom in zelišči. V hiši pa imam stalno vključen Bionizator, zemljini impulzi me prizemljijo in uravnotežajo energijo. Obožujem alfa valove pomirjenosti in zadovoljstva. Vem, da nam jih primanjkuje pod vplivom računalnikov in mobitelov. Iz istega razloga imam Bionis v spalnici. Sem res ljubiteljica frekvenc, zato imam tudi Lakites za energijo celic in Teslov sferni harmonizator. Zaper Zaperino pa uporabljam v izogib klopnim okužbam, ker sem veliko zunaj.
  Katarina Arko

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Bionizator”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja