Teslov generator – baterijska Teslova fontana

549,00 

Ustvarja Teslove skalarne valove za vibracijsko samozdravljenje v domačem okolju in kot podpora terapevtom pri terapijah vseh vrst. Teslovi skalarni valovi revitalizirajo življenjske procese na predvzročnem nivoju in so matrica za delovanje našega telesa in duha. Uravnavajo celično zgradbo in energijsko stanje telesa.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Teslov generator – baterijska Teslova fontana

  BATERIJSKA TESLOVA FONTANA je namenjena je za trajno domačo uporabo skozi vse leto brez izklapljanja. Deluje non-stop noč in dan brez prekinitve podobno kot TESLOV SFERNI HARMONIZATOR, le da je za večkratni faktor bolj zmogljiva in tudi trikrat večja, v višino meri 45 cm.

  Ustvarja Teslove skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja, ki kot resonančni odmev prehajajo skozi vse dimenzije realnosti in iz največje globine življenja obnavljajo prvobitni informacijski zapis na energijski in telesni ravni.

  BATERIJSKA TESLOVA FONTANA je idealna za domače vibracijsko samozdravljenje za vso družino. Blagodejno deluje tudi na dojenčke in spodbuja njihov naravni razvoj. Otrokom pa pomaga pri učenju, da se naučena snov lažje usede v trajnejši spomin. Krepi organizem in na informacijski ravni uravnava življenjske strukture za optimalno delovanje. Spodbuja okrevanje in pomaga pri obnovi organizma tudi kadar uradna medicina nima več pomoči.

  Podpre uresničitev želja in molitev, povezana je z našo zavestjo in nam pomaga realizirati življenjsko poslanstvo. Obenem je odlična podpora za duhovno poglobitev, meditacijo in razvoj višjih stanj zavesti. Izboljša zaznave in intuicijo, da lažje dosegamo življenjske cilje.

  Nima nobenih omejitev pri uporabi. Namenjena za hišo z več nadstropji in za poslovne prostore, lahko pa jo uporabimo tudi samo za eno stanovanje. Za bioenergetike, klinike in Wellnes centre je dragocena podpora pri vseh vrstah njihovega terapevtskega dela.

  BATERIJSKA TESLOVA FONTANA ustreza vsem Teslovim pogojem za ustvarjanje skalarnih valov, ki predpisujejo medsebojno usklajenost posameznih navitij, razmerje teže in dolžine vodnikov, ki so v sozvočju z najkrajšo magnetno silnico Zemlje. Skalarni val neomejeno potuje med vsemi dimenzijami in vzpostavlja pretok izvorne življenjske energije, ki odpravlja odklone in neravnovesja, ki jih povzročajo razne nepremostljive preobremenitve v življenjskem polju.

  Stalno delovanje BATERIJSKE TESLOVE FONTANE noč in dan brez prekinitve skozi vse leto ima določene prednosti pred terapevtsko 20 minutno uporabo. Skozi vse leto uravnava odklone od prvobitnega zapisa celic in tudi na energijski ravni rahlja in sproti odpravlja blokade, da se ne morejo togo usidrati v celično fiziologijo in prerasti v kronične težave. Prav tako pa trajno v časovnih intervalih vsakih par sekund vstopa v trdovratne motnje v celičnem energijskem in informacijskem zapisu in prinaša blagodejno regeneracijo in osvežitev v bolj ustrezno in življenjsko podpirajočo obliko.

  BATERIJSKA TESLOVA FONTANA je vrhunec tehnološkega razvoja naprav, ki ustrezajo Teslovim pogojem za regeneracijo celic in tkiv na informacijski, energijski in telesni ravni. V vsakem domu in delovnem prostoru ustvarja prijeten življenjski ambijent, primerljiv z vrelci življenjske energije v neokrnjeni naravi.

  BATERIJSKA TESLOVA FONTANA ustreza vsem estetskim in funkcionalnim kriterijem za vsak dom in poslovni prostor. Priporočljiva je za rehabilizacijske centre za okrevanje v bolezni, kot sprostitev ter kot podpora bioenergijskim in drugim terapijam.

  Enkrat letno zamenjamo dve 1,5V bateriji velikosti AA. Dimenzije 20x20x45 cm višine (garancijska doba je 1 leto).

  Prisegam na Baterijsko Teslovo fontano. Krepi moje biopolje na vseh področjih kamor me duša vodi, da lahko naredim, kar je treba. Sem učitelj petja in zelo pazim na svoj glas. V mladosti sem imel bolezen imunskega sistema ‘hipogamaglobulinemija’ s premalo osnovnih protiteles za zaščito pred okužbami. Sem vegan, nekako sem se uspel izvleči iz neozdravljive bolezni in sedaj lahko živim normalno brez bolnišnice, kjer sem včasih prebil več mesecev vsako leto.
  Sergej Rupreht

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Teslov generator – baterijska Teslova fontana”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja