LAKITES aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

220,00 

S trajnim ustvarjanjem krepčilnih VEČVALOVNIH impulzov skozi vse leto vzpostavlja energijski pretok v organih in tkivih in izboljša življenjsko moč in prekrvavitev. Neposredno deluje na vitalne celične procese in okrevanje v bolezni. Z VEČVALOVNIMI impulzi krepi naravno celično vibracijo in vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  LAKITES aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

  Ugodno deluje tudi na srce in vrača energijo, ki jo izgubimo v preobremenitvah, da se motnja ne prenese na telo v obliki bolezni. Je vsestranska energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Z VEČVALOVNIMI impulzi pokriva celotno stanovanje, najmočneje pa deluje v prostoru, v katerem je postavljen.

  LAKITES ima nastavek za pritrditev na zid za dober energijski ambijent domačega in delovnega okolja. Vrača zdravo počutje, izboljša medsebojne odnose in psihofizično zmogljivost. Izdelan je z lasersko tehnologijo in deluje z AKTIVNIM napajanjem na baterijo, ki jo zamenjamo enkrat letno.

  LAKITES je zgodovinsko preizkušen oddajnik VEČVALOVNIH impulzov in aktivator naravnih celičnih vibracij, namenjen za celično regeneracijo celotnega telesa, preventivo in pospešeno okrevanje. Izdelan je po originalnih principih dr. Lakhovskega. Deluje kot naravni ojačevalec lastne celične energije. Vgrajenih ima prvih sedem resonančnih obročev istih originalnih dimenzij in frekvenc kot avtentičen dr. Lakhovsky oscilator. Frekvenčni spekter VEČVALOVNIH impulzov narašča v razmerju zlatega reza in ustvarja energijski orkester, v katerem vsaka celica najde svojo intonacijo za okrepitev svoje lastne naravne vibracije. Skladen frekvenčni spekter ustvarja še odmev višjih harmoničnih oscilacij ter interferenco med posameznimi obroči. Bogato in živo energijsko valovanje VEČVALOVNIH impulzov nežno nagovarja biostrukture in jih okrepi za obnovo.

  LAKITES deluje trajno in skozi vse leto z neprekinjenim oddajanjem VEČVALOVNIH impulzov vzpostavlja energijski, krvni in limfni pretok v organih in tkivih. Izboljša življenjsko in srčno moč. Energijsko poživlja celice, da se lažje soočijo z boleznijo in jo premagajo. Ublaži psihofizične obremenitve, da se ne prenesejo na telesni nivo kot bolezen, če pa je ta že tu, ugodno krepčilno okolje pospešuje ozdravitev.

  LAKITES energijsko pokriva celotno stanovanje in z VEČVALOVNIMI impulzi deluje na vse prisotne. Za dober energijski ambijent in feng shui prostora ga z nastavkom na zadnji strani pritrdimo na zid. Postavimo ga lahko tudi pokončno na polico, nočno omarico, delovno mizo ali v vitrino. V ta namen ima na zadnji strani oporo, da lahko stoji pokončno na ravni površini. Namestimo ga na varno mesto, proč od vlage in direktnega sonca. V času 15 minutne individualne terapije ga postavimo tik pred seboj na mizo in se sprostimo z notranjo naravnanostjo na ozdravitev.

  LAKITES je AKTIVNA spodbuda VEČVALOVNIH impulzov za organizem, ker deluje na osnovi aktivnega napajanja na baterijo, ki jo zamenjamo enkrat letno. Deluje tudi na prostor in služi za energijsko feng-shui čiščenje zastale energije stanovanja ali hiše. Noč in dan ugodno na vse družinske člane. Organizem spodbuja k celični obnovi, izboljša počutje in medsebojne odnose, služi kot preventiva in za pospešuje ozdravitev.

  Izumitelj večvalovnega oscilatorja dr. Lakhovsky je bil celični zdravnik s področja radiobiologije.

  • Vsak obroč večvalovnega dr. Lakhovsky oscilatorja istočasno vibrira še z mnogimi harmoniki, to so večkratniki in manjkratniki osnovne frekvence vsakega obroča.
  • Tako se ustvari medsebojno usklajena mreža VEČVALOVNIH impulzov v razmerju zlatega reza, ki naravno podpira vitalne življenjske procese in odbija škodljiva zemeljska in kozmična sevanja.
  • Dr. Lakhovsky je odkril energijsko tonsko lestvico, ki je uglašena z valovnimi dolžinami celic.
  • VEČVALOVNI impulzi prebudijo celično energijo, da telo lažje premaga bolezen.
  • Celice so zaradi svoje majhnosti neposredno usklajene s kratkim radijskim valom, ki poživlja vse celične organe, vključno z jedrom in kromosomi, da se tkiva lažje obnovijo in pomladijo.
  • Planet Zemlja pa je zaradi svoje velikosti usklajen z dolgim radijskim valom v območju Schumannove resonance, ki deluje kot dirigent za krmiljenje vitalnih procesov iz možganov.
  • VEČVALOVNI impulzi kratkih radijskih valov v razmerju zlatega reza energijsko oskrbujejo vse organe in tkiva in jih napajajo z novo močjo za okrevanje in povrnitev vitalnosti.
  • V času dr. Lakhovskega in vse do dandanes si veliko ljudi povrne zdravo počutje telesa in duha z večvalovnimi oscilatorji.
   Za okrevanje je pomemben plemenit in brezpogojen odnos do življenja, v skladu z moralno-etičnimi vrednotami in naravnanostjo na ljubezen do življenja.

  LAKITES je prijeten in enostaven za uporabo. Koristi vsem družinskim članom ne glede na starost. Nima nobenih stranskih učinkov in omejitev pri uporabi. VEČVALOVNE impulze poživlja s trajnim napajanjem na baterijo (ki jo menjamo enkrat letno), zato je LAKITES izjemno učinkovit AKTIVNI večvalovni oscilator. Deluje po avtentičnih principih dr. Lakhovskega. Zadaj ima vgrajeno oporo, da lahko samostojno stoji pokončno na ravni površini na mizi, polici ali v vitrini. Za terapijo ga lahko na ta način postavimo na mizo tik pred seboj za nekaj minut.

  LAKITES je namenjen za vsak dom ali pisarno, energijsko pokriva celotno hišo z več nadstropji. Ustvarjeno energijsko valovanje VEČVALOVNIH impulzov aktivira z dvema 1,5V okroglima baterijama AA velikosti. Bateriji zamenjamo enkrat letno, tudi če lučka v sredini še sveti in baterija še deluje. Ima premer 20 cm in debelino 4 cm. Garancija je 1 leto.

  LAKITES je čudovito in koristno darilo ob praznikih in obletnicah za vse tiste, ki jih imamo radi in jim želimo pomagati ali jih prijetno presenetiti, vključno za nas same…

  Lakites ustvarja dober feng-šui v dnevni sobi za vse družinske člane. Imamo ga za zdravje in dobro počutje. Vsi smo zelo ustvarjalni in uspešni, tudi oba otroka najstnika. Sem revizorka, podjetnica in coachinja za osebno in poslovno pot, pišem knjige, predavam in sem zelo aktivna. Že zelo dolgo si pomagam z Bionizatorjem, velikokrat ga imam na mizi ob sestankih za dobro naravnanost. Težav z zdravjem nimam več. V izzivih rada primem v roke Zaper Zaperino in več ne zbolim.
  Lucija Smolnik

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “LAKITES aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja