Bionis

66,00 

Oddajnik geo impulzov v osem herčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um. Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne Zemljine energije geo impulzov 8Hz najbolj aktivira prostor 20 kvadratnih metrov. V svojem delovanju ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator, ki energijsko pokrivata celotno stanovanje.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Bionis

  BIONIS oddaja GEO impulze za zdravo počutje in vrhunsko formo. Prostor energijsko harmonizira v bioritmu Schumannove resonance in ga tako naravno uglasi s krepčilno energijo Zemlje. Spodbuja z Zemljo uglašeno ugodno ALFA stanje živčnega sistema, hormone sreče in naravno nastajanje melatonina za globinsko psihofizično obnovo. Poživlja obtok in odžene energijske zastoje, ki povzročajo bolezni in DEPRESIJO.

  BIONIS izboljša koordinacijo organov in tkiv in pospešuje presnovo. Odpre žile v prebavilih, da se hrana bolj temeljito razgradi in vsrka v celice. Izboljša biorazpoložljivost dragocenih hranil, to pomeni, da poveča izkoristek zaužitih bioloških učinkovin in zavira lažni signal lakote.

  GEO impulzi BIONISA lajšajo bolečine vseh vrst, izboljšajo prekrvavitev in izgradnjo kostne mase pri osteoporozi. Povečajo športno zmogljivost, delovno storilnost in umsko zbranost pri študijskem delu in učenju. V 3-5 minutah ugodno informirajo hrano in pijačo.

  GEO impulzi v naravnem energijskem bioritmu osem hercev, ki jih oddaja BIONIS, v kostnih celicah sprožajo piezoelektrični učinek povečanega ionskega pretoka kisika in hranil, zato se gradi kostna gostota pri osteoporozi, poškodovane kosti pa se hitreje in bolj trdno zarastejo.

  Železo v krvnem hemoglobinu v rdečih krvničkah veže pod vplivom GEO impuzov BIONISA več kisika, odpre se kapilarni obtok in izboljša prekrvavitev. Še posebej je to pomembno v venoznih kapilarah, kjer rado prihaja do zastojev, otekanja in vnetja. Izboljša se tudi kapilarna prekrvavitev možganov, zato je manj pozabljivosti, DEPRESIJE in demence. Vsi življenjski procesi so vodeni iz možganov, z več prekrvavitve se napetosti sprostijo, izboljša se splošno počutje in pospeši okrevanje. Endokrina žleza češarika proizvaja več melatonina, v telesu je več zelo ugodnega serotonina, ki daje občutek sreče, stresni hormoni kot sta adrenalin in kortizol pa se hitreje razgradijo.

  GEO impulzi spodbujajo zelo ugodno alfa stanje sproščene in poglobljene budnosti, v katerem se lažje soočamo z vsakodnevnimi poslovnimi in privatnimi izzivi. Medsebojni odnosi postanejo bolj pretočni in prijetni.

  Zmanjša se dovzetnost za telesne bolečine, dvigne se bolečinski prag. Bolečine se omilijo in izginejo. Sinapse so vezi med dvema nevronoma, pod vplivom geo impulzov se okrepijo in postanejo manj prevodne za prenos bolečinskih dražljajev v možgane, kjer se razvija občutek bolečine. Manj je tudi DEPRESIJE in tesnobnega počutja. V ta namen položimo BIONIS na grodnico za pol ure, medtem ko ležimo in počivamo z notranjo naravnanostjo na olajšanje in pripravljenostjo na odlog vsega, kar je višek.

  V žepu ali torbici ga lahko vzamemo s seboj na sprehod ali na zmenek, tudi na izpit in vsak pomemben dogodek, kjer je potreben uravnotežen in ustvarjalen odziv brez treme in blokad. Povsod je zelo dragocena podpora tudi v medsebojnih odnosih.

  Zemljini geo impulzi Bionisa ublažijo živčno napetost, sproščajo utesnjenost in ustvarjajo notranji prostor svobodnejšemu počutju. Da lažje zadihamo in se pretočno vklopimo v dnevne obveze, obenem pa polneje doživljamo svoj prosti čas. Z geo impulzi Zemlje se aktivira ne-stresno parasimpatično živčevje in deseti možganski živec vagus, ki zaobjema žrelo, sapnik, srce, pljuča, želodec in trebušno votlino. Stimuliran živec vagus bolje uravnoteža vitalne življenjske funkcije. Sprošča in pomirja organe, da imajo dovolj kisika, da so medsebojno dobro koordinirani in da optimalno delujejo brez pregorevanja ali oslabitev.

  BIONIS postavimo na nočno omarico, ker smo v spalnici veliko število ur v njegovi neposredni bližini. Lahko je pri računalniški mizi ali pa v dnevni sobi, kjer se zadržuje vsa družina. Položimo pa ga lahko tudi kakšno na polico v predsobo, kjer se pogosto gibljemo ob njem na poti iz kuhinje v dnevno sobo in spalnico in imamo tako pokrit osrednji prostor celotnega stanovanja.

  Vsak letni čas enkrat zamenjamo 9V pravokotno baterijo, letni strošek za štiri baterije je 2 eur.Dimenzije so 7x4x2,5 cm (garancijska doba je 1 leto).

  BIONIS JE PRIJATELJ V HIŠI, KI NE SME MANJKATI V NOBENEM DOMU ALI PISARNI

  Doma imamo Bionis za dobro energijo, ki jo vsak dan potrebujem ob svojih vsestranskih aktivnostih. Premagala sem že petne trne, popravila sem vse zobe, čeprav sem se zelo bala zobozdravnika. Sedaj se počutim odlično in imam dovolj energije. Sem predsednica krajevne skupnosti in vodim turistično društvo. Kadar je možno prirejam prireditve. Bionis imava s partnerjem kar pod zakonsko posteljo, tako da je ponoči vedno enakovredno v bližini obeh.
  Petra Lipičnik

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Bionis”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja