Teslov generator – Teslov Sferni Harmonizator

220,00 

Teslov generator skalarnih impulzov za vibracijsko samozdravljenje. TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Na informacijski ravni vrača ravnovesje ajurvedskih naravnih elementov in pospešuje obnovo organizma. Odpravlja motnje in blokade v pretoku energije in zavesti. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave, ki bogati naš dom z novo dimenzijo harmonije. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode. Odziva se na namen in molitev. Uresničenje namena in molitve podpre organizem na energijski, telesni in informacijski celični ravni.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Teslov generator – Teslov Sferni Harmonizator

  TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je z lasersko tehnologijo izdelan Teslov generator, ki noč in dan trajno ustvarja Teslove skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja. Skalarni in energijski impulz se širi v prostor skozi vse leto in brez prekinitve. Je matrica za snovno in energijsko strukturo organizma, ki na globokem subtilnem nivoju neposredno vpliva na korekcijo nepravilnosti na celični in informacijski ravni. Vpliva na lažje okrevanje, izbiro prave življenjske usmeritve in vsakodnevno formo v reševanju nalog in izzivov. Rahlja blokade v pretoku energije in zavesti in po načelu sinhronicitete privlači v življenje dobre stvari. Podpre uresničitev želja, molitve in namena življenja.

  TESLOV SFERNI HARMONIZATOR vsebuje poleg skalarne komponente tudi vrtinčasto RODIN tuljavo. Njena posebnost je, da pola sever-jug nista fiksna, ampak krožita v smeri urinega kazalca, pri čemer ustvarjata zelo prodoren energijski vrtinec velike moči, ki se modulira in večplastno plasira prvobitni celični zapis pred nastopom motnje. Vrtinčasto energijsko gibanje ponazarja strukturo atoma, osončja, galaksij, genetskega zapisa DNK, kot tudi veliko moč orkanov in vrtincev. Vgrajeno je v vse elemente našega univerzuma. Predstavlja jezik narave, šepet iz globin zavesti. Vrtinčasti energijski in snovni tok prepoznavajo tudi energijska središča v živih bitjih se nanj odzivajo s stimulacijo in harmonizacijo. Spodbujena in usklajena središča zavesti se odražata v urejenem hormonskem, imunskem, genetskem in živčnem sistemu, ki deluje vse bolj brezhibno, z vse manj zastojev, blokad in motenj. Zunanjim in notranjim pritiskom smo nenehno izpostavljeni v okolju in znotraj sebe. DNK kot nosilec genetskega zapisa lahko začne delovati tudi na okrnjen način. Vrtinčasti energijski, informacijski in snovni tok RODIN tuljave v povezavi s Teslovo skalarno komponento se približa DNK na njej lasten način in jo spodbudi, da se osvobodi deformacij. Živa bitja zaznajo prvobitno in ustvarjalno počutje z velikim nabojem prvinske in pristne življenjske energije. Osvežitev in preroditev v vsakodnevnem soočanju z izzivi odpirata polni ustvarjalni polet v doseganju življenjskih ciljev, človeških vrednot in dobrega počutja. 

  TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je unikatna simbioza skalarne (informacijske) in energijske podpore življenju, bivalnemu prostoru, delovnemu okolju, medsebojnim odnosom ter dobremu in ustvarjalnemu počutju. Aktivno sodeluje pri okrevanju po boleznih in stresih ter izboljša raven življenjske energije v prostoru. 

  Enkrat letno se zamenjamo dve 1,5 V bateriji velikosti AA. Dimenzije so: premer 18 cm in višina 17 cm (garancijska doba je 1 leto).

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Teslov generator – Teslov Sferni Harmonizator”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja