Geonizator

131,00 

Uporablja se za znameniti theta-healing. Geonizator oddaja magnetno energijsko polje za boljšo prekrvavitev, za večjo umsko zbranost, izgradnjo kostne mase pri osteoporozi in celjenje kosti po poškodbah, lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače, izboljšanje celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geopatogenim sevanjem. Z zasukom gumba lahko z zvezno nastavitvijo 2-24Hz po želji izberemo frekvence v območju delta, theta, alfa in beta valov.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Geonizator

  GEONIZATOR oddaja magnetno energijsko polje in ima zvezno nastavitev frekvence v območju 2-24Hz, ki zajema THETA, DELTA, ALFA in BETA valove. Z zasukom gumba lahko izbiramo nastavitev na vsako frekvenco posebej, tudi na znamenito Zemljino in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko valovanje 8Hz. 

  • DELTA valove (0-3Hz) ustvarjajo človekovi možgani v času globokega spanja brez sanj. Takrat doživljamo najgloblji počitek in popolno psihofizično obnovo. Žal smo zaradi stresov in notranjega nemira velikokrat prikrajšani za tako globok počitek, spanje je bolj plitko in prežeto z raznovrstnimi vtisi in sanjami. DELTA valove uporabljajo zelo poglobljene metode podpore samozdravilnim procesom.
  • THETA valove (3-7Hz) ustvarjajo človekovi možgani v času spanja s sanjami. THETA valovi se lahko uporabljajo za vstop in razreševanje določenih stresnih vtisov podzavesti, ki niso dosegljivi v času budnosti. Številni terapevti se poslužujejo THETA valov kot podporo svojim bioenergetskim in drugim seansam za preprogramiranje stresnih vtisov, nezdravih navad in notranjih nagnjenj, ki so vir motenj v psihofizičnem počutju in delovanju organizma, na primer znameniti ‘THETA HEALING’, ki je razširjen tudi pri nas.
  • ALFA valove (7-14Hz) ustvarjajo človekovi možgani v času spočite in poglobljene budnosti. ALFA impulzi nastajajo tudi v dinamičnem procesu ustvarjalno intuitivnega razmišljanja, ko imamo navdih in se meje našega dojemanja razširijo. ALFA valovi zajemajo znamenito Zemljino in z njo resonančno Schumannovo atmosfersko frekvenco 8Hz, ki se široko uporablja za izboljšanje počutja, umske in telesne zmogljivosti, za lažje učenje in za reševanje delovnih in življenjskih nalog.
  • BETA valove (nad 14Hz) ustvarjajo možgani v običajnem budnem stanju. Služijo za poživljanje iz stanja otrplosti in melanholičnosti, 24Hz pa je bioenergijska frekvenca za dvig življenjske energije.

  Vse frekvence delovanja GEONIZATORJA (enako kot BIONIZATOR) ustvarjajo ‘piezoelektrični’ pojav aktiviranja bioelektričnega naboja in pretoka v kostnih celicah z vsemi ugodnimi učinki za izgradnjo kostne mase pri osteoporozi, za hitrejše in bolj trdno celjenje kosti, za kapilarno prekrvavitev in obnovo tkiv, za mentalno delovno in študijsko zbranost, za lažje učenje in boljše počutje, za informiranje vode, hrane in pijače ter kot zaščitna mikroklima pred tehničnimi, vodnimi in zemeljskimi sevanji (Hartmann, Curry in drugimi). Najbolj učinkovita in priporočljiva pa je v ta namen frekvenca 8Hz.

  GEONIZATOR pustimo vključen na osemherčni nastavitvi trajno, ostale nastavitve pa uporabljamo omejen čas in sicer 30-60 minut dnevno, lahko pa tudi za več ur ali cel dan. Položimo ga tik ob telesu, poleg računalnika ali pa v dnevno sobo ali kuhinjo, kjer se največ zadržuje vsa družina. Pokriva prostor 20 kvadratnih metrov. Uporabe ni možno predozirati.

  Pravokotna 9V baterija deluje pri trajni uporabi 3 mesece. Dimenzije so 12,5×8,5x5cm (garancijska doba je 1 leto).

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Geonizator”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja