Zapper – Geo

131,00 

Osemherčni protimikrobni zaper deluje na ugodni Schumannovi geo frekvenci Zemlje, ki krepi delovanje biofotonske mreže za aktiviranje milijonov celičnih reakcij v človekovem organizmu vsako sekundo. Učinkovito zatira mikrobe in vnetja in deluje proti okužbam. Vrača homeostazo (ravnovesje živčevje-hormoni-zavest), je odlična preventiva in idealen za otroke.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Zapper – Geo

  Zapper-Geo protimikrobna terapija vzdržuje in vrača homeostazo, to je ravnovesno delovanje celotnega organizma, ki je značino za dobro uglašenost s planetom Zemlja in medsebojno koordinacijo obeh možganskih polovic in vseh organov in tkiv. Pri človeku spodbuja alfa stanje, ki je najbolj ugodno za izboljšano telesno in duševno zmogljivost. Učinkovito odpravlja mikrobe in njihove toksine in varuje imunski sitem.

  Zapper-Geo terapija z atmosfersko Schumannovo energijo uravnava delovanje informacijske biofotonske mreže, ki v človekovem telesu skrbi za aktivacijo nešteto biokemijskih reakcij v vsaki celici vsako sekundo. S kvantno energijo obogati elektrone in izboljša njihovo zmožnost za sprožanje organskih reakcij za regeneracijo in okrevanje.

  Zapper-Geo terapija je zelo zaželena tudi majhne otroke, zavira viroze in prenašanje nalezljivih bolezni kot je gripa, ki je pri otrocih in odraslih zelo pogosto. Otrok prime v vsako dlan po eno KARBONSKO bioresonančno sondo, starši pa s svojimi dlanmi zaobjamejo otrokovo. Otroci imajo zelo radi ‘terapijo s palčkami’ in se z njo zelo dobro počutijo. Primerna je za otroke, ki že hodijo in govorijo.

  Zapper-Geo terapija varuje pred okužbami vseh vrst, učinkovita je tudi za zatiranje KANDIDE, da se ne razrašča na zakisanih mestih. Dela se trikrat po 7-minut zapored z dvema 20-minutnima pavzama vsak dan, to je še posebej pomembno v prvih tednih uporabe. V nadaljevanju pa je za vzdrževanje forme in za preventivo dovolj enkrat tedensko.

  Posebnost Zapper-Geo terapije je, da jo po nekaj mesecih, ko se telo že dobro izčisti mikrobov, lahko začnemo uporabljati kot energijski stimulans in proti utrujenosti. V ta namen držimo KARBONSKE bioresonančne sonde v dlaneh poljuben čas med počitkom. Za energijsko okrepitev je dovolj že pet minut dnevno, terapijo pa lahko po želji podaljšamo tudi na 15 minut in jo naredimo v enem kosu brez vmesnih prekinitev. Osemherčni Zemljini geo impulzi božajo celice skozi bioelektrične tokove, ki jih telo sprejema skozi akupresurne točke v dlaneh in tako napolni svoje energijske rezervoarje. Zapper-Geo terapijo lahko na ta način delamo vsak dan oziroma kadar potrebujemo energijsko podporo. Če jo delamo med kratkim dnevnim počitkom, se nam hitreje povrnejo moči in vstanemo osveženi in manj utrujeni, zaleže kot da bi počivali več ur.

  Zapper-Geo terapija ustvarja Schumannove osemherčne bioelektrične impulze za boljše krmiljenje vitalnih procesov, vodenih iz možganov in na ta način vrača ravnovesno delovanje živčevja, hormonov in zavesti. Usklajuje s planetom Zemlja in podarja vsestranski življenjski potencial za plodnejše soočanje z izzivi na vseh področjih. Je izjemno dragocena terapija za vso družino. Na potovanja in na dopust jo lahko vzamemo s seboj, da preprečimo možnost neželenega presenečenja v obliki okužb in se zdravi vrnemo domov.

  Zapper-Geo je čudovito in blagodejno darilo za obnovo življenja zase in za vse, ki jih imamo radi. Je enostaven za uporabo, s seboj ga lahko vzamemo na potovanje in oddih za varnost pred okužbami in da ne zbolimo. Je izjemno dragocena pomoč v težkih trenutkih. Pomaga vzdrževati vitalnost in življenjsko moč, da se lažje soočimo z vsakodnevnimi izzivi in ustvarjalnimi nalogami na vseh področjih življenja.

  Dimenzije:12x7x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi, ki ne potrebujeta vzdrževanja (garancijska doba je 1 leto). Pri redni uporabi za vso družino enkrat letno zamenjamo baterijo.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Zapper – Geo”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja