Teslov generator – Teslov medaljon

44,00 

Ustvarja osebno polje Teslovih skalarnih valov. TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator, ki ustvarja skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či).

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Teslov generator – Teslov medaljon

  TESLOV MEDALJON deluje kot naravni oscilator, v katerem so aktivno zajete zakonitosti prehodov po oktavah makro in mikro vesolja. Njegovo delovanje je resonančno in ima naravno sinusno obliko, ki je blagodejna in življenjsko podpirajoča za živa bitja ter skladna z naravnimi procesi.

  TESLOV MEDALJON je sestavljen iz velike ploščate tuljave v obliki diska in iz kondenzatorja, ki sta skupaj vstavljena v lasersko gravirane utore med dve leseni plošči. Generira skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja, ki iz najglobljih ravni narave podprejo namen življenja.

  Večino odkritij je opravil in javnosti predal Nikola Tesla že leta 1899 s svojim delom v Colorado Springsu in kasneje na Long Islandu.

  TESLOV MEDALJON deluje kot vezni člen med 4 dimenzijo (čas), 3 dimenzionalnim svetom (prostor) in višjimi dimenzijami (različno ukrivljen prostor-čas). V njegovi neposredni bližini se energija (prana ali či) poveča do 50 krat, njegov domet pa je 1,5 metrov v vse smeri. Varuje pred posledicami elektrosmoga (računalniki, telefoni…) blaži učinke stresa in spodbuja organizem k obnovi duha in telesa tako, da mu daje energijo in obnavlja izvorni zapis celic.

  TESLOV MEDALJON se uporablja za informiranje vode, hrane in pijače in kot podstavek za kozarce. Za informiranje je potrebno, da je Teslin medaljon 3-5 minut v bližini hrane ali pijače. Pri uporabi kot podstavek za kozarce pa položimo priloženo folijo na Teslin medaljon pod kozarec.

  TESLOV MEDALJON je skupaj s pokrivno folijo in Navodilom za uporabo na voljo v lepi naravni darilni embalaži z vrvico (in izrezom na sprednji strani v obliki kroga), ki služi tudi kot zaščita pri transportu. Namenjen je osebni uporabi, povsod ga lahko imamo s seboj v torbici ali žepu. Njegove dimenzije v darilni embalaži so 9,2 cm x 9,7cm x 1,8 cm, njegov premer je 9 cm in debelina 0,8cm.

  TESLOV MEDALJON je dragoceno in čudovito darilo, ki ga poklonimo sebi in tistim, ki jih imamo radi. Želimo vam obilo svetlih in vitalnih dni!

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Teslov generator – Teslov medaljon”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja