Zaper Zaperino

186,00 

Protimikrobna osebna bioresonanca za pospešeno okrevanje, revitalizacijo in vzdrževanje vrhunske forme.

 • osebna bioresonanca
 • zmanjša infekcije in vnetja
 • odpravlja mikrobe (viruse, bakterije…)

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  ZAPER ZAPERINO

  ZAPER-ZAPERINO terapija je osebna bioresonanca za domačo uporabo za vso družino. Z oddajanjem tradicionalnih piramidnih zaper in geo impulzov je vrhunska podpora pri energijskem uravnavanju in stabiliziranju vitalnih življenjskih funkcij, obenem pa odpravlja mikrobe kot končne povzročitelje bolezni. Zavira vse vrste zajedavcev tkiv, kože in krvi, kot so:

  • patogene (bolezenske) bakterij, ki imajo strupene izločke (eksotosine) in uničujejo celice,
  • viruse (znotrajcelični zajedavci, ki preusmerjajo dejavnost celic v bolezen, tudi v raka),
  • kvasovke (enocelične glive brez micelija kot je kandida), ki zakisanjo telo in izločajo mitotoksine,
  • plesni (večcelične puhaste glive z micelijem), ki prav tako izločajo zelo strupene mitotoksine,
  • enocelične praživali (škodljivi mikroorganizmi v sluznicah, prebavilih in tkivih),
  • mikroskopske pršice (večcelični zajedavci, ki prenašajo bolezni, to so artropodi),
  • helminte (metljaji, črvički, trakulje vseh vrst, ki prenašajo bolezni).

  ZAPER-ZAPERINO terapijo odlikujeta dve luksuzni KARBONSKI bioresonančni sondi (ki nista hladni kot bakreni in nikoli ne oksidirata). V vsako dlan poljubno oprimemo po eno in vklopimo za 7 minut.

  Na dlaneh so akupresurne točke za vse organe, ki so bolj prevodne, zato skozi njih steče v telo več energije. Telesni energijski primanjkljaj v tkivih in organih se napolni. Kjer pa so viški zaradi stresa in napetosti, pa se energija izravna in uravnoteži. V nekaj minutah se energijsko osvežimo in boljše počutimo. Mikrobi pa tega ne prenesejo, njihova ovojnica poči in odmrejo.

  ZAPER-ZAPERINO terapija ima dve nastavitvi:

  • Osemherčno Schumannovo GEO frekvenco 8 Hz
  • Tradicionalno ZAPER frekvenco 30 kHz.

  GEO nastavitev 8 Hz je naravna zdravilna Zemljina frekvenca, ki je v resonanci s Schumannovim atmosferskim valovanjem, obenem pa naravna frekvenca alfa možganskih impulzov (ki se meri z EEG). Osemherčni bioritem daje dinamično ustvarjalno stanje sproščenega počitka, ko sta dobro usklajeni leva in desna možganska polovica (logika-intuicija). Obenem pa je radijski val za brezžično medcelično komunikacijo in prvinski zapis celic, ki omogoča zdravo izmenjavo kisika in hranil skozi celične membrane. Vrača zdrav celični membranski potencial (ki mora biti 50-70 mV) in optimalno psihofizično počutje. Pri GEO nastavitvi 8Hz odmre večina mikrobov vključno s KANDIDO in, zelo koristna pa je tudi za sinhronizacijo celotnega telesa in počutja. Ugodno deluje na živčni, hormonski, žilni in imunski sistem ter na srce, k obnovi pa spodbuja tudi kostne celice in vsa tkiva in organe.

  Za piramidno ZAPER nastavitev 30 kHz pa je že pred več desetletji svetovno znana zdravnica dr. Hulda Clark (na osnovi svojih predhodnikov dr. Royal Rife in Nikola Tesla) ugotovila, da je najbolj učinkovita v boju z mikrobi, vnetji, okužbami, virozami, boleznimi in slabim počutjem. Uspešno zatira vse nevarne zajedavce človeškega telesa vključno z mikroskopskimi črvički, metljaji in zloglasno notranjo glivo kandido. Tudi piramide imajo svojo naravno razkužilno frekvenco 28-30 kHz. Nič v piramidah se ni razkrajalo. Več kot pet tisoč let stara semena začimb in žito, ki je bilo hranjeno v piramidah, vse je tudi dandanes vzklilo in obrodilo. 

  ZAPER-ZAPERINO oddaja komaj zaznaven električni tok šibke napetosti v obliki zaper in geo impulzov, ki so prijazni in krepčilni za naravne telesne tokove. Mikrobi pa tega ne prenesejo. Njihova ovojnica poči in v 3-7 minutah odmrejo. V 3 minutah odmrejo virusi, bakterije in notranje glivice kot je kandida, v 5 minutah pršice in v 7 minutah drugi večcelični organizmi kot so mikroskopski črvički, metljaji itd. V podporo organizmu pijemo dovolj vode in C-vitamina (lahko v obliki limonade z medom), da se telo prečisti odmrlih mikrobov. Če je potrebno, tudi počivamo.

  ZAPER-ZAPERINO s svojim delovanjem ne posega v prebavila in v črevesno floro. To je njegova izjemno dobra lastnost, ker je v črevesni flori sedež imunskega sistema in dobre presnove brez gnitja in zakisanja. V podporo črevesju na dan uporabe Zaper-Zaperina vzamemo tinkturo pelina (pol žličke = 15 kapljic poplaknemo z vodo), tinkturo črnega oreha (1 žlička =30 kapljic spijemo z vodo). Vsak dan zgrizemo in poplaknemo tudi 1 surov bio klinček.

  ZAPER-ZAPERINO je trajen, učinkovit in preprost za uporabo. Primeren je tudi za otroke, ki že hodijo in govorijo. Ni primeren za epileptike, nosečnice in ljudi s srčnim spodbujevalnikom. 

  ZAPER-ZAPERINO se uporablja na začetku 3×7 minut vsak dan 1-4 tedne zapored, nato pa za preventivo delamo terapijo enkrat tedensko. Dnevno traja terapija 21 minut, skupno z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama pa 61 minut).

  Napajanje z 9V baterijo zadostuje za 70 ur uporabe, to je 200 terapij po 3×7 minut, kar zadostuje za tričlansko družino za vse leto.

  Enkrat letno zamenjamo pravokotno 9V baterijo. Dimenzije:13,5×8,5x3cm in dve 12 cm KARBONSKI bioresonančni sondi (garancijska doba je 1 leto).

  Redno uporabljam Zaper Zaperino in nikoli več ne zbolim. Vedno ni bilo tako. Kot mlad sem bil operiran na mehurju, kasneje pa sem veliko naredil na svojem zdravju in sem tudi markerje za prostato sem uspel zmanjšati na minimum. Ob Zaper Zaperinu jemljem še tinkture črni oreh, pelin in bio klinčke. Uživam tudi mešanico kurkuma, ingver in čili za boljšo prebavo in zaščito pred vnetji. Ukvarjam se s plesom in raziskovanjem duhovnega obzorja.
  Vojko Gologranc

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Zaper Zaperino”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja