Zapy – Rife

406,00 

ZAPY-RIFE je osebna bioresonanca za uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV v telesu z elektronskim krmiljenjem nastavitev frekvenc in časov terapije na vsaki izbrani frekvenci. Obenem ima tudi klasično možnost ročne nastavitev na 30kHz original po dr. Clark in na 8Hz Schumannovo frekvenco, ki se nastavita direktno z levim stikalom na isti način kot pri Zaper Zaperino.

Na zalogi. EU dostava 3,50 €

  Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo.

  Delite ...

  Zapy – Rife

  ZAPY-RIFE združuje 3 funkcije za uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ in PARAZITOV: 

  • klasična ZAPER funkcija original po dr. Hulda CLARK z ZAPER z ROČNO nastavitvijo ZAPER frekvence 30 kHz (s stikalom na levi z ročno izbiro NAVZDOL): knjiga TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI avtorice dr. Hulda CLARK. (Ta funkcija je identična kot pri ZAPER-ZAPERINO.)
  • klasična GEO funkcija z ROČNO nastavitvijo GEO frekvence 8 Hz je prav tako identična kot pri ZAPER-ZAPERINU, dosežemo jo s stikalom na levi z ročno izbiro NAVZGOR: to je frekvenca prvobitnega zapisa celic razvoja skozi milijarde let evolucije življenja, Zemljina naravna zdravilna frekvenca oziroma ‘srčni utrip’ Zemlje ter Schumannova frekvenca, ki je istočasno frekvenca ALFA valovanja naših možganov v sproščeni budnosti dinamične zbranosti, celične obnove in sprostitve.
  • funkcija PC-AUDIO priključka, ki omogoča frekvenčno območje do 20 kHz (celoten razpon izbire frekvenc do 20kHz): ta funkcija je lahko vklopljena, kadar želimo uporabljati PC-AUDIO voden spekter izbranih frekvenc, ali pa je izklopljena, kadar uporabljamo ZAPY-RIFE z ROČNO IZBIRO frekvence 8Hz ali 30 kHz, brez PC-AUDIO priključka.

  Pri uporabi funkcije PC-AUDIO priključka PRI VSAKI MENJAVI BATERIJE opravimo še TEST in po potrebi kalibracijo, kot je opisano spodaj pod vsebino ZAMENJAVA BATERIJE. 

  STIKALO DESNO ZGORAJ:

  • Desno zgoraj je stikalo za vklop ZAPY-RIFE.

  STIKALO LEVO ZGORAJ:

  • Levo zgoraj je stikalo, ki ga potisnemo DESNO, ko želimo uporabiti PC-AUDIO priključek.
  • To isto stikalo levo zgoraj pa potisnemo LEVO, ko želimo uporabiti ROČNO IZBIRO z nastavitvijo GEO frekvence 8Hz ali ZAPER frekvence 30kHz (to velja le za primer brez uporabe PC-AUDIO priključka).

  STIKALO NA LEVI STRANI ZAPY-RIFE – uporablja se samo v primeru brez PC-AUDIO priključka: GEO frekvenco 8Hz ali ZAPER frekvenco 30kHz frekvenco nastavimo ROČNO s stikalom na levi strani ZAPY-RIFE:

  • NAVZGOR potisnjeno stikalo je Zemeljska GEO frekvenca 8 Hz. Uporabimo jo za dobrobiti uskladitve organizma s prvobitno in znamenito frekvenco Zemlje (in Schumannovo atmosfersko frekvenco) in v boju proti infekcijam, mikrobom, vnetjem…
  • NAVZDOL potisnjeno stikalo je klasična ZAPER frekvenca 30 kHz original po dr. Hulda CLARK.

  Uporabimo jo v boju proti infekcijam, VIRUSOM, BAKTERIJAM, PARAZITOM, vnetjem, nalezljivim boleznim… 

  PO VSAKI MENJAVI BATERIJE se v zvezi z uporabo PC-AUDIO priključka opravi TEST:

  • pri frekvenci 1 Hz
  • če je možno, izberemo sinusno obliko signala
  • jakost zvoka nastavimo v bližino maximuma

  led kontrolna lučka na ZAPY-RIFE prične enakomerno utripati. V kolikor se to ne zgodi, kalibriramo tako, da zasučemo modri trimer v notranjosti ZAPY-RIFE, tako da dobimo približno enak čas svetenja led diode in njene pavze.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Zapy – Rife”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja