vecvalovne-oscilacije-v-telesu

Večvalovne oscilacije v telesu

Lastna celična nihanja

Telo se napaja z raznovrstnimi vibracijami iz okolja, obenem pa energijo za premikanje telesa in celične procese sprejema tudi s hrano ter vdihanim kisikom. Vsaka celica v organizmu neprekinjeno sprejema in oddaja cel spekter večvalovne frekvenčne energije. Celica funkcionira kot mini resonator. Pri določenih mrežah frekvenc, ki so blizu celičnih lastnih nihanj, pride do ojačitve celične moči in celica začne vibrirati močneje. Pod vplivom takšnih krepčilnih oscilacij iz okolja se poveča moč ali amplituda celičnih vibracij. Vsaka celica se poživi in okrepi, da lažje premaga bolezen.

Celična radiobiologija

Energijsko okrepljena celica se pospešeno obnavlja in ima več možnosti za preživetje in kvalitetno opravljanje svojih nalog v organih in tkivih. Frekvenčna harmonija celične in okoljske energije lahko proizvaja tudi stoječe valove, to so v frekvenci in fazi usklajeni valovi elektromagnetne, skalarne, optične in mehanske oziroma zvočne narave. Glede na svojo velikost oziroma majhnost so celice energijsko izjemno dovzetne za kratki radijski val v spektru celične radiobiologije, ki ga nujno potrebujejo za svoje preživetje.

Elektroliti in izolator

Znotraj celice je z elektroliti napolnjena prevodna tekočina v obliki gela. Celična membrana je sestavljena iz maščobnih fosfolipidov, ki so izolator, ki loči celico od okolja, da lahko deluje tudi kot samostojna celota v sozvočju z ostalimi. V celični notranjosti je jedro z genetsko DNK kodo v kromosomih, mitohondriji za dihanje in še veliko celičnih organelov, ki so vsi prav tako napolnjeni s prevodnim elektrolitom in obdani s svojo opno, ki jih loči od ostalih. Oscilacije ustvarjajo tudi kromosomi in vsi ostali celični organeli.

Lastna celična nihanja

Delovanje večvalovnega oscilatorja po dr. Lakhovskem se dotakne lastnih celičnih oscilacij in jih nagovarja na celem spektru njihovih valovnih dolžin. Vse celice v telesu močneje zavibrirajo. Energijo prejmejo tudi imunske celice. V zadnjih desetletjih je bilo narejenih celiko raziskav, kako večvalovne oscilacije dr. Lakhovskega delujejo tudi na specifično krepitev celične moči. Najbližja razlaga je ta, da vplivajo na trening T-limfocitov, ki so glavna obrambna linija celične imunosti oziroma 3.stopnja specifične obrambe. T-limfociti nastajajo v kostnem mozgu skupaj z ostalimi belimi in rdečimi krvnimi celicami.

vecvalovne-oscilacije-v-telesu-1

Trening T-limfocitov

Nato pa je na vrsti njihovo šolanje za obrambne funkcije telesa. V nerazviti obliki potujejo najprej do žleze timus, ki jih kar 95% selektivno izloči kot neustrezne. Preostalih 5% pa po krvnem obtoku potuje naprej do limfnih žlez. Limfni vozli so lokalne obrambne postojanke, razporejene povsod po telesu. So prava telesna arhiva beljakovinskih tujkov ali antigenov. Prav tako pa tudi parazitskih antigenov virusov, bakterij in gliv beljakovinskih strupov. Vse tuje beljakovine ali antigeni, ki so se v preteklosti znašle v telesu, so shranjene kot vzorec za trening T-limfocitov v limfnih vozlih.

Zaznavanje antigenov

T-limfociti v stiku z antigeni izoblikujejo svoje specifične senzorske beljakovinske izrastke za vsako vrsto antigena posebej. Tako se ustvarijo različne vrste T-limfocitov. Vsak antigen razvije svojo vrsto prilagojenih T-limfocitov. Njihova unikatna struktura za obrambo pred vsakim posameznim antigenom pa se v kompleksnem procesu sodelovanja pomočniških in spominskih T-limfocitov zabeleži tudi v njihov spomin. Na ta način usposobljeni T-limfociti še do kraja dozorijo in se s celično delitvijo razmnožijo v primerno obrambno vojsko, ki lahko po potrebi pokriva celotno telo.

Specifična celična imunost

Zreli limfociti potujejo v bolne organe, kjer opravljajo svoje delo specifičnega prepoznavanja in označevanja tujih, parazitskih beljakovin ali antigenov, ki jim nespecifična naravna imunost ni kos. Zato so T-limfociti ključni del imunskega sistema, ker so zadnje obrambno orožje telesa. Bolne in okužene celice izvržejo antigenske odpadke pred svoja ‘celična vrata’ in s tem signalizirajo svoje stanje. T-limfociti antigene na njihovem površju prepoznajo in uničijo bolne celice, ki so se izrodile in jim ni več poti nazaj. Deliti se morajo samo zdrave celice za celični podmladek. Bolne pa uničijo T-limfociti in s tem zaustavijo razraščanje bolnega tkiva in tovarne za množenje virusov v njihovi notranjosti.

Ravno prav aktivni

Zato se T-limfociti imenujejo tudi UBIJALSKI limfociti ali celice UBIJALKE. Na osnovi antigenov prepoznajo rakave in bolne telesne celice in jih počistijo iz telesa. Zato je zelo pomembno, da so ravno prav agresivni. Če so premalo dejavni, ne zaznajo vseh antigenov in rakave ali bolne celice se lahko nemoteno množijo naprej. Če pa so preveč aktivni, pa napadajo zdrave telesne celice v mnogih avtoimunih boleznih. Pravilno trenirani T-limfociti prepoznajo tuje antigene na rakavih in bolnih celicah, zdrave telesne celice pa pustijo pri miru. Njihov trening je odvisen od mnogih faktorjev.

vecvalovne-oscilacije-v-telesu-2

Celice potrebujejo energijo

Imunski sistem mora biti v optimalnem ravnovesju. Kadar je preveč vzdražen, lahko pride do napak. To se zgodi v kroničnih vnetjih, alergijskih odzivih na aluminij in nano delce v cepivih, v pomanjkanju antioksidantov in divjanju agresivnih prostih radikalov, ki tkiva poškodujejo in s tem na daljši rok stalno prekomerno dražijo imunski sistem. Psihološko pa kadar smo dlje časa v ekstremnih življenjskih pogojih. Stres pobere energijo telesnim celicam, zaradi česar pride v telesu do biokemijskih nepravilnostih, ki kronično zaženejo izčrpavanje določenih elementov imunskega sistema vse do porušenja njegovega optimalnega ravnovesja.

Dodatna energija za resetiranje

Večvalovne oscilacije na vseh nivojih pomagajo celicam z dodatno energijsko oskrbo, da se lažje znajdejo v viharnih situacijah. Raziskave nakazujejo tudi njihov pomemben energijski vpliv na imunske celice in še posebej na T-limfocite, tako da lažje ohranijo svoje naravno nihajno in funkcijsko ravnovesje. V kolikor pa je to porušeno, pa prejmejo energijsko spodbudo za osvežitev ali resetiranje njihovega lastnega celičnega nihanja. Obnova vibracijskega ravnovesja lahko vpliva tudi na ublažitev avtoimunih bolezni, ki lahko izzvenijo skupaj še z drugimi dejavniki v celostnem pristopu.

Večvalovne terapije

Avtoimune bolezni so revmatiodni artritis, lupus, multipla skleroza, bolezni ščitnice, vnetne črevesne bolezni, Alzheimerjeva in Parkinsonova bolezen, kožne alergije in še mnogo drugih, povezanih z boleznijo srca, debelostjo, depresijo, demenco, sladkorno boleznijo, avtizmom in hormonskimi neravnovesji. Večvalovne terapije krepijo celično moč, da se energijsko oslabljena tkiva lažje soočajo z izzivi vseh vrst. Celicam vračajo v stresu izgubljeno energijo, da se ta deficit ne prenese direktno na telesni energijski sistem.

Lakites oscilacije dr. Lakhovsky

Večvalovne oscilacije Lakites delujejo trajno skozi vse leto in so za blagodejno energijsko podporo in revitalizacijo celične moči namenjene vsej družini. Lakites je aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem z originalnimi prvimi sedmimi obroči in aktivnim napajanjem na baterijo, ki se zamenja enkrat letno. Telesu daje večvalovno energijo za bolj zdravo počutje, lažjo premostitev težav in premagovanje življenjskih izzivov.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Oscilator objave