sozvocje-srcnega-in-mozganskega-utripa-delta-terapija-ocean-alkivita

Delta sozvočje srčnega in možganskega utripa

Glava in srce

Delta valovi v globokem spanju brez sanj povezujejo glavo in srce. Srce ima svoj lastni živčni sistem, sestavljen iz okoli 40.000 nevronov ali živčnih celic, ki električno napajajo srce in spodbujajo srčni utrip. V globokem delta spanju brez sanj se srčni utrip še zmanjša, enako pa tudi možganski impulzi. Možgani proizvajajo delta valove s približno 1 električnim impulzom na sekundo, to je 1Hz. Srce pa ima v globokem spanju prav tako okoli 1 utrip na sekundo. Ta medsebojna delta usklajenost odpira potencial za resetiranje in regeneracijo telesnih in duševnih funkcij.

srcni-in-mozganski-utrip-se-uskladita-alkivita-tesla-zaper-geo

Delta valovi

Vsak dan potrebujemo določen odmerek delta valov, da bi si zares odpočili in osvežili počutje, izboljšali spomin, imunski sistem in sposobnost intuitivnega reševanja izzivov. V množici življenjskih izzivov se čustveno in mentalno vsak dan sproti lahko razglasimo in izgubimo fokus na pomembne življenjske usmeritve. Delta Ocean nas z oddajanjem frekvence 1Hz spodbuja k energijsko usklajenosti glave in srca. Obnavlja svežino misli, občutkov in vrača potencial telesu in njegovim biološkim nalogam.

sozvocje-srcnega-in-mozganskega-utripa-oceanska-terapija-tesla-zaper-geo

Počasni in močni

Delta valovi so od vseh najpočasnejši, zato pa so najmočnejši. Možgani oddajajo v delta spanju bolj počasne, a bolj močne impulze. Ker jih je manj po številu, pridobijo na jakosti. Frekvenčno pa se lahko povežejo z umirjenim delta srčnim utripom v sozvočje ali resonanco. Usklajenost glave in srca je zelo pomembna za energijsko in biološko skladno procesiranje celotnega telesa in vseh organov in tkiv. Srce stalno pošilja bioelektrična živčna sporočila možganom in s tem prilagaja njihovo delovanje glede na svoje elektromagnetne in skalarne senzorske zaznave.

sozvocje-srcnega-in-mozganskega-utripa-delta-ocean

Hormoni in živčevje

Možgani se odzivajo na sporočila srca s hormonsko spodbudo in aktiviranjem ustreznih podrejenih delov živčevja. Sproščanje hormonov spreminja sestavo krvi in način delovanja telesa. Srce torej določa, kako naj se v telesu organsko počutimo in kakšna biokemija naj prevladuje. Na ta način srce s subtilnim občutenjem in zaznavami okolja posredno vpliva na celotno telo in ga krmili glede z odzivanjem. Na neviden način se čustveno in mentalno prilagajmo situacijam. Zato je zelo pomembna usmerjena pozornost na počitek in razvedrilo enako kot na delo in opravljanje življenjskih nalog.

Delta povezava

Glede na to, da lahko zdrsnemo v globok delta počitek samo tako da možgani presežejo stresne frekvence, se umirijo in se enako zmanjša tudi srčni utrip, je njuno delta sozvočje v blagodejnih delta frekvencah pravi eliksir za celoten organizem. Delta Ocean na nočni omarici ves čas spodbuja delta frekvenčni ambijent, v katerem je počitek globlji, bolj prijeten in krepčilen. Dnevna aktivnost pa bolj osredotočena na pomembne stvari. Bolj osveženi se manj izgubljamo s svojo pozornostjo in lažje držimo usmeritev na tisto, kar nas dviguje in osrečuje.

delta-sozvocje-srcnega-in-mozganskega-utripa

10 minut na ciklus

V globokem spanju brez sanj je delta valov samo okoli 10 minut vsako uro in pol spanja, ki predstavlja en ciklus. Vsako uro in pol se zvrstijo vse faze spanja, vmes pa je nekaj minut faza delta valov. Kadar smo notranje obremenjeni, pa mine noč čisto brez delta valov, kar je primer pri starejših ljudeh zaradi minulih življenjskih stresov. V najboljšem primeru smo ponoči v 4-5 ciklusih spanja največ pol ure do uro v globokem delta spanju brez sanj. Kadar pa slabo spimo, pa delta valovi povsem izpadejo, kar se pozna tudi na počutju.

1Hz delta val

Vsaka spodbuda delta valov v nočnem počitku je zelo zaželena in koristna za celoten organizem, frekvenca 1Hz Delta Ocean je izjemna v ustvarjanju energijskega sozvočja v odnosu glava-srce. Usklajuje dve vitalni življenjski žarišči, ki v nočnem počitku v svojem umirjenem delovanju omogočata pospešeno prenovo življenjske energije. Delta val 1Hz je nevidni pomočnik in dragocena podpora nočnega počitka za izboljšanje naravnih bioelektričnih delta impulzov.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Delta objave