oceanska-terapija-delta-ocean-alkivita-regeneracija

Oceanska terapija Delta Ocean

Specialna delta frekvenca 1Hz

Oceanska terapija je vibracijska mineralizacija, hidracija in razkisanje telesa na osnovi energijsko pospešenega pretoka tekočin v telesu in elektrolitov. Spodbuja jo delta frekvenca Delta Ocean 1Hz v sozvočju z 1 bioelektričnim utripom srca in možganov v umirjenem delta stanju. Ta omogoča regeneracijo v nočnem počitku v kratkih intervalih delta valov, ki so pri mlajših ljudeh prisotni okoli 10 minut v vsakem eno in pol urnem ciklusu spanja. Pri starejših pa DELTA valov ni več in potrebujejo spodbudo z oceansko terapijo Delta Ocean. Postavimo ga na nočno omarico in užijemo blagodejno delta frekvenčno spodbudo za nočno regeneracijo.

oceanska-terapija-delta-ocena-z-delta-frekvenco-tesla-zaper-geo

Sprožena naravna rehabilitacija

Oceanska terapija povezuje z energijo oceana, ki je zibel življenja. Globoki delta valovi odfiltrirajo vse šume zavesti in podzavesti in omogočajo intervale neskaljenega počitka kot ga imajo dojenčki in otroci. Oboji v obilju plavajo v delta valovih v svojem dnevnem in ničnem bioritmu. Z leti je delta valov čedalje manj, vse dokler pri starejših popolnoma ne izginejo. Delta valovi vračajo pristno vez z izvorom življenja in omogočajo pospešeno resetiranje telesne biokemije ter popravilo napak, ki se zgodijo v vsakodnevnih obremenitvah. Osvežujejo počutje in odprejo pristno doživljanje življenja, s tem pa možnost rehabilitacije.

ocean-z-moznostjo-regeneracije-oceanska-terapija-delta-ocean

Morski minerali v sledovih

Vibracijsko oceansko terapijo Delta Ocean spremlja tudi namakanje nog v bančku slane morske vode, ki telesu priskrbi množico dragocenih mineralov, tudi takšnih bolj redkih. Poustvarimo jo z eno žličko NERAFINIRANE morske soli (kot je Piranska) v bančku vode. Množica morskih mineralov in tudi bolj redkih elementov v sledovih, ki jih telo vgradi v katalizatorske procese, prodira skupaj z vodo tudi skozi kožo. V banjo stresemo lonček NERAFINIRANE Piranske soli in se pol ure namakamo ob izdatnem pitju vode, ker sol, ki vstopa skozi kožo, potrebuje cirkulacijo tekočine v telesu, da ne dehidriramo. Zato se v slani vodi nikoli ne namakamo zvečer, samo zjutraj, dopoldne ali popoldne, po tem pa nekaj ur pijemo več vode.

globina-oceana-za-globinsko-delta-ocean-regeneracijo

Slanico popršimo po telesu

Slanico lahko nanašamo na kožo tudi brez kopanja ali namakanja nog. V plastično šprico damo 2 dcl vode in pol čajne žličke nerafinirane Piranske soli in se občasno popršimo po rokah ali nogah, poleti je to lažje. Tudi vrat, ramena, kolena, vsi deli telesa so željni oceanske terapije z elektroliti morja in delta frekvenco 1Hz Delta Ocean. Preproste stvari so najmočnejše in so na dosegu roke kot skoraj brezplačno zdravilo. Usmerimo v to pozornost in naravnanost na red, tako da ne mine teden, da ne bi uporabili oceanske terapije tudi skozi konkretno kopeljo s soljo. S tem se tudi notranje usklajujemo z energijo oceana, ki nosi delta lastnosti.

delta-terapija-oceanska-revitalizacija-z-delta-ocean

Delta valovi ob morju

Spomnimo se, ko na morju pridemo iz vode, kako blaženo potonemo v sproščujoč interval delta počitka prve pol ure, preden nam zopet postane vroče na soncu. Voda očisti čustvene šume in osvobaja živčni sistem napetosti. Prinaša spremembo počutja in telesa. Teden dni dopusta ob morju zadostuje za obnovo moči za vse leto, da zopet vzdržimo napore z manj škode za telo. Enako sproščujoč je sprehod ob morju, rekah, jezerih. Voda pomirja in polni naše baterije. Poslušanje naravnih šumov vode boža dušo z občutkom varnosti in sproščenosti. Usmerjena pozornost ali meditacija v vseh oblikah stika z vodo je eliksir življenja, ki v toku časa osvobaja vkleščenosti v tegobe.

oceanska-terapija-delta-ocean-frekvenca-za-regeneracijo

Učinki oceanske terapije

Oceanska terapija ima neposredni vpliv na kislinsko-bazno ravnovesje v telesu. Pomaga pri obnovi osiromašene biokemije, da zopet zablesti v polnem sijaju zdrave vitalnosti. Pravilen tok organskih procesov NE ustvarja zakisanja. To se zgodi zaradi stranpoti, ko se določeni procesi ne morejo zadovoljivo dokončati in zastanejo nekje vmes v fazi odpadnih kislin, ki se ne reciklirajo do kraja, da bi jih lahko telo počistilo. Zato se odlagajo v šibke točke tkiv, kjer povzročajo tiha vnetja z aktivacijo agresivnih prostih radikalov in mobilizacijo imunskega sistema, ki je poklican na pomoč pri teh deponijah. Tako kot pralni stroj ne more oprati brez vode, tudi telo potrebuje oceansko terapijo skupaj z delta frekvenco 1Hz Delta Ocean, da se iz globine lahko pospešeno sproži energijska regulacija prečiščenja duha in telesa v smeri razkisanja in regeneracije.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Delta objave