5-filtrov-za-theta-samozdravljenje

5 filtrov theta samozdravljenja

V theta preporodu z Geonizatorjem s podporo frekvence 3 Hz je možnost očiščenja neželenih vplivov starih programov iz podzavesti pospešena, kadar v svoje miselno in čustveno procesiranje vključimo še 5 filtrov theta samozdravljenja.

Prvi filter so dejstva

Prvi je iskreno iskanje dejanskega dogajanja, za kaj gre v skladu z najboljšo resnico. To pomeni, da se zavedamo, da nam naša lastna notranjost in tudi drugi ljudje napletajo čustvene koprene preko preprostih dejstev. Zaradi tega ne vidimo stvari takšnih kot so, dogodke in dejstva čustvene bolečine nekoliko popačijo in obrnejo v drugo smer, resnico pa s tem prikrijejo. Za kaj se pri tem gre? Ali je to res? Kakšna je večja slika te situacije? Postanemo detektiv v raziskovanju, da bi odkrili resnico, ne le njen odsev ali zgodbo o njej. Kaj v resnici želim? Kaj lahko zares naredim? Česa naj se izogibam v dobro življenja? Kako naj brezpogojno izpeljem odnos s to osebo na kvalitetni človeški ravni?

Vprašanja in odgovori

O dejstvih in resnici se sprašujemo. Postavljamo vprašanja, podzavest odgovarja, mi pa pozorno opazujemo in korak po korak in vsak dan bolj dovolimo, da se odfiltrirajo nesmisli. Presenečeni ugotovimo, da je skoraj vsaka druga beseda predsodek, ki ni v skladu z življenjem. Ljudje obožujemo zgodbe iz svojega bolečinskega zornega kota. Tako je tudi prav, ker s tem kličemo po ozdravitvi. Naša naloga pa je poiskati in zaživeti dejstvom prijazno prilagojene nove ustvarjalne poti. V theta samozdravljenju odpiramo nov tir življenja, v katerem predsodke nadomestijo resnični vzvodi, s katerimi lahko bolj elastično premikamo svoj svet. Tako kot se iz blata ne moremo odrinit, so predsodki puhlice, ki jih v iskanju resnice razkrinkamo in se jih odrečemo, da se lahko znajdemo na pravi odskočni deski življenja.

mojstrskih-5-filtrov-ali-vrednot-za-theta-samozdravljenje

Prva oseba ednine

Z usmerjeno pozornostjo se izražamo v prvi osebi ednine. S tem raziskujemo sebe in odkrivamo resnico o sebi. Zopet presenečeni ugotovimo, kaj od vsega tega, kar smo mislili ali občutili o sebi, sploh ni temelj našega bitja. Mislimo, čutimo, govorimo in pričujemo o svojem doživljanju z izražanjem v prvi osebi ednine z raziskovanjem resnice, kaj od tega je res in za tisto se zares potegujemo. Na ta način to tudi dobimo! Ko vemo, kdo zares smo in kaj v skladu z naravnimi zakoni življenja, ki ga svojim rojstvom živimo, zares izražamo, hočemo in potrebujemo, to tisti trenutek vsaj v drobcih tudi že imamo z nastavljeno potjo. Pot je cilj. Theta z notranjo orientacijo deluje trenutno! Sedaj počnemo nove stvari in razvijamo nov tir, ki vse bolj izraža naše bitje. Svoboda v malih stvareh vodi v svobodo v velikih.

‘Volk sit in koza cela’

Svoboda je ena sama in to je duhovna. Vsak človek je unikat, sestavljen iz drugačnih beljakovin, ki so plod genetike in epigenetike, to je vpliv okolja, ki je enakovreden genskemu. Beljakovine so antene, ki sprejemajo etersko, skalarno in elektromagnetno energijo za navigacijo v svetu. Kljub enotni zgradbi organizma, smo ljudje tako zelo različni po svoji beljakovinski strukturi in tudi po notranjem energijsko-informacijskem svetu. Zato spoznavajmo sebe, da sploh vemo, s kom imamo v svoji koži opravka. Tako si lažje ustrežemo, se osrečimo in se vključimo v okolje po načelu ‘volk sit in koza cela’. Pot do tega je izražanje v prvi osebi ednine. Manj govorimo o drugih (ti si to rekel, storil, pozabil-a…), bolj smiselno in resnično lahko izražamo sebe in svoje življenjsko polje v mislih, besedah in dejanjih.

Premik pozornosti ‘ti – jaz’

Pozornost se z izražanjem v prvi osebi ednine premakne v odstiranje koprene v globini našega bitja. Pozornost je Božja moč, ki hrani polje, kamor je usmerjena. Je kot voda življenja. Izražajmo tankočutno, spoštljivo, plemenito in veličastno resnico o svojih doživljanjih in potrebah. Dovolimo si akademsko noto v vsakdanjih stvareh. Krotko in obzirno do sebe in drugih. Življenje nam je hvaležno in nekaj v nas se sprosti. Naenkrat imamo več energije zase ali pa vsaj vemo, kako do nje priti, ko jo potrebujemo. Morda pa je več ne razsipavamo tako nekontrolirano in skrbimo za bolj optimalno praznjenje in polnjenje svojega telesnega in duševnega rezervoarja življenjske moči.

theta-preporod-za-samozdravljenje-s-5-vrednotam

Drugi filter je krotkost

Ne spuščajmo se v druge, razen modro premišljeno na način smotrnega doseganja želene prilagoditve ali človeškega sozvočja, obenem pa sebi in drugim dopustimo biti to kar smo. To se seveda prečiščuje v iskanju resnice. Ko v raziskovanju skozi 5 theta filtrov mojstrskih vrednot čedalje bolj spoznavamo in vemo kdo smo v svoji globoki vsebini in tudi kdo so drugi, se življenje spremeni. Sreča je gladek tok zavesti skozi živčni sistem, zato pulimo pleveli in odfiltriramo odvečne šume, s tem pa prihranimo energijo, s katero lahko reguliramo svoj svet v zares želene vode. Nastrojenost, napetost, živčnost in jeza niso naši prijatelji. Prav je, da se izražamo skozi njih, vendar se ventilček lahko deloma sprosti tudi skozi bolj svobodne življenjske navade. V nepoznavanju resnice o sebi, drugih in o življenju se včasih nehote in po nepotrebnem vpnemo v mučne situacije bolj kot je zaželeno in zato trpimo, ko ne dobimo tega kar potrebujemo.

Tretji filter ‘ljubezen za vse’

V resnici pa zaradi nepoznavanja sebe, drugih in življenja nismo pravilno orientirani in zato nismo enakovredno poskrbeli zase in za okolje. Čisto vsako stvar lahko naredimo malo drugače, ko jo opremimo z drugo pozornostjo in resnico. Z notranjim kompasom iščemo kompromis z ljubeznijo do sebe in drugih. Ne naša predstava, ‘kako bi moralo biti’ in zaradi nje trpimo, ker ni tako, temveč resnica o tem ‘kako naj bo’, da je optimalno za vse.

  • Ne iščemo idolov, s tem se spravljamo v PODREJEN položaj z omalovaževanjem sebe, v resnici pa nihče ne mara biti črna ovca.
  • Ne krivimo drugih, s tem se spravljamo v NADREJEN položaj in nihče ne mara, da mu je nekdo nad glavo.
  • ‘Ljubezen za vse’ kot tretji filter pomeni izenačen pogled, da občutimo in poskrbimo tudi zase v tem kar je naša globoka resnica in ne iz koristoljubja.
  • Enako pa tudi za druge in nič bolj in nič manj, da se ohranja zdravo življenjsko ravnovesje na življenjski rok.
theta-samozdravljenje-5-filtrov-ali-mojstrskih-vrednot

Četrti filter zmernost in čistoča

V ničemer ne pretiravajmo, opazujmo kar od tega smo zares mi, kaj od tega pa je obsesija, to je bolni ali pa šibki del nas, ki se mu nemočno vdajamo. Ne pretiravajmo v hrani, pijači, užitkih, delu, razvedrilu in razvadah. Pozorno vzdržujemo zdrav del sebe in skrbimo za mentalno in telesno higieno ter za čistočo in red okoli sebe in v sebi. Dobro se organiziramo in čistimo pred in za seboj, tako notranje v mislih, besedah in dejanjih kot v stanovanju in telesu. Občasno uvedemo 16-urni post ali avtofagijo. To zbere misli in prečisti občutke, telo pa olajša za odpadke v tkivih in toksine, ki jih organizem samodejno razgradi v 16-urni abstinenci od hrane. Jemo na primer ob 18.uri, nato pa šele naslednji dan ob 10.uri. V 16-urni pavzi pijemo čaj, kavo in napitke, vzdržimo pa se v tem času hrane, predvsem beljakovin.

Peti filter je nesebičnost

Da v preboju na višje zavedanje ne skrbimo le zase, temveč damo del svojega časa, pozornosti in sredstev na voljo za theta preboje v svojem okolju. Nevtralno prispevamo z osebno udeležbo k boljšemu procesiranju ljudi okoli nas, da se zmerno udeležimo v njihovih zagatah in radostih, tako da se v širšem okolju spontano dviguje spoznavanje 5 theta filtrov ali mojstrskih vrednot. Nesebično služenje je pravi napajalnik z energijo in zavestjo in nas dela srečne in prodorne v našem življenju. To ne pomeni, da smo krpa za tujo nesrečo. Udeležimo se v drobnih stvareh, kjer smo lahko vmesni člen pri procesiranju mojstrskih vrednot. Nikakor pa ne žrtvujemo svoje poti, seveda ob tem ko šele spoznavamo, kaj ona v resnici sploh je. V svoji polni in bolj svobodni udeležbi v vseh potrebnih spektralnih barvah življenja jo lažje najdemo in zaživimo.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Theta objave