theta-samozdravljenje-z-geonizatorjem-vibracijska-terapija

Theta samozdravljenje z Geonizatorjem

Občutek varnosti

Geonizator z nastavitvijo na 3Hz soustvarja prijetno in sproščeno theta okolje, ki podpira theta samozdravilne globine našega duha in telesa. V tem področju je doma občutek varnosti. Ta pomirjujoč občutek popolne sprejetosti kadar smo brezpogojno ljubljeni, je ključen samozdravilni element, ki premika telesne in duševne procese v očiščenje in okrevanje. Zato se kot prva točka theta samozdravljenja ob Geonizatorju posvetimo podoživljanju in obujanju znanega občutka varnosti, ki smo ga izkušali kadarkoli v preteklosti ob ljudeh ali situacijah, ko smo se počutili brezpogojno ljubljeno in sprejeto.

Nalaganje dobrega občutka

Poiščemo v sebi ta dober občutek in si ga v zavedanju potrdimo. Vem, kako je biti popolno ljubljen, varen in sprejet. Takšno občutenje prebujenega dobrega spomina nalaga telesno in duševno ugodna stanja in neposredno briše neželena stanja, ki smo jih utrpeli v raznih bolečih dogodkih. Ostanemo v podoživljanju dobrega in varnega občutka, ki nam je znan iz preteklih izkustev. Tudi če je še tako majhen in bled, prebuja zdravilen in dobro znan spomin, ki je pod obremenitvami zbledel in mora zopet zaživeti da bi ozdraveli in se počutili bolje, uspeli v življenju in rešili zagate izzivov.

theta-samozdravljenje-z-geonizatorjem

Občutek, ne le spomin

Prebudimo pretekli spomin na dobre občutke varnosti in sprejetosti na način, da jih doživljamo v sedanjem trenutku. To ni razmišljanje o situacijah, temveč osveščanje občutka in njegovo doživetje v sedanjosti. Počivamo v tem dobrem notranjem okolju v svetlobi in miru. Dovolimo si zaznati varnost in mir sedaj ter se napajati na tem nektarju. To je vaja za vsak dan. V tem stanju se celice regenerirajo, duh pa osvežuje. Sledi samodejni hormonski in živčni odziv, zato se spremeni sestava krvi in tkiv. Več je ugodnih hormonov kot sta serotonin in dopamin, prebudi se regenerativno žičevje parasimpatikus, kar trenutno izboljša biokemijo telesa.

Bolj spevni preklopi

Theta samozdravljenje ob podpori frekvence 3Hz, nastavljene na Geonizatorju, vedno začnemo z nalaganjem dobrih občutkov varnosti. To odpira vrata osvobajanju od mentalnega, čustvenega in telesnega krča, sprošča, pomirja ter soustvarja zdravo biokemijo telesa. Dovolj je, da udobno počivamo v blagodejnem doživljanju z osveščenim občutkom, da je vse v redu. Če se zgodi spanec, je zelo krepčilen in osvežilen. Prebudimo takšno doživljanje vsak dan. Priučimo se vse hitrejših preklopov med tempom življenja in občutkom varnosti, tako da se to dvoje začne zlivati.

theta-samozdravljenje-za-preporod-zivljenja

Srečnejši ljudje

Ljudje, ki hitreje preklapljajo med stresom in sprostitvijo, so bolj zdravi in zadovoljni v življenju. Manj izgubljajo dneve v neplodnem počutju in imajo več od življenja. So bolj zavestni sebe in okolja in se lažje prilagajajo. Prej in bolj zavestno najdejo svoj mir po življenjskih naporih in bolj neskaljeno uživajo v drobnih in velikih radostih. Kako hitro se lahko po vznemirjenju zopet povrnemo na ugodne hormone in prevlado parasimpatikus živčevja, je merilo za duševno trdnost, telesno formo in odpornost na bolezni.

Schumannov učenec

Čeprav stalno živimo pod vplivom podzavestne, instinktivne in nagonske theta globine, nimamo neposrednega vstopa vanjo, kadarkoli bi to želeli. Zato si pomagamo s frekvenčno nastavitvijo 3Hz na Geonizatorju. Schumannov učenec je ugotovil, da je to posebna superfluidna frekvenca, ki prodira bolj neovirano celo skozi materijo Zemlje. V naravi je bolj prisotna ponoči in noč ima zares svojo moč. Podnevi je Schumannova resonanca močnejša, ponoči pa je že zaradi ohladitve šibkejša. Ponoči pa je v naravi bolj zaznavna atmosferska frekvenca 3Hz.

theta-samozdravilne-vibracije-alkivita

Pozornost na svetlo plat

V theta stanju je spanje s sanjami, hipnoza, nagoni, pa tudi strah in instinkti. Osredotočimo se na svetlo plat theta stanja in pustimo vse ostalo zadaj. Strupeno polje dvoma in nemira notranje vedno znova zapustimo in se kot rešilne bilke oprimemo fokusa ali usmerjene pozornosti na to kar hočemo, ne česar nočemo. S tem za večjo stopnjo jemljemo svojo usodo v svoje roke in krepimo poslušnost vesolja, da nam bo raje prišlo nasproti s podporo v naših izzivih. Usoda izzove nas, mi pa njo. Kolikor se le da, se ne valjamo predolgo v strahu in dvomu ter se s theta samozdravljenjem vedno znova vračamo v dober stari občutek varnosti in miru.

Z vseh zornih kotov

Ko je občutek varnosti že deloma stabiliziran, lažje raziskujemo v theta stanju plodne možnosti glede reševanja izzivov in s tem povezanega zdravja, uspeha in zadovoljstva. Kot da bi reševali uganko nekoga drugega, si z vseh zornih kotov ogledamo neki svoj trenutni izziv in možne rešitve. Na ta način o situaciji pridobivamo podatke, ki nam bodo pomagali, ko bo šlo zares. Natrenirali bodo duha kot na nekakšni generalki pred glavnim nastopom. Ob tem se širi zavest, ki običajno zavzema samo 20% napram 80% podzavestnega. Podzavest pa je tudi 7x hitrejša od zavesti. Zato je tudi pomembno, da je v ravnovesju z zavestjo in ne da prevladuje.

theta-samozdravljenje-geonizator-alkivita

Vse poti vodijo v Rim

Čar theta samozdravljenja je, da lahko v stiku z virom ukažemo vesolju, kaj naj nam prinese po naročilu. Ni rečeno, da to takoj dobimo in da sploh dobimo, marsikdaj pa celo kaj veliko boljšega. Ob tem pa krepimo notranje ustvarjalne potenciale, ki nam pomagajo, da po različnih poteh lahko pridemo do istega cilja ali pa še boljših rezultatov. Zaupanje vesolju mora biti brezpogojno ne glede na izid. Upamo pa lahko na najboljše medtem ko sprejemamo vsa dogajanja okoli sebe kot nujna za preboj lastne poti. O kritičnih situacijah ne razmišljamo samo z jezo in drugimi neželenimi občutki, temveč v theta samozdravljenju bolj poglobljeno, pri čemer vidimo unikatne rešitve, ki jih prej nismo.

theta-vibracije-za-samozdravljenje-geonizator

Preraščanje samega sebe

Zavrta občutja pa vedno znova in vse bolj zavestno vračamo na udobje, od koder smo lažje kos življenju. Theta preobrazba je kot preporod ličinke v metulja. Notranjost se pospešeno razvija v nevtralne vode z manj osebnih napetosti in bolj spevnim, iznajdljivim, dobrohotnim in ustvarjalnim odnosom do vsega okoli sebe in znotraj sebe. Razvoj fokusa vsakodnevne pozornosti na svetle in bolj realne plati življenja razvija naše sposobnosti odzivanja in procesiranja na način, ki ga prej nismo zmogli. Theta samozdravljenje nas pomaga izvleči in brezna podzavesti, kjer se včasih zataknemo zaradi osebnih omejitev.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Theta objave