vibracijsko-samozdravljenje-odnos-do-sebe-in-okolja

Vibracijsko samozdravljenje – odnos

Bolezen je prehodni pojav

Vse je prehodni pojav vključno z življenjem. Ta odnos dopušča široke možnosti izboljšanja stanja na vseh področjih in vključno z zdravjem. Težave minejo, ko jim to dopustimo in jim s skrbno nego pomagamo oditi. Nič ni stalno, zato se potrudimo z najboljšo oskrbo duha in telesa. Z voljo do življenja neumorno sestavljamo zrno znanja in zrno dejanja. Potrebujemo smisel, da služimo življenju in smo dobro, tako da lahko opravljamo svoje v zibel položene in tudi v življenju pridobljene naloge.

Vibracijsko samozdravljenje

Odpira vse poti na treh nivojih.

  • Samozdravilne vibracijske naprave Tesla-zaper-Geo priskrbijo krepčilno energijo.
  • Uživanje potrebnih hranil kot gradnikov telesa in aktivatorjev bioloških procesov obnavlja tkiva.
  • Odnos do sebe in okolja vzbuja ugodne hormone in aktivira parasimpatikus živčevje za obnovo telesa.

Celosten pristop Vibracijskega samozdravljenja povezuje vse troje v celoto in tako omogoča prebujanje skritih samozdravilnih sil v telesu. Telo poganja duh, potrebujemo pa tudi znanje, voljo in pogum.
Vztrajna dejanja štejejo

Glede odnosa do sebe se potrudimo vsak dan narediti dobre stvari zase. Tudi če se nam kdaj ne ljubi in kaj izpustimo, nikoli ne zanemarimo v celoti odnosa do sebe. Štejejo drobna in koristna dejanja, ki se vsak dan seštevajo v mogočno silo izboljšanja. Vsak dan odpremo prsni koš, da dobijo pljuča in srce več prostora in se venozna kri lažje vrača nazaj. Potrudimo se razširiti pljuča s temeljitim in počasnim vdihom vse do vsakega najmanjšega kotička, kot bi hoteli pri izdihu napihati kar največ zraka za merjenje pljučne kapacitete.

vibracijsko-samozdravljenje-odnos-do-zivljenja-globoko-dihanje

Več kisika za življenje

Tako se pljučne alveole na dnu pljuč prezračijo in zaživijo. Dovolj kisika v telesu daje mladosten občutek. Vsak dan večkrat naredimo takšne 3 dolge, počasne in temeljite vdihe in izdihe. Telo jih podzavedno zazna kot sprostitev, kar spodbudi ugodno parasimpatikus živčevje za regeneracijo telesa. In ugodne hormone, ki vplivajo na biokemijo telesa in regulacijo vse telesnih sistemov. To drobno dejanje je tako vitalnega pomena za celotno telo in se sešteva v mogočne učinke, da je dobrodošlo v zdravju in bolezni za vzdrževanje življenja.

Osmice z medenico

Telesno gibanje do 5x poveča pretok krvi in sem na krvni hemoglobin vezanega kisika. Poleg redne hoje v naravi vsaj pol ure in vsaj parkrat tedensko je pomembno tudi gibanje medenice. Z njo delamo osmice vodoravno v smeri naprej-nazaj in navpično v smeri navzgor-navzdol. Križni del mora biti elastičen in dobro vzdrževan. To vpliva tudi na psoas mišice, ki znotraj medenice povezujejo hrbtenico z nogami. Kadar so kronično zategnjene, vodi to v degenerativne bolezni notranjih organov in sklepov spodnjega dela telesa in hrbtenice.

vibracijsko-samozdravljenje-odnos-do-sebe-elasticne-psoas-misice

Elastičnost psoas mišic

Elastične psoas mišice so povezane z vitalnim občutkom življenja in psihofizično zmogljivostjo. V mlajših letih je medenica zaradi pestrosti življenja bolj razgibana, kasneje pa ‘okameni’ v togo in zategnjeno hojo. Vpliva na celotno telo, zato je to z vsem svojim bitjem potrebno popraviti. Veliko na videz kroničnih težav odide, ko se privadimo gibanja medenice ob glasbi ali pa z rokami naslonjenimi na pult zaradi ravnotežja in to vsak dan večkrat po nekaj minut. Leže na postelji s pokrčenimi koleni in stopali na postelji dvignemo medenico in zadržimo nekaj sekund. Tudi to je vaja za elastičnost psoas mišic.

V zdravem optimizmu

Včasih nam hodijo po glavi pesimistične misli. Ne zapeljimo se po toboganu bolečih čustev in misli. Bdimo nad vedrim izrazom, ki je resničen in ga zavestno uporabimo namesto nesrečnih občutkov. Ne pogojujemo svojega zdravja z besedami: ‘Ozdravel-a bom, ko bom uspel-a razkisati svoje telo in se znebiti stresa in težav.’ Nova verzija je: ‘Vsak dan naredim nekaj dobrega in okrevam v majhnih, a zanesljivih korakih. Ker je vse prehodni pojav in vztrajam predano do izboljšanja in še potem.’ Ne iščemo instant rešitev, te se zgodijo, ko na dalji rok udejanjamo drobne koristne stvari z voljo in dobro mislijo.

vibracijsko-samozdravljenje-odnos-do-sebe-in-drugih-vpliva-na-zdravje

Medsebojni odnosi

Predvsem je pomembno, da se v odnosih z drugimi držimo plemenitih vrednot. To ne bo takoj spremenilo soljudi, vendar nam da orodje za izboljšanje odnosa, da se spravi na optimalno raven, v kateri se da shajati in ne škoduje zdravju in počutju. Večinoma se drugi ne obnašajo tako kot bi bilo prav in kot bi bilo blagodejno in prijetno za nas. Marsikaj lahko pogledamo skozi prste zavoljo miru. Kadar pa vznemirja našo dušo in telo, ker krati vrednote življenja, se postavimo zase s pomočjo 5 filtrov ali mojstrskih vrednot.

Mojstrske vrednote

  • Zavezani resnici vedno raziskujemo kaj v celotnem dogajanju je sploh resnično, ker čustveni um nas in drugih napleta vse mogoče.
  • Odzivamo se krotko in brez nastrojenosti nad drugimi, brez telesnega in duševnega nasilja.
  • Svoj odnos uravnotežimo, tako da ni poveličevanja ali omalovaževanja nas ali pa soljudi.
  • Živimo zmerno brez pretiravanj v hrani, pijači, užitkih, delu in razvedrilu, z naravnanostjo na mentalno in telesno higieno.
  • Del svojega časa in sredstev vložimo v podporo pri preobrazbi okolja na višjo raven, kadar je to potrebno.

Mojstrske vrednote so podrobneje opisane v drugem delu članka o theta samozdravljenju.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Več objav