vibracijsko-samozdravljenje-energija-zapper-zaper-zaperino-unicuje-parazite

Vibracijsko samozdravljenje – energija

Krepčilne vibracije

Energijsko in skalarno polje bioenergijskih pripomočkov Tesla-Zaper-Geo ustvarja samozdravilni ambijent za dvig vitalnosti. Schumannovi 8Hz frekvenčni valovi usklajujejo obe možganski polovici za boljše krmiljenje življenjskih procesov, vseh organov, hormonov in biokemije v telesu. Lakites oscilacije na celičnih valovnih dolžinah krepijo njihovo lastno moč. Zaper impulzi uničujejo parazite vseh vrst. Teslov generator pa na subtilni ravni vrača ajurvedsko ravnovesje in vpliva na izpolnitev želja. Elektroterapija je spodbuda in osvežitev telesa za vzpostavljanje energijskega pretoka z bioelektričnimi impulzi.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-bionis-bionizator

Schumannovi alfa valovi

Vsaka od kategorij Tesla-Zaper-Geo izdelkov ima svojo vlogo v skupnem samozdravilnem pristopu. Skupaj se dopolnjujejo kot jedi na krožniku. Vsaka poskrbi za svojo nalogo in skupno sozvočje v orkestru samozdravilnih energij. Na začetku je osnova 8Hz frekvenčna energija Bionis ali Bionizator, ki je neposredna spodbuda za pospešitev naravnih samozdravilnih alfa valov v telesu. Alfa valov mora biti v telesu dovolj za dovzetno sodelovanje organizma s skritimi zdravilnimi močmi življenja.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-zapper-zaper-zaperino-tesla-zaper-geo

Zaper terapija dr. Clark

Zaper terapija ima pristop od zadaj naprej. Ko popustijo vsi varovalni mehanizmi in se akutno poruši ravnovesje ali homeostaza, imajo paraziti plodna tla za razmnoževanje v telesu. Če jih takrat uničimo, ima telo več možnosti za pospešeno okrevanje, ker se s tem zmanjšajo tudi njihovi toksini in zakisanje. Izboljša pa se odpornost, ker dobi imunski sistem proste kapacitete in se lažje uravnovesi, da ne začne delovati proti telesu v avtoimunih boleznih.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-lakites-vecvalovni-oscilator

Oscilator dr. Lakhovsky

Večvalovne oscilacije Lakites ustvarjajo usklajeno energijsko mrežo v frekvenčnem razmerju zlatega reza, ki neposredno nagovarja celice na njihovih valovnih dolžinah. Okrepljena lastna celična vibracija se lažje sooči z boleznijo in jo premaga. V zdravju pa pomaga vzdrževati formo, da tkiva ne podležejo oslabitvam v psihofizičnih naporih, stresu in neugodnih čustvih. Vsa bremena in nepravilnosti od znotraj in od zunaj jemljejo energijo, ki jo celice občutijo kot energijsko krizo, zato potrebujejo večvalovno podporo Lakites po dr. Lakhovskem.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-teslov-generator

Teslovi generatorji

Teslov generator usmerjeno soustvarja vseprisoten skalarni val v subtilni globini inteligence življenja. Ta je povezana z naravnimi elementi ogenj, voda, zemlja zrak in prostor, ki so različni spini ali načini vrtenja, povezani v ajurvedske elemente. Snov in energija, ki gradi telo in vse okoli nas, se razporeja po matrici Teslovih skalarnih valov. Kadar jih je dovolj, se pospešeno obnavlja ajurvedsko ravnovesje kot osnova za vsa ostala biokemijska in strukturna ravnovesja telesa in duha. Teslovi skalarni valovi segajo v globino zavesti in fizikalnih zakonov ter pomagajo pri uresničitvi želja.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-geonizator-alkivita

Theta frekvenca Geonizator

Theta samozdravljenje spodbuja notranji preporod, da lažje prerastemo moteče vzorce, navade in naravnanosti, ki nas zadržujejo pri zdravju, uspehu in zadovoljstvu. Sodelujejo pri zdravem preprogramiranju podzavesti v skladu s cilji in potrebami za bolj kvalitetno življenje, ki je bližje nam. Pomaga premostiti nevidne ovire na poti do zdravja, ki sicer oblikujejo našo dovzetnost na bolezen. V theta samozdravljenju se telo lažje osvobodi čustvenih in mentalnih stranpoti, ki jemljejo energijo. Več je ostane za samozdravilne procese, s katerimi se telo ves čas trudi za obnovo telesa.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-ocean-alkivita

Delta Ocean za nočno terapijo

Delta terapija deluje z delta valovi v nočnem počitku. Izboljša odmerek delta frekvence, ki jo oddajajo možgani v vsakem eno in pol urnem ciklusu spanja. Pri mlajših je to v vsakem ciklusu spanja delta valov okoli 10 minut, pri starejših pa zaradi podzavestnega nemira zaradi preteklih stresov skoraj nič več. Delta stanje omogoča sozvočje srčnega utripa z možganskimi bioelektričnimi impulzi okoli 1 na sekundo. Usklajeno sodelovanje srca in možganov omogoča pospešeno nočno regeneracijo v spanju.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-elektroterapija-zaper-vitastas

Elektroterapija Zaper Vitastas

Elektroterapija deluje z bioelektričnimi impulzi skozi dlani. Z nastavitvijo jakosti in frekvence do meje občutnega udobja intenzivno poživlja telo in spodbuja energijski pretok. Zastoji se premaknejo in mrtvi rokavi lažje zaživijo v novi vitalnosti. Primerna je za odrasle, ni za otroke, nosečnice, epileptike uporabnike srčnih spodbujevalnikov in drugih vgrajenih elektronskih naprav. Uporabljamo jo lahko vsak dan za obnovo in vzdrževanje forme približno pol ure, lahko pa tudi več.

vibracijsko-samozdravljenje-energija-tesla-zaper-geo-bioenergijski-pripomocki

Več nivojev Tesla-Zaper-Geo terapije

Vse kategorije izdelkov Tesla-Zaper-Geo tvorijo usklajeno energijsko sozvočje in se dopolnjujejo v svojem delovanju. Vsaka pokriva svoje področje, ki ga telo potrebuje za povrnitev zdrave usklajenosti in ravnovesja. Začnemo z enim ali dvema različnima pristopoma, na primer zaper in Schumannova terapija ali pa kako drugače. Začnemo s tem, kar nas privlači in čutimo kot zaželeno. Držimo se notranjih občutkov in v vibracijskem samozdravljenju polagoma vpeljujemo nove korake vse dokler je to potrebno za izboljšanje, potem pa še naprej za vzdrževanje dobrega počutja.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

VEČ OBJAV