geo-impulzi-bionis

Geo impulzi Bionis in Bionizator

Kapilarna prekrvavitev

Geo impulzi Schumannove frekvence 8Hz so frekvenčna energija, ki jo oddajata Bionis in Bionizator. Imajo številne ugodne učinke na stabilizacijo počutja in telesno energijo, ta pa na biokemijo. Naravni impulzi Zemlje ugodno vplivajo na elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu, da postane bolj dovzeten za vezavo več kisika in boljšo razvezavo, ko ta prispe do celic. Več kisika pomeni manj bolečin, večjo bistrost in vitalnost. Kapilare se odprejo, kar je še posebej ugodno pri venskih kapilarnih zastojih, ki čistijo tkiva zastalih snovi.

Piezoelektrični učinek

Geo impulzi so obenem naravno in življenje podpirajoče elektromagnetno polje, ki s piezoelektričnim učinkom spodbuja dentinska, kolagenska in dendritna vlakna kostnih celic k nastajanju dodatnega električnega naboja. Ta pospešuje delovanje ionskih črpalk v celičnih membranah, ki prečrpavajo odpadke v medcelični prostor, od tam pa selektivno sprejemajo v svojo notranjost hranila, kisik in minerale. Kostne celice v pospešeni presnovi zaživijo, se bolj temeljito gradijo in vzdržujejo kostno maso. Poškodovane kosti se prej in bolj trdno zarastejo.

Alfa valovi možganov

Geo impulzi s povečano sinhronizacijo obeh možganskih polovic vplivajo na izboljšan delež ugodnih alfa valov v možganih, ki krmilijo vse vitalne procese v telesu. To vpliva na boljšo medsebojno usklajenost organov in tkiv, da pri nekaterih ne pride do izgorevanja, pri drugih pa do oslabitev. Alfa valovi vplivajo na samozdravilne procese v telesu. Energijsko poživljajo zastale funkcije, hiperstimulirane pa sproščajo, tako da se na vseh točkah lažje povrne zdravo ravnovesje. Zdravje je ravnovesje življenjskih sistemov, ki se kaže v homeostazi ali fiziološkem ravnovesju.

Bistrost in spomin

Alfa valovi izboljšajo ustvarjalno sposobnost v reševanju učnih, delovnih in življenjskih nalog. Odpirajo možnost blagodejnemu stanju, v katerem smo dovolj sproščeni, da lahko bolj poglobljeno razmišljamo v logiki in intuiciji sočasno. Odpirajo vrata pravemu razumevanju in občutenju. Iz tega pa unikatnim ustvarjalnim rešitvam, usmeritvam in dejanjem tudi kadar ni videti običajnih izhodov iz situacij. Narava ima vedno pripravljenih več poti, samo najti jih je treba, zato um in srce ne smeta biti zakrčena v svojem omejenem polju stresnega začaranega kroga in ogorčenja.

geo-impulzi-bionizator

Parasimpatikus

Alfa valovi v telesu usklajujejo živčevje v bolj zdravo razmerje simpatikus – parasimpatikus. Spodbujajo simpatikus, ki je v stalnih stresnih izzivih premalo aktiven, da bi se telo pomirilo in regeneriralo. Gre za vegetativno ali samodejno živčevje, ki deluje izven naše volje. Premika gladke mišice v stenah organov, žil in srčni mišici. Aktivacija parasimpatikusa izboljša krvni obtok, venozna kri se lažje in hitreje vrača na očiščenje in obogatitev s kisikom skozi pljuča in jetra. Parasimpatikus sprošča telo, da se lahko obnavlja.

Imunski sistem

Važni so sprotni preklopi na parasimpatikus dnevni ravni, da ne pride do stresne simpatikus zasvojenosti in energijskega izčrpavanja organov in tkiv. V sproščenem stanju potrebuje telo tričetrt razpoložljive energije za normalno delovanje imunskega in prebavnega sistema, ki telo brani in hrani. V stresni simpatikus zakrčenosti jima telo odvzame velik del energije in jo usmeri iz notranjosti telesa bolj na periferijo (obrobje) in jo razmetava skozi napetost mišic v ‘bori se ali zbeži’ reakcijo v nevarnosti. Žile v notranjih organih se zožijo, zato raste krvni tlak in neželeni pritisk na žilne stene, ki jih lahko poškoduje v in njih povzroča vnetja.

Biorazpoložljivost

V prebavilih se z odvzemom energije hrane neustrezno prebavi v zakisane presnovke, ki pronicajo skozi črevesno steno. To napol prebavljeno mrtvo organsko snov takoj napadejo paraziti, še posebej pa njena odlagališča v telesu, ki postanejo šibke točke z nevarnostjo, da se razvijejo v bolna tkiva. Telo iz hrane ne dobi vse v njej uskladiščene energije in bioloških učinkovin, če se zakisa in proces presnove ne steče do kraja. Zato pa sproža lažni signal lakote, ki obremenjuje telo s prenajedanjem. V nepravilnem izgorevanju hranil se zmanjša biorazpoložljivost. Biološke učinkovine ne pridejo do celic, ker ostanejo ujete in razpadajo v zakisanih presnovkih.

Geo bioritem

Geo impulzi so s svojim naravnim 8Hz Schumannovim frekvenčnim bioritmom kot dirigent, ki vodi in usklajuje vse, kar se v telesu dogaja pomembnega. Vpliva na energijske procese v telesu in medcelično izmenjavo informacij. Geo impulzi so valovna dolžina celične komunikacije. Ta je veliko hitrejša in skoraj trenutna, ker njihov elektromagnetni vidik potuje s svetlobno hitrostjo. Predstavljajo DOLGI VAL celične radiobiologije, s katerim se tudi oddaljeni organi in tkiva sporazumejo veliko hitreje kot po nevrotransmiterski poti z živčnimi prenašalci ali nevrotransmiterji.

Geo impulzi Bionis

V naravnem okolju Schumannovi geo impulzi 8Hz zelo nihajo v svoji jakosti zaradi klimatskih faktorjev in celo Sončevih, Luninih in dnevnih in letnih Zemljinih ciklusov. Zato oplemenitimo svoj dom z naravno frekvenčno energijo geo impulzov z Bionis oddajnikom. Trajno in brez izklapljanja polni prostor z ugodno in življenje podpirajočo energijo geo impulzov 8Hz. Pri tem pa ne uporablja nobenih za zdravje neugodnih blutoth povezav za svoje delovanje. Nima nobenih kontraindikacij. Blagodejen je tudi za otroke, dojenčke, nosečnice in starostnike. Edino ljudje s srčnim spodbujevalnikom ali drugimi vgrajenimi elektronskimi napravami ga ne smejo polagati na telo, lahko pa so v prostoru, kjer je Bionis.

Geo impulzi Bionizator

Bionizator ima dve nastavitvi. Ena je Schumannova nastavitev geo impulzov 8Hz, ki se uporablja trajno noč in dan, da se telo odpre samozdravilnim procesom in uživa blagor naravne frekvenčne podpore. Druga pa je bioenergijska nastavitev 24Hz, ki je poživlja telo z beta valovi, ta se uporablja samo omejen čas podnevi, ker lahko prebuja. Bioenergijsko terapijo delamo na primer pol ure ali več, takrat udobno sedemo ali ležemo v bližini Bionizatorja, ki je lahko na nočni omarici ali na klubski mizici. Nato pa stikalo nazaj preklopimo na Schumannove impulze 8Hz, ki so osnova samozdravljenja in energijske obnove telesa in počutja.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Schumann objave