telesna-biofotonska-svetlobna-vlakna

Telesna biofotonska svetlobna vlakna

Svetloba življenja

Biofotoni so drobci svetlobe živih bitij. To so izjemno majhni svetlobni kvanti, milijonkrat nežnejši od tistih, ki jih lahko vidimo pri žarnici. So svetlobna lastnost živih celic in organizmov. Povezujejo se v svetloba vlakna in tako gradijo biofotonsko mrežo, ki podobno kot ožilje napaja naše telo s svetlobnimi kvanti. S svojo elektromagnetno naravo vzbuja elektrone v energijsko bogatejše vzbujeno stanje, v katerem lahko sprožajo milijone organskih reakcij vsako sekundo v vsaki celici.

Naravni svetilnik

Obenem je biofotonska mreža v telesu svetlobna signalizacijska struktura, ki sporoča stanje in potrebe v drugih delih organizma s svetlobno hitrostjo. Omogoča hitrejše prilagajanje in izmenjavo informacij kot običajna počasnejša nevtrotransmiterska pot prenosa bioelektričnih živčnih impulzov. Ti potujejo po živčnih vlaknih v sodelovanju z molekulskimi živčnimi prenašalci ali nevrotransmiterji, ki so ključni v sinapsah ali prazninah med dvema živčnima celicama.

telesna-biofotonska-svetlobna-vlakna-2

Milijoni reakcij

Biofotoni s prenosom informacij in sprožanjem biokemijskih reakcij sodelujejo pri vzdrževanju celostnega življenja, biokemije in našega odzivanja. Biofotonska aktivnost je zelo odvisna od Schumannovih geo impulzov. Ob blagodejni energiji Schumannove resonance je najbolj optimalna v usklajenem prižiganju cele vrste različnih reakcij. Schumannova frekvenca 8Hz omogoča biofotonom, da kot v ‘bob stezi’ masovno drvijo skozi svetlobna vlakna v telesu brez da iztirijo in se izgubijo v prazno brez da so opravili svojo nalogo.

Svetlobna zavest

Pod vplivom Schumannovih 8Hz valov so biofotonske svetlobne strukture najbolj pravilno produktivne v aktiviranju življenjskih telesnih in duševnih procesov. Obenem izžarevajo moč razvite zavesti. Mnogi svetniki preteklosti so upodobljeni s svetlobno avreolo, ki je bila bolj tankočutnim celo vidna s prostim očesom. Višja zavest je močnejši nosilec svetlobe, ker je bolj kompleksna, vsebuje več biofotonov in zato lahko tudi bolj posega v želene spremembe kot nižje razvita. Sicer pa vsaka živa celica in tudi vsak list na rastlini izžareva z očem nevidno biofotonsko svetlobo. Zabeleži pa jo na posnetku v popolni temi biofotonska kamera.

biofotonska-kamera-ustvari-svetlobne-fotografije-zivih-celic

Fotografije biofotonov

Še živeči dr. Fritz Albert Popp iz Nemčije je pred nekaj desetletji izumil prve biofotonske kamere in ustanovil inštitut za zaznavanje svetlobe živih celic in rastlin. V desetletjih raziskav biofotonske svetlobe je skonstruiral najbolj občutljive instrumente na svetu, s katerimi ustvarja osupljive posnetke svetlobne avreole okoli vsega, kar je živo. Raziskuje vpliv mnogih parametrov, ki izboljšajo biofotonsko moč in s tem vplivajo na izboljšanje zdravja. “Še vedno smo na pragu popolnega razumevanja zapletenega razmerja med svetlobo in življenjem, zdaj pa lahko odločno rečemo, da je funkcija celotnega metabolizma odvisna od svetlobe.”

Schumannova 8Hz

Za optimalno usklajeno delovanje biofotonske mreže nam z oddajanjem geo impulzov lahko pomaga Bionis ali Bionizator. Z vzbujanjem alfa valov telesu s pomočjo Schumannove frekvence 8Hz se uravnoveša in krepi biofotonska svetlobna aktivnost organizma. Za duhovno in telesno moč svetlobnih vlaken so Schumannovi geo impulzi tiha in nežna podpora, ki na frekvenčni ravni vpliva na gibanje biofotonov. Že samo če kakšen dan zaniha naravna jakost Schumannove resonance zaradi lokalnih ali klimatskih vplivov, to takoj občutimo kot različne bolezenske simptome, glavobol, povišan krvni tlak, bolečine v sklepih in motnjo v življenju.

Ravnovesje telesa

Bionis in Bionizator sta z oddajanjem Schumannovih geo impulzov frekvence 8Hz prijatelja v hiši, ki blagodejno delujeta na vse prisotne. Ustvarjata energijsko in frekvenčno ugodne pogoje za stabilizacijo, krepitev in zdravo aktivnost biofotonskih svetlobnih vlaken, tako da se lahko naše misli, čustva in telesna energija odzivajo bolj sinhronizirano. Fiziološko ravnovesje ali homeostaza je najgloblji temelj zdravja in dobrega počutja. Pomeni zdrave biokemijske parametre v telesu vključno s hormonskim stanjem.

Fiziološke omejitve

Obstaja na milijone fizioloških parametrov, od krvnega tlaka, telesne temperature, elektrolitov, glukoze, kisika in drugih molekul v krvi ter stotine drugih, ki jih merijo v laboratorijih in morajo biti v pravih mejah. Skupaj s tisoči raznih vrednosti, ki pa jih sploh ne merijo v laboratorijih, ker znanost še ni tako daleč ali pa je predrago. Vse te vrednosti se uravnavajo v regulatornih procesih homeostaze ali ravnovesja, ki omogoča življenje.

Regulatorni procesi

Fiziološki parametri, ki morajo biti v določenih mejah za normalno funkcioniranje telesa, pa so nadzorovani in vzdrževani tudi s pomočjo svetlobnih struktur biofotonske mreže, ki jo soustvarjajo telesni svetlobni kvanti ali biofotoni. Telo ima na voljo več mehanizmov za regulacijo, v primeru da kateri odpove. Mehanizem z biofotonskimi svetlobnimi vlakni ima specialno lastnost, ker je neposredno povezan in odziven na samozdravilno Schumannovo frekvenco 8Hz.

telesna-biofotonska-svetlobna-vlakna-1

Narava je čudež

To pomeni, kadar so življenjski parametri preveč zašli v slepo ulico in se po običajni poti ne morejo več samodejno urediti, jih včasih še lahko prebudi in premakne v pravi smeri svetlobna biofotonska mreža z napajanjem osemherčne Schumannove energije. Neposredna samozdravilna moč alfa valov, ki jih obenem vzbujajo geo impulzi Schumannovega 8Hz bioritma je kot dirigent, ki pomirja in usmerja nastali kaos telesne biokemije in nas vodi k pravilnim dejanjem za dokončno ureditev stanja.

Notranja naravnanost

V samozdravilnih procesih je zelo pomembno brezpogojno sodelovanje z zrnom znanja in zrnom dejanja. Stvari, ki so za nas dobre, ne opuščamo, tudi če jih kdaj za kakšen dan pozabimo, se povrnemo. Obenem pa smo odprti za vse finese, ki kot mozaik vstopajo v razodevanju in ozdravitvi. Včasih nas do zdravja loči le še koprena, čeprav se zdi, da smo morda še daleč od želenega stanja. Važno je, da vse gledamo kot PREHODNI pojav in da se notranje prevel NE OKLEPAMO svojih in zdravniških diagnoz.

Samozdravilna moč

Prevelika čustvena in mentalna obtičalost na diagnozah ne koristi naravnim procesom, ker stalno resetira nazaj na bolezen, medtem ko se narava trudi s svetlobno močjo, da nas iz tega izvleče. Zato brezpogojno odprimo srce in živimo v radostnem upanju na izboljšanje. Naj se sklene še kakšen pomemben delček mozaika, ki je manjkal v zgodbi ozdravitve. Uglašeni na alfa samozdravilne valove geo impulzov Schumannove frekvence 8Hz pa jih lažje najdemo in uresničimo. Razvijamo svetlobno biofotonsko mrežo, ki je naš zvest telesni stražar ali angel varuh v zdravju in bolezni.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Schumann objave