uporaba-zaper-zaperino

Uporaba Zaper Zaperino terapije po dr. Clark

Paraziti odmrejo

Zaper terapija po dr. Clark se vedno dela po 7 minut. Izumiteljica Zaperja dr. Clark je ugotovila, da v prvih 3 minutah odmrejo virusi in bakterije, plesni in glive v 5 minutah in nematodi ali večcelični paraziti kot so metljaji, gliste, trakulje in mikroskopski črvički odmrejo v 7 minutah. Dr. Clark je njihovo odmiranje spremljala z raziskavami pod mikroskopom in z elektronsko detekcijo.

2 pavzi 20 minut

Zaper terapije torej v nobenem primeru NI potrebno podaljševati. Zelo pomembno pa je, da naredimo okoli 20 minut pavze med dvema zaper terapijama in da z minutno terapijo ponovimo 3x v istem dnevu eno za drugim. V času pavze se iz večjih odmrlih parazitov osvobodijo manjši. Podobno kot so klopi lahko poseljeni z virusi in bakterijami, so tudi večji paraziti vedno okuženi z manjšimi.

3×7 minut terapije

Da uničimo še te mikroskopske povzročitelje bolezni, delamo zaper terapijo 3x zapored po 7 minut z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama. Pavza je lahko tudi daljša, eno uro ali več, ali pa samo 10-15 minut, če več ne utegnemo. Ne gre se za točno dolžino pavze kot za to, da je narejena dejanska prekinitev med dvema zaper terapijama. Tako je dosežen maksimalni protiparazitni učinek po dr. Clark.

Začnemo s 30kHz

Prvih 7 minut zaper terapije nastavimo na frekvenco 30kHz, to je klasična original zaper frekvenca, ki jo je v drugem delu svojih raziskav uporabljala dr. Clark za svoje paciente. Drugih 7 minut zaper terapije preklopimo na 8Hz Schumannovo zaper frekvenco, ki enako kot 30kHz uniči vse parazite. Ima pa še veliko blagodejnih učinkov na telo zaradi medsebojne frekvenčne harmonizacije organizma.

uporaba-zaper-zaperino-1

Menjava frekvenc

Tretjih 7 minut zopet nastavimo na 30kHz zaper frekvenco dr. Clark. Lahko pa tudi zamenjamo in začnemo z 8Hz, nato 30kHz in zadnjih sedem minut zopet 8Hz. Naslednji dober izbor je, da en dan delamo zaper terapijo samo na 30kHz vse tri cikluse, drug dan pa vse tri cikluse samo na 8Hz, da nam ni potrebno vmes preklapljati frekvenco. V vsakem primeru pa je dobrodošla uporaba obeh frekvenc.

Schumannova 8Hz

Še posebej na daljši rok veliko pridobimo tudi z uporabo Schumannove 8Hz frekvence v Zaper Zaperino terapiji. Ob enakovrednem uničevanju parazitov se telo naleze še energijsko ugodnih vplivov Schumannove resonance v smislu izboljšanja ugodnih ALFA valov telesu in spodbude PARASIMPATIKUSU, to je del samodejnega živčevja, ki skrbi za regeneracijo.

Čistka na začetku

Po nakupu zaperja vedno naredimo 1-4 tedne zaper terapijo VSAK DAN. Če smo zdravi in delamo zaper terapijo samo preventivno, je na začetku dovolj 1-2 tedna zaper terapije vsak dan, da se telo izčisti parazitov. Glede na težo bolezni pa naredimo na začetku 3 ali 4 tedne vsakodnevno zaper terapijo. Več kot mesec dni zapored NI potrebno tudi v najtežjih primerih.

Vzdrževanje stanja

Pomembna pa je VZDRŽEVALNA zaper terapija skozi vse leto. V primeru dobrega zdravja in počutja je to enkrat tedensko, na primer vsako soboto ali vsako sredo, kakor si pač izberemo dan za VZDRŽEVALNO zaper terapijo. Kadar nismo najboljšega zdravja, pa delamo VZDRŽEVALNO zaper terapijo 2-3 krat tedensko. To je lahko na primer ob torkih in petkih, če tako izberemo dneve. Ali pa vsak drugi dan, kar je malo več in to velja v najtežjih izzivih z zdravjem.

Vsak dan 1-4 tedne

Vsak letni čas lahko PREVENTIVNO ali PO POTREBI ponovimo 1-4 tedensko ‘kuro’ za Zaper Zaperino terapijo. Ves ostali pa delamo VZDRŽEVALNO zaper terapijo skozi vse leto. To je še posebej pomembno, ko pride čas poletja in so v travi klopi in v kolikor dobimo kakšnega okuženega, je naše telo že prečiščeno s sprotno zaper terapijo, IMUNSKEGI SISTEM pa bolj in stabiliziran za uravnoteženo obrambo.

Stabilizira imunski sistem

Zaper Zaperino terapija je pomočnik IMUNSKEGA SISTEMA. Ta varuje telo trajno v mnogih zapletenih funkcijah obrambe, Zaper Zaperino pa naredi svoje samo takrat, ko ga primemo v roke. Njegova podpora IMUNSKEMU SISTEMU je izjemno dragocena, tako da je ta lahko čimbolj odziven v svojih nalogah zaradi redne sprotne čistke parazitov z zaper terapijo.

Zeliščna podpora

Ker nobena zaper terapija na sveti ne posega v črevesje, kar je njena odlična lastnost, ker s tem ohranja črevesno floro, je dr. Clark predpisala k zaper terapiji še obvezno ZELIŠČNO PODPORO s črnim orehom, pelinom in bio klinčkom. ZELIŠČNO podporo vzamemo vedno NA DAN ZAPER TERAPIJE. Pri tem pa je vseeno ali je to zjutraj ali zvečer in je tudi neodvisno od tega, v katerem delu dneva delamo zaper terapijo.

uporaba-zaper-zaperino-2

Na dan zaper terapije

Važno je, da organizem prejme ZELIŠČNO podporo tisti dan, ko delamo zaper terapijo. Lahko jo vzamemo zjutraj in delamo zaper terapijo zvečer ali obratno, kakor nam tisti trenutek ustreza. Če kdaj pozabimo, ni hudega. Važno pa je, da se na daljši rok tega držimo in omogočimo telesu, da ZELIŠČNA PODPORA naredi red tudi v črevesju, kamor bi se lahko paraziti skrili.

Srčni spodbujevalnik

Zaper terapija nima omejitev in nobenih stranskih učinkov. Vseeno pa ni za ljudi z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom ali drugimi elektronskimi napravami. Enako pa ni za dojenčke in nosečnice. Za otroke je zelo zaželena, čim shodijo in spregovorijo, to je od 2. leta naprej. Otroci vse primejo v roke, povsod se splazijo in obožujejo živali, zato je pri njih zaper terapija še posebej dobrodošla.

Kužeki in mačke

Hišni ljubljenčki kot so mačke in psi prav tako potrebujejo zaper terapijo. S tem ko jih sproti prečisti odvečnih parazitov, varuje tudi nas, da se česa ne nalezemo od njih. Mačke in psi so bolj v stiku s tlemi, povsod vtaknejo svoj smrček, nalezejo pa se lahko parazitov tudi od drugih živali. Imajo drugačno vrsto parazitov, določene vrste pa so tipične, ki se prenašajo od živali na človeka.

Zaper na tačke

Za hišne ljubljenčke oprimemo zaper sonde s svojimi rokami na njihove tačke. Dovolj je že za 3-4 minute, če je žival nemirna, pa raje naredimo večkrat zapored. Živali so bolj občutljive in imajo manjšo telo, zato je včasih dovolj že krajši čas. Obvezno pa za živali nastavimo 30kHz klasično dr. Clark zaper frekvenco, ker je 8Hz bolj občutna, ker gre globlje v tkiva in jih lahko skeli v tačke.

Črni oreh, pelin, klinčki

Enako pa hišni ljubljenčki potrebujejo zeliščno podporo. V tem primeru so boljše kapsule s posušenim in mletim črnim orehom, pelinom in klinčki. Kapsule odpremo in damo polovico njene vsebine živali v hrano, še opazile ne bodo, da je kaj drugače. Za zelo majhne živali je dovolj četrtinka kapsule. Najboljše bi bilo, da damo živali vsebino kapsule v malo jogurta pol ure pred jedjo, tako kot je predpisano za ljudi, pol ure pred jedjo.

Zaper v dlaneh

Zaper terapija je najbolj učinkovita, kadar se dela z oprijemom KARBONSKIH ZAPER SOND v rokah. V dlaneh so bolj občutljive in prevodne AKUPRESURNE točke, ki najbolj sprejemajo zaper impulze in jih razporejajo po telesu. Tako je tudi delala dr. Clark zaper terapijo na svojih pacientih. Zaper terapija ni primerna z lepljivimi blazinicami, ker se dela pogosto in lepljivost blazinic z večkratno uporabo spušča, s tem pa tudi električni kontakt in kvaliteta zaper terapije.

uporaba-zaper-zaperino-3

Prijetne karbonske sonde

KARBONSKE ZAPER SONDE so lahke, tople in prijetne na otip, zato so še posebej pomembne pri revmi artritisu, za bolnike, starejše in otroke. Roke morajo po zaper terapiji ostati tople, ker so v krvnem obtoku IMUNSKE CELICE. Hladne kovinske ali bakrene zaper sonde roke ohladijo, poleg tega so pritrjene samo s ščipalko (krokodilčkom) tako da se rade snamejo, če delamo zaper terapijo na kavču ali v primeru bolezni v postelji.

10 ur za 1 pacienta

Dr. Clark je na začetku svoji raziskav takoj po izumu zaperja delala zaper terapijo po 3 minute za vsak parazit posebej na njegovi lastni frekvenci. Tako je terapija za enega pacienta trajala 10 ur na dan. Kmalu pa je naredila ‘žepni zaper’ na frekvenci najhujšega parazita 434kHz, metljaja ki povzroča raka. Pri tem je testih opazila, da so istočasno odmrli tudi vsi ostali paraziti. Od takrat naprej je bila njena terapija samo na klasični 30kHz zaper frekvenci in je trajala 3×7 minut.

Klasična 30kHz frekvenca

Dr. Clark je izbrala zaper frekvenco 30kHz, ker je dovolj oddaljena od človekove radijske frekvence, za katero je ugotovila, da je od 1.500kHz navzgor. Tako je zaper frekvenca 30kHz za človeka brezpogojno varna. Vsi paraziti vseh vrst imajo svoj razpon lastnih frekvenc POD 500kHz, višje so edino pršice s frekvencami 600-700kHz. Tudi te pa odmrejo pri 30kHz.

Vedno pod 500kHz

Zato so bile tabele frekvenc dr. Clark še iz časa, ko je uporabljala za vsakega parazita po 3 minute na njegovi lastni frekvenci in je zaper terapija trajala še po 10 ur dnevno za enega bolnika, vedno v območju POD 500kHz. Dr. Clark v vsej zgodovini svojega raziskovalnega dela zaradi varnosti telesnih celic NIKOLI NI uporabljala zaper frekvenc nad 500kHz. Te so v zaper terapiji lahko za telesne celice vprašljive.

uporaba-zaper-zaperino-lakitesh

Lakites dr. Lakhovsky

V kolikor želimo uporabiti za svoje telo višji razpon frekvenc, pa je za to posebej skonstruirana VEČVALOVNA terapija LAKITES po dr. Lakhovskem. Ker gre v tem primeru za prostorski elektromagnetni spekter frekvenc v razmerju zlatega reza, veljajo za večvalovno terapijo drugi frekvenčni pogoji. Večvalovne frekvence morajo pod 3 GIGA, tako da so pod mikrovalovnim območjem in tako ne povzročajo neželenega termičnega pregrevanja tkiv.

Večvalovne frekvence

Odlična pa je tudi kombinacija 3×7 minutne Zaper Zaperino terapije za uničevanje parazitov skupaj s trajno VEČVALOVNO terapijo LAKITES po dr. Lakhovskem. V tem primeru imamo še dobrobit bogastva zlatega frekvenčnega razmerja skozi non-stop delujoči večvalovni osilator LAKITES v prostoru. LAKITES lahko obesimo na zid podobno kot stensko uro, tako da deluje na vse prisotne.

Vibracijske terapije

Ali pa Lakites občasno postavimo samostoječe pred seboj na mizo za 15 minut, udobno sedemo, zapremo oči in se naravnamo na ozdravitev. V prostoru pa naj ne manjka tudi trajni Schumannov resonator kot je Bionis ali Bionizator. Včasih kdo vpraša, ali Zaper Zaperino lahko služi v ta namen, če je vklopljen na Schumannovo frekvenco 8Hz. Ne more, ker zaper konstrukcijsko oddaja električne impulze, ki prodirajo v telo, kot elektromagnetna prostorska energija pa se ne širi iz zaper sond v celoten prostor.

uporaba-zaper-zaperino-bionizator

Schumannova terapija

Bionis in Bionizator pa oddajata izključno prostorske 8Hz Schumannove impulze in s svojo jakostjo najbolj pokrivata 20 m2 oziroma prostor, v katerem smo. Železobeton v stenah nekoliko zadrži njuno energijo, vendar je ne zaustavi v celoti. Zato v stanovanju zadostuje 1 Bionis ali Bionizator. Edino v primeru več nadstropij je zaželeno, da ima vsako nadstropje svoj Schumannov resonator.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Zapper objave