zaper-frekvence-dr-clark

Zapper frekvence dr. Clark

Lastne frekvence parazitov

Dr. Clark je v svojem raziskovalnem laboratorijskem delu ugotovila lastne frekvence parazitov:

 • Sluzaste plesni 77-215 kHz
 • Plesni, mikotoksini 77-292 kHZ
 • Bakterije, virusi 292-430 kHz
 • Mikrobi zobne gnilobe in oblog 218-401 kHz
 • Protozoe, črvički, metljaji 355-477 kHz
 • Mikrobi v bradavicah 400-460 kHz
 • Trakulje 430-480 kHz
 • Pršice 670-878 kHz

Vsi paraziti razen mikroskopskih pršic imajo svoje lastne frekvence pod 500kHz vključno z največjimi in najhujšimi kot so metljaji in trakulje. V svojih izčrpnih tabelah je na veliko straneh razdelala vsak parazit posebej z njegovo lastno frekvenco.

Lastne frekvence pršic

Za najbolj tipične pršice pa je dr. Clark ugotovila naslednje lastne frekvence:

 • Folikularna pršica (Demodex Follicurum) 682 kHZ
 • Prašna pršica (Dermatophagoides) 707 kHz
 • Pršice v hrani 718 kHz
 • Ptičja pršica (Ornithonyssus) 877-878 kHz
 • Srbečica (Sarcopter scabei) 735 kHz

Vse pršice podležejo klasični zaper frekvenci 30kHz. Ko je v svojem drugem delu raziskav dr. Clark to ugotovila, je tudi pršice pri svojih pacientih uničevala samo še s 30kHz frekvenco.

zaper-frekvence-dr-clark-1

10 ur zaper terapije

V prvem delu svojih raziskav je dr. Clark pri svojih pacientih delala zaper terapijo po 3 minute za vsak parazit posebej na njihovih lastnih frekvencah, kar je zneslo dnevno 10 ur za enega bolnika. Pa še vseh parazitov s tem postopkom ni mogla zaobjeti, saj jih je na milijone vrst in bi to trajalo več tednov ali mesecev. Nato pa je izdelala prvi ‘žepni zaper’ za domače uničevanje najhujšega parazita, ki povzroča raka, metljaj Fasciolopsis buscui na njegovi lastni frekvenci 434 kHz.

Zgodovinski dogodek

Ugotovila je, da so pri tem odmrli tudi vsi ostali paraziti, vključno z bakterijami, virusi, glivami in mikroskopskimi črvički. To je bila prelomnica v zgodovini zaper terapije, ker se je tedaj terapija skrajšala na 7 minut in na eno samo klasično zaper frekvenco 30kHz. To frekvenco je dr. Clark izbrala, ker je dovolj nizka in ne pride v sozvočje s človekovo radijsko frekvenco, za katero je ugotovila, da je 1.500kHz. Zaper terapija dr. Clark na 30kHz je dovolj nizka, da je popolnoma varna za telo in človeka.

Varna in učinkovita

Zdrave celice pusti frekvenca 30kHz pri miru. To je izjemnega pomena, ker se zaper terapija dela za vzdrževanje vsak teden enkrat do dvakrat in je ključno, da je za organizem v varnih frekvenčnih mejah, tako da pod nobenim pogojem ne posega v telesne celice. Te morajo pri zaper terapiji ostati nedotaknjene v njihovih osnovnih funkcijah. Odmreti morajo samo paraziti. Originalna zaper terapja po dr. Clark nikoli ne presega varne meje do 500kHz in se za vse parazite na en mah izvaja samo pri 30kHz.

zaper-frekvence-dr-clark-2

Izročilo dr. Clark

To je original doktrina zaper frekvenc po dr. Clark. Vse je strogo preizkušala tudi pod mikroskopom v svojem laboratoriju. Zato je zaslovela po vsem svetu, ker je desetletja garala za svoje dosežke in jih je dejansko znanstveno utemeljila s fizičnimi poskusi. Ne le intuitivno, nikoli pa je niso vodili komercialni interesi. Zato zaper terapije ni patentirala. V primeru patenta bi kasneje padla v roke lobijev, ki bi jo bajno zaračunavali kot ‘čudežno terapijo.’

Dediščina dr. Clark

Zaper je njena zapuščina človeštvu, da si lahko vsak sam doma in za svojo družino dodatno pomaga pri samozdravljenju po svojih najboljših močeh. Osnovna zaper terapija za uničevanje parazitov v telesu je enostavna. Ena sama frekvenca 30kHz, vključitev stikala in že deluje. Zaželena je edino še NARAVNA Schumannova 8Hz zaper frekvenca v obliki bioelektrike skozi KARBONSKE zaper sonde, ki enako uniči vse parazite. Z osemherčnim bioritmom pa istočasno izboljša delež naravnih alfa valov v telesu, kar vpliva na energijsko usklajevanje telesa in vseh njegovih delov.

Knjiga dr. Clark

knjiga-dr-clark

V svoji knjigi terapija za vse bolezni je dr. Clark na strani 420-432 objavila tabelo zaper frekvenc, s katerimi je delala v prvem delu raziskav, preden je ugotovila, da vsaka frekvenca do 500kHz enako varno in učinkovito uniči vse parazite. Nad 500 kHz imajo v frekvenčnem območju 682-877kHz svoje lastne frekvence edino mikroskopske pršice. Ker pa so frekvence pršic nevarno blizu človeške radijske frekvence 1.500kHz, se je tudi pršic raje lotila z varno frekvenco 30kHz sočasno z vsemi ostalimi paraziti.

Višje frekvence

Za zaper terapijo frekvence nad 500kHz niso varne, zato jih dr. Clark NIKOLI NI uporabljala. Frekvence pod 500kHz so NUJNI pogoj zaper terapije, pri kateri potuje elektrika v telo skozi oprijem v dlaneh oziroma skozi kožo. Kadar pa delamo prostorsko vibracijsko terapijo v obliki elektromagnetnih impulzov z večvalovnim oscilatorjem Lakites po dr. Lakhovskem (in ne kot elektrika skozi telo), pa je zgornja frekvenčna omejitev 3 Giga Hz.

Mikrovalovi nad 3GHz

Tu se začne mikrovalovno območje neželenega termičnega pregrevanja tkiv. Tega se izogibamo tudi pri prostorskih elektromagnetnih oscilacijah, še posebej, kadar imajo aktivno napajanje na baterijo oziroma zunanji vir kot je na primer Lakites. Dr. Lakhovsky kot izumitelj večvalovnega oscilatorja je že pred sto leti postavil ta pogoj in velja še dandanes. Od mikrovalovnega območja navzgor se začnejo tudi frekvence, ki jih uporabljajo mobiteli. Mikrovalovne frekvence nad 3Giga so zdravju škodljive in se jim ni dobro preveč izpostavljati.

Mikrovalovi niso za telo

Povzročajo notranjo napetost med atomi v molekulah, zaradi česar pride do vsiljenega nihanja v bioloških strukturah in pregrevanja tkiv. Vemo, da je telo občutljivo pri temperaturi nad 40 stopinj, ker se začnejo beljakovine nepovratno skepljati podobno kot jajce na vročini. Beljakovine v mikrovalovnem območju toplotno koagulirajo. To se zgodi lokalno na mikro ravni, prizadeta tkiva so poškodovana in ne morejo več opravljati svoji nalog.

Zapy – Rife

V varnem spektru zaper frekvenc do 20kHz uporabimo Zapy – Rife. Poleg klasične funkcije zaper Zaperino s 30kHz in Schumannovo 8Hz nastavitvijo lahko iz mobitela ali računalnika z brezplačnim programčkom ‘Tone generator’ v območju do 20kHz po želji nastavimo vsako frekvenco, vrstni red in njen čas delovanja. To je za tiste, ki radi preizkušajo frekvence, jih nastavljajo, opazujejo in ki se spoznajo na delovanje pametnega telefona in naloženih programov.

zaper-frekvence-dr-clark-zapy-rife

Elektroterapija

Prav tako pa je tudi Elektroterapija Zaper Vitastas v varnem frekvenčnem območju električnega skata do 300Hz. Z nastavljivo jakostjo in bifaznimi impulzi je njeno terapevtsko delovanje med zaperjem in elektroterapijo. Izkorišča varne in naravne pogoje, ki so jih stoletja in tisočletja uporabljali v obmorskih krajih, ko so stali v plitki vodi v bližini električnega skata z maximalnimi 300 električnimi udarci v minuti in napetostjo največ 10-20 Voltov, to sta dve pravokotni 9V bateriji.

zaper-frekvence-dr-clark-elektroterapija

Zaper pogoji

Zaper terapija zaradi pozitivno naravnanih zaper impulzov ne sme trajati več kot 7 minut in ne sme imeti več kot 500kHz in ima lahko samo eno 9V baterijo, sicer lahko pride do neželenih procesov v telesu. Elektroterapija Zaper Vitastas pa zaradi bifaznih impulzov lahko deluje dvakrat močneje in tudi veliko dlje, na primer pol ure ali eno uro skupaj. Toliko časa je trajala tudi naravna terapija z živim električnim skatom v starih časih v obmorskih krajih.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Zapper objave