uporaba-teslovega-generatorja

Uporaba Teslovega generatorja

‘Stanje dojenčka’

Ob Teslovem generatorju udobno sedemo ali ležemo vsaj za četrt ali pol ure. Naravnamo se na odklop, pomiritev, sprostitev in usmeritev v konstruktivne vode življenja, ki nosijo dobre stvari. Skušamo počivati v ‘stanju dojenčka’, ki še ni obremenjen z ničemer. Odložimo vsa bremena in občutimo varno sobivanje v svoji notranjosti. Nato se odprimo s svojo željo ter počivamo. Notranje se izražamo glede želje lahkotno in konstruktivno ter tem dobrem občutku, da smo ‘na varnem’.

Profesionalna Teslova fontana

Namenjena je terapevtom in posameznikom kot podpora pri njihovem energijsko-informacijskem usmerjanju življenjskih in samozdravilnih procesov. Z mnogimi profesionalnimi nastavitvami se uporablja za polurne dnevne terapije. Začnemo z 10 minut dnevno, na ta čas je nastavljen časovnik za začetnike, če kdo med terapijo zaspi, da lahko še naprej sproščeno počiva ob Teslovem generatorju. Ostali trije Teslovi generatorji: Teslov medaljon, Teslov Sferni Harmonizator in Baterijska Teslova fontana pa delujejo trajno, noč in dan.

Postavitev Teslovega generatorja

Kasneje lahko po želji deluje po več ur ali pa trajno tudi Profesionalna Teslova fontana, ko se privadimo njenih učinkov, frekvenčnih nastavitev in postopnega podaljševanja časa terapije potrebuje telo čas prilagajanja, v katerem ne pretiravamo. Vse vrste Teslovega generatorja postavimo na varno mesto, kjer nam je lepo na očeh, proč od vlage in direktnega sonca. Teslov medaljon pa je prenosen in ga imamo lahko povsod s seboj v torbici ali žepu za podporo v osebnem življenjskem polju meter in pol v vse smeri.

Tesla terapija skalarnih valov

Ob Teslovem generatorju lahko samo počivamo, lahko pa si tudi kaj zaželimo, ker podpira uresničitev želja, rahlja blokade življenjske energije, vrača ajurvedsko ravnovesje in odpira pretok sprave v duši in zavesti. Njegovi učinki tečejo samodejno skozi sozvočje Teslovih skalarnih valov v počitku ob Teslovem generatorju. V molitvi pa lahko izrazimo tudi svojo željo ali življenjsko potrebo za karkoli vključno z ozdravitvijo sebe in svojih najbližjih, terapevt pa svojih klientov.

uporaba-teslovega-generatorja-teslov-medaljon

Pritegne uresničitev

Za uresničevanje želja se v bližini Teslovega generatorja se naravnamo kot mati za bolnega otroka: ‘Da bi ja ozdravel…’ Roki da na grodnico, morda za hipec zapre oči in na življenje, ki ji Bog, naslovi svojo željo. Dovolj je trenutek brezpogojne notranje usmerjenosti brez pričakovanj, samo radosten izraz in to je vesolju ukaz. Nič čustvenih prilivov, ti nosijo vedno s seboj svoje nasprotje negotovosti, dvoma in strahu ‘kaj če’… Le topel izraz svoje namere naročimo življenju v notranji molitvi za dober izid česarkoli.

Molitev, želja, potreba

Takšna molitev je še toliko bolj aktivna v smeri uresničitve, kadar jo izrazimo ob Teslovem generatorju. Molitev, prošnja, želja in na ta način izražena življenjska potreba ustvarja sozvočje s subtilno globino življenja v enotnem polju, kvantnem vakuumu ali vseprisotni praznini, ki vrvi od potencialnih zmožnosti vedno novega ustvarjanja. To je nivo Teslovih skalarnih valov, ki so izvorna matrica ali načrt vseh parametrov žive in nežive narave.

Usmerjen talamus

V bližini Teslovega generatorja se izražena želja, molitev ali potreba v največji globini našega obstoja pospešeno premakne k uresničitvi. V žlezi TALAMUS, ki je v sredini glave preklopni rele ali stikalo za prioritetno udejanjanje vseh zavestnih in podzavestnih procesov, dobi tako izražena želja še toliko večjo ustvarjalno zagonsko moč. Ob Teslovem generatorju se ‘preko vrste’ postavi na ‘prednostno listo’ za realizacijo. Naše telo, misli in čustva na tej osnovi specifično prilagojeno sodelujejo na način, ki presega naše osebno stanje in moči.

Konstruktivno

V koherentno ali skladno matrico povezuje Teslov generator kompletno okolje, prostor in čas in nas uglasi s kreativno silo življenja, ki vsak hip inteligentno ustvarja naš obstoj vključno z univerzumom, vse od atoma do vesolja in povezujočih informacij in energij. Ob Teslovem generatorju se preko žleze TALAMUS in udeležbe subtilnih energij in Teslovih skalarnih valov spodbujeno odpira polje vseh možnosti v povezavi z našo življenjsko potrebo ali željo. Ta mora biti izražena konstruktivno, brez nikalnic.

uporaba-teslovega-generatorja-teslov-sferni-harmonizator

Brez nikalnic

Notranje vedno izrazimo samo to, kar želimo, nikoli tega, česar nočemo. Vesolje prepozna izrečeno in občuteno in to uresničuje. Prava umetnost je željo lepo nastaviti, da v blagodejnem toku teče njen izraz na preprost in življenje podpirajoč način. To je energijsko-informacijski ‘programski jezik’, ki ga življenje skozi enotno polje Teslovih skalarnih valov razume in samodejno vtke v svojo neskončno ustvarjalno moč. Upor v tem naravnem procesu ustvarjajo zavrta čustva in negativne misli.

Kot bumerang

Karkoli izrazimo, se vrne nazaj k nam. V primeru slabe namere za karkoli je občutno nelagodje, ki se stopnjuje z njeno jakostjo. V tem procesu zle želje odpadejo in se ne morejo zares ‘prijeti’, ker neposredno slabijo tistega, ki jih pošilja. Vesolje ima vgrajen zaščitni mehanizem v obrambo konstruktivne in življenje podpirajoče inteligence, ki uravnava ta svet. Kdor ni za življenje, ampak je proti njegovim sestavnim delom, zavrt z ujetimi negativnimi čustvi, ne prosperira v zdrav razvoj.

Odpira nove poti

V vsakem primeru pa bližina Teslovega generatorja sodeluje v transformaciji na bolj konstruktivne vidike naših občutij, misli in naravnanosti. V subtilni globini naše duše spodbuja nove poti, ki so bile prej, ko smo bili še ‘v stari koži’ skrite in nedostopne. Odpira preobrazbo, ki izloča vse motnje in šume, v katere smo bolj ali manj ujeti v vsakodnevnem kaosu občutij, misli in dogodkov. Ti se vedno znova porajajo v vpetosti v razna življenjska dogajanja. Pa tudi brišejo se, če le dovolimo in zamer preveč ne podžigamo, temveč se ravno nasprotno trudimo za njihovo nevtralizacijo po svojih najboljših močeh.

Ven iz prizadetosti

Umetnost je izvleči se iz negativizma v včasih upravičeni prizadetosti ali krivicah. Takrat smo ‘v filmu’, ki veže v težko situacijo in ne dovoli izhoda. V stanju akutne prizadetosti ne vidimo onkraj obzorja, v ustvarjalne poti, ki presekajo ta na videz nerešljiv ‘gordijski vozel’. Naša naloga je takrat z vsemi notranjimi močmi in konkretnimi dejanji poskrbeti za PREKLOP na sproščujoče aktivnosti in odrešilne misli v molitvi in zdravi nameri za ustvarjalen razplet in uresničitev želenega. Teslov generator je dragocena podpora za osvobajanje vseh spon.

uporaba-teslovega-generatorja-baterijska-teslova-fontana

Ajurvedsko ravnovesje

V samozdravilne namene Teslovi skalarni valovi spodbujajo zdrava razmerja ajurvedskih načel ZRAČNO, OGNJENO in ZEMELJSKO, ki so povezana z načinom vrtenja ali spinom 5 naravnih elementov ali ‘osnovnih delcev’ kot gradnikov materije in sil. Popravljajo njihova nesorazmerja, ki so se zgodila v vsem, kar smo doživeli, včasih pa tudi izzvali sami s svojimi dejanji in navadami. Odprimo se brezpogojni naravnanosti na zdravje, ki odpira vse, kar telo potrebuje v notranjem prerazporejanju v bolj zdravo stanje.

Aktivnost šteje

Ajurvedska načela so povezana tudi z našim počutjem in ustvarjalnostjo. Priklopimo se s skrbno načrtovano aktivnostjo, ki vodi v želeni smeri in vsak dan storimo kakšen korak k uresničitvi. Pa če še tako majhen in simboličen, šteje ker s pozornostjo in dejanjem prebuja vesoljno ustvarjalno moč in tke nevidne nitke v vrvi, ki nas vsak dan korak po korak vleče v novo zgrajeno situacijo. V poslovnih prostorih Teslov generator spodbuja kreativne procese za plodne aktivnosti, ki vodijo v realizacijo poslovnega uspeha.

Presega osebne moči

Teslovi skalarni valovi so zelo povezani tudi z medsebojnim pretokom energije in informacij med ljudmi. Ob Teslovem generatorju je spodbujeno preseganje osebnih omejitev in združevanje interesov v skupnem cilju soustvarjanje boljših življenjskih pogojev za vse udeležene. Vsak potrebuje duševno hrano in sredstva za življenje. Narava te procese podpira, a tudi kaznuje, kadar se vdajamo temnemu polju v primeru, da notranje obtičimo v zamerah in jezi. Iz občutka krivic se moramo izvleči.

Osvobaja potenciale

Ob Teslovem generatorju je to kraljevska pot, ki odpira vse skrite potenciale in daje možnost preklopa v odrešilno nevtralno stanje, ki se osredotoči na lastni ustvarjalni izraz v sooblikovanju in izgradnji novih poti. Tudi za mlade, ki še gradijo svoj življenjski status, je podpora Teslovih skalarnih valov zelo dobrodošla, da lažje ‘vzklijejo darovi’ in se brišejo ‘moteči šumi’ notranjih in zunanjih ovir. V mnogih življenjskih prelomnicah vseh vrst se približajo ali ‘zumirajo’ izhodi v novo obliko bivanja.

uporaba-teslovega-generatorja-profesionalna-teslova-fontana

4 tipi Teslovih generatorjev

Prvi 3 tipi Teslovega generatorja: Baterijska Teslova fontana, Teslov Sferni Harmonizator in Teslov medaljon delujejo trajno v prostoru za dobrobit energijsko-informacijskega sozvočja s Teslovimi skalarnimi valovi. Naš dom noč in dan plemenitijo z blagodejnimi učinki, ki nas nežno zaobjamejo tudi vsakič, ko se vrnemo domov. Teslov medaljon imamo v svoji neposredni bližini na priljubljenem mestu, kjer se največ zadržujemo ali pa na nočni omarici, ker ima domet meter in pol vse smeri. Baterijska Teslova fontana s svojimi učinki pokriva stanovanjsko hišo z več nadstropji, Teslov Sferni harmonizator pa eno stanovanje.

Profesionalni Teslov generator

Profesionalna Teslova fontana pa ima poleg delovanja Teslovih skalarnih valov še mnoge druge frekvenčne nastavitve in njihove kombinacije za modulacijo s Teslovmi skalarnimi valovi. V intonaciji z njimi je na levem gumbu nastavljiva DELTA regeneracijska terapija za nočni čas oziroma globok počitek v ODKLOPU od vsega. Prav tako se lahko modulirajo s Teslovimi skalarnimi valovi THETA frekvence za preseganje podzavestnih omejitev in neželenih navad ter za uveljavitev novega, bolj učinkovitega in zdravega življenjskega polja in bolj konstruktivnih navad.

Profesionalne frekvenčne modulacije

ALFA valovi so v modulaciji s Teslovimi skalarnimi valovi še posebej ugodni za krepitev samozdravilne moči in resetiranje duha in telesa, da se dnevno otrese vseh nabranih šumov. Modulacija BETA valov s Teslovimi skalarnimi valovi pa poživlja telesno in duševno energijo, kadar smo v depresiji in zastoju. Ne desnem gumbu pa so dodatne nastavitve frekvenc za celo telo od ‘glave do pet’, modulirane s Teslovimi skalarnimi valovi za terapijo noge, trup in glava. Kombinirajo pa se lahko usmerjeno na ALFA, BETA, THETA in DELTA valove za glavo, noge ali trup.

Alfa valovi 8Hz Bionis

uporaba-teslovega-generatorja-bionis-bionizator

V primeru, da imamo enega od preostalih 3 tipov Teslovega generatorja kot je Teslov medaljon, Teslov Sferni harmonizator ali Baterijska Teslova fontana, ki nimajo frekvenčnih modulacij tako kot Profesionalna Teslova fontana, je zelo zaželeno, da imamo doma tudi Schumannov resonator za oddajanje geo impulzov 8Hz Bionis ali Bionizator. Teslovi skalarni valovi in Schumannova 8Hz frekvenca so v globini obstoja vse žive in nežive narave med seboj neločljivo povezani. Kjer je več enih, je več drugih. Skupaj delujejo v simbiozi še z večjimi učinki kot vsak posebej po načelu 1+1 je 3.

Vrhunski Alkivita zaperji

Delite ...

Tesla objave